jaccomo Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2009 tak todle sem si ted precetl jestli je to oficialni nevim ale co vy na to??? Konkrétne ide o ponuky kanálov AXN (krimi a sci-fi seriály) a Animax Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2009 je to pravda ty kanály tam budou nevim ja myslíš zvlášt normálně to pojede po netu budou to 3 programy AXN krimi, AXN sci-fi a Animax Citovat
Kuliss9 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2009 Nikde jsem se nedočetl v jaké kvalitě a zda budou v cz tyto programy nebo poběží v angličtině, ale každopádně krásná zpráva konečně něco pro čr a sr Citovat
D@w3r Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2009 no kvalitu poznáš sám ale budto bude vysoká tak že načítání po netu bude pomalé,nízká načítání rychlé a nebo to bude automatické no uvidíme tohle by mě také zajmalo ... Citovat
PaccO Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 OK kde ze najdu ten Animax??? EDIT: Uz tam je xD stacil restart Citovat
HexeH Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Kdyby jsi četl novinky tak nepišeš blbosti....SONY ma v plánu prodávat PS2 titulky a Dreamcast tituly na PSN,takže pujde o softwarově emulované kousky přímo do HDD na playstation 3 (osobně se vice těším na ty Dreamcast věcičky) (stejně jako PS1 hry) proto tedy do konce podpory PS2 (konec 2010) porporu vlastních disku opravdu nečekej.... to bude paráda, kupovat svou oblíbenou ps2 hru 2x Citovat
bitskull Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Ja sem si oblibene PS2 hry dohral na PS2 a ty ktere sem minul si klidne koupim pro PS3 :) Citovat
jaccomo Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 ty kanaly co tam dali animax a AXN sou oba ceske Citovat
PS3_Jack Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Ahoj, mozna se ptam blbe ale uz je FW 3.10 venku? Musi se stahnout do PC a hodit na flashku nebo se da updatovat primo z PS3? Citovat
jaccomo Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 primo pres PS3 pokud ji mas pripojenou k netu Citovat
CHheVvy Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 já to stáhl z PS3 a žádné kanály tam nemám :( Citovat
Dejw602 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 já také ne a vypnul jsem i zapnul znovu Citovat
Dejw602 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 tak už to jde .. musel jsem to natvrdo vypnout Citovat
Pappy Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 To je masakr...Fakt to funguje? Je to v CZ a zdarma? Nemuzu tomu uverit a uz se vubec dockat nez dorazim domu a hned to otestuju a nainstaluju :-) Citovat
shark1 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 tak už to jde .. musel jsem to natvrdo vypnout to jako vytahnout ze zasuvky ? Citovat
Pappy Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Hmmm,tak podle reakcí z jiných for je to pouze prehravac nejakych obyc videí ve smyslu youtube,takze opět nic moc..ale snaha se cení.. Citovat
Dejw602 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 to jako vytahnout ze zasuvky ? ne vypnul jsem ten vypinač vzadu a pak mi to tam naskočilo už ... vím že takto byly problemi i s homem .. chce to nechat déle vypnuté .. 10 vteřin alespon Citovat
shark1 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 ne vypnul jsem ten vypinač vzadu a pak mi to tam naskočilo už ... vím že takto byly problemi i s homem .. chce to nechat déle vypnuté .. 10 vteřin alespon no ja mam slima, a ten vzadu zadnej vypinac nema...tak asi vytahnout ze zasuvky...;-) Citovat
jaccomo Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 nemusite vypinat staci prehodit thema na original v nastaveni a naskoci to tam taky PS: no a pak to muze te dat zase spatky na vase thmena co s te tam meli treba to pohyblive Citovat
†mefistos† Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 Uplnej changelog zde Added the ability to access some Facebook features from the XMB. Added the option to automatically send updates to the user’s Facebook profile when Trophies are unlocked. Added the option to automatically send updates to the user’s Facebook profile when items are downloaded from the PlayStation Store. Added the option to automatically send updates to the user’s Facebook profile for in-game events (in compatible games). The [Friends] list has been redesigned. The user is now able to change the color of their [Profile]. Expanded [Photo] folders and playlists are now displayed in a grid, rather than a list. Added RTVE, Antena 3 and LaSexta catch-up TV website shortcuts for users in Spain under [TV]. Added NOS catch-up TV website shortcut for users in the Netherlands under [TV]. Added AXN and Animax catch-up TV website shortcuts for users in Czech, Poland, Hungary, Bulgaria, Romania and Slovakia under [TV]. Added TVNZ catch-up TV website shortcut for users in New Zealand under [TV]. Added [Facebook] menu item under [Account Management] allowing the user to change Facebook sharing and account settings. Improved the performance of the Internet Browser. Citovat
Pennywise Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 hele lidi já tam mám místo animax a axn náké BBC iplayer nevíte co to je? Citovat
jaccomo Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 no pro vsechny sichni tam mame todle tak ze na to podivejte i vy co ne mate PS3:-DDDDDDDDDDD http://animaxtv.cz/full-episodes/bigscreen http://axn.cz/full-episodes/bigscreen Citovat
LOPO_X Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 tak ta posledni polozka z changelogu me zajima jsem zvedav co zlepsili na prohlizeci Citovat
Rash182 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 taky sem si niceho nevsiml.. tajne sem doufal ze konecne pujde poustet HD videa na youtube ale bohuzel porad nic Citovat
PaccO Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2009 No tak treba v pripade AXN sem cekal vic nez 3 epizody z nakych serialu :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.