Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 nejde spustit

gulfstrem

Otázka

Ahoj lidičky,

mám velký problém se svojí PS3. Normálně jsem si chtěl spustit vieo z harddisku, když PS3 zapípala a vypnula se. Pak mi blikalo světýlko napájení ve předu. Normálně jsem ho vzadu vypnul a chvíli nechal vypnutý.

Když jsem ho pak vzadu zapnul a chtěl vepředu zapnout, tak světýlko zezelenalo a vypadalo to že se rozběhnul, ale po třech vteřinách, zase zčervenalo a blikalo.

A takhle to je pořád dokola.

Za jakoukoliv radu budu vděčný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

díky za radu, takže je to na reklamaci a bude výměna kus za kus,

takže mám větší problém, jak mám dostat zálohu systému z PS3, když ji nemůžu zapnout.

A jakmile dám svůj 250 Gb do nové konzole, tak ho musím naformátovat a o všechno přijdu.

Je nějaká šance, že kdybych dal disk do do boxu a udělal z něj přenosný, že kdybych ho připojil k počítači, že by se mi z něj něco podařilo dostat, nebo je to opravdu všechno ztracené.

díky za odpověď

Odkaz ke komentáři

• 0

já jsem spíš myslel, jestli by se mi z toho něco podařilo přetáhnout do počítače a pak následně zpátky přes flashku do nové PS3,

tak jelikož nemůžu dát zálohu, tak je mi jasné, že přijdu o všechny účty a savy, ale jestli by se z toho třeba nedalo stáhnout fotky, muziku a videa

Odkaz ke komentáři

• 0

Nějak se mi nezdá,ani Recovery či Restart do základního nastavení nepomohl ?

O PSNhry přijdeš tak i tak.....Pokud se nepletu,toto je chraněno na konzole,pak by jsi lehce stahl zalohu z netu na které muže být 80her a rozjet na svém,takže zaloha z konzole na jinou ti přenese leda tak hudbu,videa a saves,memory karty....vytahej to tak,že přpojíš disk do PC a přes PS3 HDDexplorer lokalizuj soubory,ale to jen pokud ti ty fotky,videa stojí za kus otravné prace ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu