Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Koupil jsem PS3 40GB - strašně hučí

Sukacek

Otázka

ahoj,

prosím Vás, koupil jsem zde na foru PS3 40GB verzi a když jsem jí zapnul,po chvíli začala šíleně hučet. Jsem zvyklý na hučení z XBOX360, ale tohle je strašný žentour, není možné hrát hru, není skoro slyšet natož u toho usínat.

Četl jsem tu nějaké diskuze na hlučnost, sám jsme měl předtím verzi 60GB, která si taky hlučela, ale ne jako 2 zapnutý vysavače.

Chci se hlavně zeptat, zda je to normální, zda vám to dělá, co máte 40GB verzi, také nebo ne a mám PS3 vrátit. nerad bych koupil zajíce v pytli.

Pokud je to normální, dá se s tím něco dělat.

Děkuji moc za reakce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

PS3 mi to začně dělat napřiklad když je puštěné vice jak 3hodinky v XMB a pak si pustim ještě hru tak na 2-3hodiny.Vím jak to hučí,pak už to nejde zastavit jenom vypnutím...Zda se mi že ty 40GB verze maj trochu slabší ventilaci...Ale pokud ti to hučí často,tak máš pravdepodobne malo místa za PS3kou,nebo máš něco z větrakama,popřípadě máš vevnitř hodně prachu....Děla to častěji když je zvýšená pokojová teplota,zvlast,když máš PS3 umístěné blizko topení.

Odkaz ke komentáři

• 0

nechal jsem to ted tak 20 minut v XMB a to bylo v pohode, pak jsem spustil Killzone 2 a po uvodnim videu to zacalo znovu.zkusim ten zvuk nahrat.

PS3 mam na stole, ma kolem sebe dost mista a je i dost od topeni..

nerad bych to vracel pokud by to bylo normalni, ale i nechaval :(

Odkaz ke komentáři

• 0
nechal jsem to ted tak 20 minut v XMB a to bylo v pohode, pak jsem spustil Killzone 2 a po uvodnim videu to zacalo znovu.zkusim ten zvuk nahrat.

PS3 mam na stole, ma kolem sebe dost mista a je i dost od topeni..

nerad bych to vracel pokud by to bylo normalni, ale i nechaval :(

No normílní to není,i když mi to taky dělá...Ale asi to nemám tak zle

Včera jelo asi 30minut v XMB (mam tam animované tema)

pak jsme z bratrancem hrali asi 3hodiny Zombie Apocalypse

pak jsme dohrali kompeltně demo God of War 3

a pak zase hodinku zombie apocalypse...

A vubec žádné hučení,nic pohodička...

Ale dneska..

Jsem hrál asi hodinu Zombie Apocalypse,pak asi 40minut Wolfa 3D pak byl PS3 v XMB asi hodinu a pul a pak jsem hral GTA 4 asi 15minut a začal huřet....

Podle mě zaleží na tom jaké je okolní teplo,dneska tady mám v celku dusno ,...vcera bylo teplota v pohode a nezacal hucet...

Odkaz ke komentáři

• 0
Zkus si vyčistit větrák(nevím jestli to de i u 40GB): vypni PS3 vzadu a zapni a při zapínání drž tlačítko na vyjeti ceda. Před tím než to uděláš si vyndej cd z ps3

Tohle není čištění co říkáš,tim pouze kontroluješ ventilátory a tim je ničíš,nemá to fungovat jako čištění,pouze jako pomucka pro diagnostiku :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

Sukacek

doporučuji vrátit, měl jsem ten stejný problém.Ps3 40 gb jsem koupil z druhé ruky.Před tím jsem měl nové ps3 80 gb, a to bylo tiché.U verze 40 gb to strašně hučelo, říkal jsem si že to odnesu na reklamaci, ale známe se :-).Před cca měsícem ps dohučel úplně . . . .

tak proběhla reklamace a před týdnem jsem dovezl úplně nový model, včera jsem měl ps zapnuté skoro celý den, stahovaní, hraní, filmy a play je tichý.

Pokud máš ps v záruce tak na nic nečekej, a dej ho na reklamaci.Doporučuji vše zazálohovat.Je jen otázka času kdy Ti "vypne" úplně.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu