Fenix1468622475 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 A jeste jedna takova nevim mozna dost zasadni vec,vcera nam to vubec neslo,ja jsem ve svem Friends listu nemel vubec nikoho,jen jsem tam mel jako brtr friends list a tak.Proto jsem poslal i ja bratrovi zadost a pak mi tam skocil.Ale nevime presne esi to je ten duvod proc to vcera neslo a dnes,jo me nejde o to jak si přidavat kamarady ale jak to alespon rozjet pak by sme si mohly dat s nekým cod 6 mp na to se mrtě těším ale nejdřív to musim sakra nějak rozjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Dale v tom Share jsem si vybral My friends a jak v Private network tak i v Game server v tom prmissions sem vsechny pratele zaskrtnul a dal done,snad to nekomu pomuze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 ty voe tohle tohle je domluva ... tak na to se.u když nejste pořadně scopný napsat tutorial ja jak donutit xko aby komunikovalo s tím programem ne jak se mam sakra vyznat v programu .. už se stím mrd.m hoduinu a furt nic... tak najde se nějaka dobrá duše která napíše ten tutorial od začatku do konce :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donach Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Na stránce 9 v tomto tématu jsem sepsal návod!!! Jestli to někomu podle něj nejde, dělá něco špatně. Pokud fakt chcete, napíšu ho sem znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Na stránce 9 v tomto tématu jsem sepsal návod!!! Jestli to někomu podle něj nejde, dělá něco špatně. Pokud fakt chcete, napíšu ho sem znova. Pořad sem nepochopil jak docilit tohoto mam WIN XP : DODATEK2: Jinak celý ten postup výše se dělá na PC- na XBOXu se jen nastaví abyste byli spojení s PC v jedné síti. jak donutit xko aby bylo v jedne siti ... mam xko a pc zapojene do jednoho routru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 taky se přidávám xD dneska jsem dostal banána, takže ID: Bajber ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 pro vsechny kdo si dela nebo udelal uz registraci zmente si jmeno a nick na stejny je v tom pak chaozz ve file v leaf se to meni edit profil kdo to zalozil blbe muze predelat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 pro vsechny kdo si dela nebo udelal uz registraci zmente si jmeno a nick na stejny je v tom pak chaozzve file v leaf se to meni edit profil kdo to zalozil blbe muze predelat .. jak na stejny?? na stejny jako kde a tu druhou vetu nemuzu ani prelouskat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donach Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Pořad sem nepochopil jak docilit tohoto mam WIN XP : DODATEK2: Jinak celý ten postup výše se dělá na PC- na XBOXu se jen nastaví abyste byli spojení s PC v jedné síti. jak donutit xko aby bylo v jedne siti ... mam xko a pc zapojene do jednoho routru v Connection Settings (na Xboxu) dás Test PC connection a jestliže se ti to spojí s PC ( najde ho to) - máš je spojené v jendné síti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 v Connection Settings (na Xboxu) dás Test PC connectiona jestliže se ti to spojí s PC ( najde ho to) - máš je spojené v jendné síti. napsalo mi to test failed nebo něco takoveho pc no listed ... jak se to da změnit abych ho měl zapojene do jedne sitě thks... pc mam spojene s xkem pres router ... když sem chodil na live tak sem to měl taky tak přes jeden router proč se to teda nespojí :( jde to nějak spojit velký thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 napsalo mi to test failed nebo něco takoveho pc no listed ... jak se to da změnit abych ho měl zapojene do jedne sitě thks... pc mam spojene s xkem pres router ... když sem chodil na live tak sem to měl taky tak přes jeden router proč se to teda nespojí :( jde to nějak spojit velký thanks firewal zapnuty /vypnuty ?? mě to přes router v pohode funguje sdilim filmy pres WMP zkus nastavit na xboxu stejne ip jako na compu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 firewal zapnuty /vypnuty ??mě to přes router v pohode funguje sdilim filmy pres WMP zkus nastavit na xboxu stejne ip jako na compu mam xp ... firewal zapnuty a na xku nastavený automaticky :( nevím myslíte že to muže být Firewalem mam standartní xp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 já mam takej problém ... týká se to toho programu, právě když mam seznam těch lidí, tak je mam zašedlý a nejde nic dát, ani Add Friend, ani Create Network ... nevíte někdo, jak to rozjet? :.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 nevim nedokážu řict ja mam visty a tam mi to mezi sebou šlape naprosto v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 A to "unable to connect to host" už někdo vyřešil? :D Furt to tam otravuje s touhle chybou omg.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 funguuje to někomu s xp čkama pls help ... mě se nechce spojit xp s xkem :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 A to "unable to connect to host" už někdo vyřešil? :D Furt to tam otravuje s touhle chybou omg.. podle me pomaly ping Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 To bude nejspíš tím no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 aha, tak když se odpojim od všech skupin, tak už to mam normální, ale jakmile se připojim třeba k FOXLIVECZ's FOX LIVE skupině, tak mi dole začne nabíhat lajna a mam všecko šedý ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoxLiveCZ Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 kdo si mylsi ze to ma ready nastavene a pripravene na hrani tak at me napise na ICQ:239285744 svuj nick na leaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 mě se nedaří spojit xko s pc-čkem už sem s toho jelen kurna proč to nejde ja chci taky s vama hrat online ale prostě se nedaří spojit to s polu do jedné sitě mate nějaky rady jak by to mohlo jít ... upozornuji na to že vlastním WIN XP profesional SP2.... Tak to už nikdo nepoužíva win xp myslite že je tohle řešení mé situace když si stahnu tenhle progream ????? pro XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 mě se nedaří spojit xko s pc-čkem už sem s toho jelen kurna proč to nejde ja chci taky s vama hrat online ale prostě se nedaří spojit to s polu do jedné sitě mate nějaky rady jak by to mohlo jít ... upozornuji na to že vlastním WIN XP profesional SP2....Tak to už nikdo nepoužíva win xp myslite že je tohle řešení mé situace když si stahnu tenhle progream ????? pro XP absolutne nechapu co myslis tim propojit Xko s kompem..nic nepropojujes jen musi byt Xko zapojeny ve sejnym routheru/modemu jako PC to je vsechno.. A to "unable to connect to host" už někdo vyřešil? :D Furt to tam otravuje s touhle chybou omg.. to neni ASI pingem ale urcite pingem..tomu muzes pomoct jedine vypnutim vsech programu co maj neco spolecnyho s netem jako ICQ, messengera atd. a snad nikdo neni tak blbej aby nechal zaply stahovani nebo torrent klienta. taky mi dost pomohlo zkraceni sitovejch kabelu btw na prvni stranku pridam navod jak otevrit porty uz me stve to porad vysvetlovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 absolutne nechapu co myslis tim propojit Xko s kompem..nic nepropojujes jen musi byt Xko zapojeny ve sejnym routheru/modemu jako PC to je vsechno..to neni ASI pingem ale urcite pingem..tomu muzes pomoct jedine vypnutim vsech programu co maj neco spolecnyho s netem jako ICQ, messengera atd. a snad nikdo neni tak blbej aby nechal zaply stahovani nebo torrent klienta. taky mi dost pomohlo zkraceni sitovejch kabelu btw na prvni stranku pridam navod jak otevrit porty uz me stve to porad vysvetlovat prave ze to me nejde aby se xko s pc spojilo ... najede jako že jsou ve stejne siti a pak jak je ten symbol site a pc to najiždi a spadne dal to nepokračuje tim mam na mysli spojeni pc s xkem že spolu nekomunikujou :( Jinak až to rozjedu tak si mě hodte do přatel už se těším až si s váma dam deatmatch v COD ... moje ID je FenixCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 prave ze to me nejde aby se xko s pc spojilo ... najede jako že jsou ve stejne siti a pak jak je ten symbol site a pc to najiždi a spadne dal to nepokračuje tim mam na mysli spojeni pc s xkem že spolu nekomunikujou :(Jinak až to rozjedu tak si mě hodte do přatel už se těším až si s váma dam deatmatch v COD ... moje ID je FenixCZE porad te vubec nepobiram..postni par screenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 porad te vubec nepobiram..postni par screenu Když dam v xku test připojení k pc ... tak se na televizi objeví to zobrazení jak se xbox snaží spojit s pc ... abych mohl zdilet soubory ... a pri tomhle procesu mi to vždycky vypadne... a nahlasí to že připojení k pc selhalo a že nenašlo spojení ... proto sem se nededstal ani k tomu abych začal testovat program... xko se vlastně nepřipojí k siti ... tudiž nekomunikuje s pc ... nevím jak ho mam nastavit aby se xbox a pc chovalo jako v jedné síti aby mohl konečně začít testovat to xbox hamatachi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.