Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co vybrat

player99

Recommended Posts

Pokud často pořádáš párty, tak určitě jedině Wii. Navíc se ti zlepší kondice.

Pokud chceš hrát sám, maximálně ve dvou, v celkem slušný grafice, tak ps3.

Pokud tě zajímá kybernetika (viz. lego), tak si určitě nekupuj lego storms, ale sestav si něco vlastního. Budeš z toho mít nejen dobrý pocit, ale taky to za chvíly jen tak nezahodíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi bych šel taky do PS3, Mindstorms jsme skládali ve škole na informatice, je to dobrý, ale po chvilce to přestane bavit ;) a jak řikal Negto, jestli chceš hrát jen tak občas s kámošema, tak Wii ... ale PS3 je prostě něco jinýho :)

Odkaz ke komentáři

Urcite ber ps3 jsem taktez hrdy majitel a myslim si ze za nedlouho vijde ovladac na ps3 co bude myt stejne vlastnosti jako wii a hry budou taky vypadat lepe.Takze wii je lepsi jen v jedne veci a to vtom ze se da ocipovat a pokud nejsi uplne bez penez a nepotrebujes mit kazdou novinku tak ti to ani nebude vadit

Odkaz ke komentáři

A nebo si můžeš vybrat třeba i něco jiného. Například bmx, skateboard, kameru, nářadí...prostě něco, co by ti mohlo přinést užitek, peníze a nemuselo by tě to "držet" doma. Samozřejmě ale záleží na tvém věku.

P.S: Být tebou, tak jdu do wii.

west: Ono je sice hezké, že ps3 stojí víc peněz, ale zase jde o to, kdo to platí. Zase ždímat rodiče ... :D

Odkaz ke komentáři

tyjo, nad čím dumáš? :cheesygrin: PS3 je jasná volba!!! LEGO je super věc, ale až ti bude 10 let, tak si s ním pomalu přestaneš hrát. WII pro mě bylo jedno hodně velké zklamání - ovládání nunchakou není ani náhodou to, co jsem od toho očekával, a že je super na párty je sice pěkné, ale častěji asi budeš pařit sám nebo co-op, ne? Navíc grafika je nic moc a herní mainstream jede na PS3/XBOX. Počkej až budou ostatní hrát mafii 2 a ty se doma budeš užírat u mario tenisu, který je skvěle hratelný :? a mimochodem, z té hratelnosti jsem se na zadek taky neposadil...

A pokud si ani po těch x postech nejsi jistý, radši se rozhodni pro to, co se ti prostě líbí - s názorama je to jak s prdelema, znáš to :cheesygrin: na co ti bude věc, která baví všechny ostatní, jen ne tebe. Každopádně, PS3 je podle mě z toho výběru jediná věc, se kterou pravděpodobně nemůžeš šlápnout vedle.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu