BigDadyKane Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Čau lidi. Prosím vásnevíte někdo, když je za hrou napsáno "Wii-Scrubber" co to znamená?? Tyto .iso mi nejedou. Nevíte proč?? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eledar Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Čau lidi. Prosím vásnevíte někdo, když je za hrou napsáno "Wii-Scrubber" co to znamená?? Tyto .iso mi nejedou. Nevíte proč?? Děkuji. Zde mas vic anglictina neni moje silna stranka,ale rekl bych ze to orezava a upravuje hry. http://wiinewz.com/forums/nintendo-news/94322-wiiscrubber-1-4-multiboot.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 net666 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Scrubber je oznaceni hry ktera je stazena datove na jeji minimum. Kazda Wii hra ma cca 4,3GB ale ve skutecnosti ma hra treba jen 2GB nebo treba i jen 500MB. Takze po rozbaleni bude mit zase tech cca 4,3GB. Ukazka Hra.rar (4,3GB) ----> rozbalena Hra.iso (4,3GB) Hra(Scrubber).rar (1,2GB) ------> rozbalena Hra.iso (4,3GB) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sk8ers Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Scrubber je oznaceni hry ktera je stazena datove na jeji minimum. Kazda Wii hra ma cca 4,3GB ale ve skutecnosti ma hra treba jen 2GB nebo treba i jen 500MB. Takze po rozbaleni bude mit zase tech cca 4,3GB. Ukazka Hra.rar (4,3GB) ----> rozbalena Hra.iso (4,3GB) Hra(Scrubber).rar (1,2GB) ------> rozbalena Hra.iso (4,3GB) :) Ahoj , Je ta hra o něco osekaná?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uunek Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Kazde Wii ISO ma velikost 4.37 GB bez ohledu na skutecnou velikost hry. Pokud je hra mensi, je doplnena smetim prave na tuto velikost. Wii Scrubber toto smeti nahradi jinym smetim, ktere umi komprimacni programy lepe zkomprimovat. Tim se dosahne mensi velikosti zkomprimovaneho ISO obrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Ne neni o nic osekana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 takže když tu hru přetáhnu úřes ten wiiscrubber tak z té hry nezmizí žádná část děj nic prostě to zůstane stejné Jak se to ale dělá s tím scrubberem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
BigDadyKane
Čau lidi. Prosím vásnevíte někdo, když je za hrou napsáno "Wii-Scrubber" co to znamená?? Tyto .iso mi nejedou. Nevíte proč?? Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.