shadow.wizard Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 demo na pc ci psp???Samozrejme ze na PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Kde to DEMO je? :) Nejak sem ho asi prehlidl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 na Projecte, zatial iba MU a je to UMD dump --> .iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 no vypada to moc peken tesim se jak maly dite :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 hodte link !! strasne se na tu hru tesim !! edit : ten link uz mam , pro ty kdo hledaji tak http://www.megaupload.com/?d=B6ATJB34 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2007 hodte link !! strasne se na tu hru tesim !! http://www.megaupload.com/?d=ROB1I99U Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Nove screeny... nadhera http://media.psp.ign.com/media/907/907107/imgs_1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Nevite kdo to bude distribuovat v ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 Nevite kdo to bude distribuovat v ČR?Neviem ale tu sa to da preobjednat http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/syphon-filter-logans-shadow-4682.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Září 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2007 Kua na tuhle hru se těšim fakt hoooodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Tak a je to tu :) prve dojmy z prave dohratych 5 kapitol v treningu :) plavanie je jednoduche :) nove moznosti ako strielanie z krytu alebo stlacanie vybranych funkcii cool, stiahnutie nejakeho cloveka do vody pecka :) grafika po starom, humor Bishopa (ucitela plavania :P ) uzasny... zatial je to pre mna najlepsia hra na PSP tohto roka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 mám zásek netušíte jak se v kapitole 2 partu 4 když jste u té malinké ponorky a ten týpek který je sváma se ji snaží vytáhnout tak netušim co mám dělat pls help... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 ^^ neviem ci ti poradim spravne ale zda sa mi ze potrebujes najst nejaky volant k tomu ktory je pri spadnutej helikoptere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 yes shadow dik měl si pravdu tak já jdu pařit dál:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Tak to je pecka! Kto si to chce precitat tak moze, pre niekoho to moze byt spoiler :) V 4 Misii sa dostanete do vezenia... ako vacsina vie, tak pri niektorych in-game pasazach musite stlacat urcite tlacitka :) schvalne som to skusil ci sa nieco zmeni :) sedite na kresle ku ktoremu pride nejake vojak vas vyspovedat... musite stlacat tlacitka najrpv som to tak neurobil, udrel ma a letel som do cely :) druhy krat som ich stlacal a do cely som sa vobec nedostal :) tak tomu hovorim pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Tak to je pecka! Kto si to chce precitat tak moze, pre niekoho to moze byt spoiler :) V 4 Misii sa dostanete do vezenia... ako vacsina vie, tak pri niektorych in-game pasazach musite stlacat urcite tlacitka :) schvalne som to skusil ci sa nieco zmeni :) sedite na kresle ku ktoremu pride nejake vojak vas vyspovedat... musite stlacat tlacitka najrpv som to tak neurobil, udrel ma a letel som do cely :) druhy krat som ich stlacal a do cely som sa vobec nedostal :) tak tomu hovorim pecka... pokud si hral hru Fahrenheit (doporucuju), tak by ti to jako takova pecka neprislo :) btw: na tech videich vypada hodne hezky hladina vody, jak to vypada v realu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 pokud si hral hru Fahrenheit (doporucuju), tak by ti to jako takova pecka neprislo :)btw: na tech videich vypada hodne hezky hladina vody, jak to vypada v realu? Hral som Fahrenheita a pre mna je to jedna z najlepsich hier ktore som kedy hral... nieco uzasne ;)hladina vody vyzera pekne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Hral som Fahrenheita a pre mna je to jedna z najlepsich hier ktore som kedy hral... nieco uzasne ;)hladina vody vyzera pekne ;) ja ho teda hral na pc, ale mam dojem ze je i na ps2, je to tak? mimochodem, jak se ti mackaly cudliky ve scene, kde litaly v byte veci a nabytek? :D to byl pro me nejvetsi masakr, u keryho jsem hodne ztracel nervy... jinak ten syphon filter vypada fakt pekne, hral sem na psp jen prvni dil nekde v JRC ve stojanu a moc me to teda neoslovilo, ale tady ty videa vypadaj uplne dobre... krom plavani a mackani cudliku, je tam jeste nejaky vylepseni oproti tomu prvnimu dilu? treba lepsi hratelnost, nejaky mezihry (neco jako to mackani cudliku) a dalsi veci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 JJ stlacanie tlacidiel na urcitom mieste mas tam nove, nove pohyby, plavanie, vylepsena grafika atd. k Fahrenheitovy: v byte to bolo este lahke... masaker bol na streche sirotinca, odkial som zobral na strechu Indogo Child :) to bol masaker... hru som presiel asi 5x :) fakt na taketo hry sa nezabuda ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Tak to je pecka! Kto si to chce precitat tak moze, pre niekoho to moze byt spoiler :) V 4 Misii sa dostanete do vezenia... ako vacsina vie, tak pri niektorych in-game pasazach musite stlacat urcite tlacitka :) schvalne som to skusil ci sa nieco zmeni :) sedite na kresle ku ktoremu pride nejake vojak vas vyspovedat... musite stlacat tlacitka najrpv som to tak neurobil, udrel ma a letel som do cely :) druhy krat som ich stlacal a do cely som sa vobec nedostal :) tak tomu hovorim pecka... jo jo to mě taky dostalo jasně přesně tohle jsem skoušel je to hezké že už udělaly takovouhle vychytávku na psp ale je lepší to omačkat ... a toho týoka vrazit místo vás na to křeslo a pak napravo je páčka která ho usmaží :D (lepší pocit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 JJ stlacanie tlacidiel na urcitom mieste mas tam nove, nove pohyby, plavanie, vylepsena grafika atd.k Fahrenheitovy: v byte to bolo este lahke... masaker bol na streche sirotinca, odkial som zobral na strechu Indogo Child :) to bol masaker... hru som presiel asi 5x :) fakt na taketo hry sa nezabuda ;) to byla fajn hra, kdyby neco takovyho bylo na psp, nenarocny na ovladani a na cas a pritom spickovy jako nejakej film, tak ho kupuju hned... ale pro me bylo fakt nejtezsi to v tom byte... ostatni veci jsem dal na mnohem min pokusu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Dohrate... nic ine som za tie 3 dni nezapinal okrem Syphona :) veeelmi dobra hra so skvelym pribehom a bombovym zvratom na konci :) o grafike a hratelnost netreba hovorit... trosku ma sklamalo Infrastructure ktore ide... je tam momentalne cez 50 hracov ale su pomerne lagy... skoda :( bonusove misie ako "First Lian's" alebo "Behind the Scenes" su super :) som s hrou spokojny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 zatim jsem eště nehrál protože eště nemám PSP :D:D:bash: ale jinak dohrál syphona 3 a ten byl bombovej, pak jsem hrál 2jku ale zkesnul jsem u mostu jak je podmiovanej a dál jsem se nedostal :( pak jsem to přestal hrát, jinak v trojce mi nejvíc dala zabrat 2 mise v džungly, kde jsem měl sebrat ty vzorky apod. jinak rád bych si zrahrál i tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 zatim jsem eště nehrál protože eště nemám PSP :D:D:bash: ale jinak dohrál syphona 3 a ten byl bombovej, pak jsem hrál 2jku ale zkesnul jsem u mostu jak je podmiovanej a dál jsem se nedostal :( pak jsem to přestal hrát, jinak v trojce mi nejvíc dala zabrat 2 mise v džungly, kde jsem měl sebrat ty vzorky apod. jinak rád bych si zrahrál i tohle. ten most je lehkej :D ted sem to hral na PSP, druhy CD je o dost tezsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 kluci nevim jestli to tu už bylo, ale jsem v tý misy, kde s Bishopem plavem ve vodě... už jsem vylezli z tý potopený lodi a teď hledáme naší ponorku. No ale ten Bishop jjenom stojí na místě a čumí a je u něj napsaný Searching. Nevim co dál.. celý sem to tam proplaval... :?: ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.