Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Pokud často pořádáš párty, tak určitě jedině Wii. Navíc se ti zlepší kondice.

Pokud chceš hrát sám, maximálně ve dvou, v celkem slušný grafice, tak ps3.

Pokud tě zajímá kybernetika (viz. lego), tak si určitě nekupuj lego storms, ale sestav si něco vlastního. Budeš z toho mít nejen dobrý pocit, ale taky to za chvíly jen tak nezahodíš.

Odesláno

A nebo si můžeš vybrat třeba i něco jiného. Například bmx, skateboard, kameru, nářadí...prostě něco, co by ti mohlo přinést užitek, peníze a nemuselo by tě to "držet" doma. Samozřejmě ale záleží na tvém věku.

P.S: Být tebou, tak jdu do wii.

west: Ono je sice hezké, že ps3 stojí víc peněz, ale zase jde o to, kdo to platí. Zase ždímat rodiče ... :D

Odesláno

tyjo, nad čím dumáš? :cheesygrin: PS3 je jasná volba!!! LEGO je super věc, ale až ti bude 10 let, tak si s ním pomalu přestaneš hrát. WII pro mě bylo jedno hodně velké zklamání - ovládání nunchakou není ani náhodou to, co jsem od toho očekával, a že je super na párty je sice pěkné, ale častěji asi budeš pařit sám nebo co-op, ne? Navíc grafika je nic moc a herní mainstream jede na PS3/XBOX. Počkej až budou ostatní hrát mafii 2 a ty se doma budeš užírat u mario tenisu, který je skvěle hratelný :? a mimochodem, z té hratelnosti jsem se na zadek taky neposadil...

A pokud si ani po těch x postech nejsi jistý, radši se rozhodni pro to, co se ti prostě líbí - s názorama je to jak s prdelema, znáš to :cheesygrin: na co ti bude věc, která baví všechny ostatní, jen ne tebe. Každopádně, PS3 je podle mě z toho výběru jediná věc, se kterou pravděpodobně nemůžeš šlápnout vedle.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu