Arcane Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 ten most je lehkej :D ted sem to hral na PSP, druhy CD je o dost tezsija se u dvojky k druhýmu cd ani nedostal myslim :P ale ten most mi dal dost zabrat, prostě sem to nikdy nestih a nebo mě spatřili ti zmetci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 kluci nevim jestli to tu už bylo, ale jsem v tý misy, kde s Bishopem plavem ve vodě... už jsem vylezli z tý potopený lodi a teď hledáme naší ponorku. No ale ten Bishop jjenom stojí na místě a čumí a je u něj napsaný Searching.Nevim co dál.. celý sem to tam proplaval... :?: ziped: Mas mu doniest volant z potopeneho vrtulnika :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 Oh šedou dík... ještě musim ten vrtulník najít :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 nevite nekdo jak dal v e5p3 u ty jami prez kterou nemuze ta zenska prelist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Říjen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2007 sviť jí baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 ake kolo by ste odporucili na multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Kluci poradte mi pls.Jsem v druhy misi cast druha..Ty potapece (asi 4) uz jsem killnul.Pak sem musel odtahnout 2 miny aby se ponorka dostala dal,ovsem ted tam ponorka s Bishopem jen stoji a u Bishopa je napsano Waiting!!pls poradte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 2derkon: prid ku mine a mas tam Action Button... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 2shadow:myslim si ze uz sem ty miny odtahl aby ta ponorka mohla projet dal vis..A ted ta ponorka stoji pred tou lodi(jakoby naproti ni)a ja nevim co by dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 tak už mám taky dohráno - super hra - 9,3/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 2Baski:hral si multiplayer????kd ano tak mi odporuc ake kolo je na multiplayer najlepsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 MP jsem nehrál - nemám jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 2shadow:myslim si ze uz sem ty miny odtahl aby ta ponorka mohla projet dal vis..A ted ta ponorka stoji pred tou lodi(jakoby naproti ni)a ja nevim co by dal... Zapni si EDSU (to červený vidění), a koukni na loď, blikají Ti tam místa, kam musíš doplavat a zabouchat. Až to bude mít ten "správnej zvuk", Bishop s ponorkou přijede a probourá to :) . Jinak tahle hra je absolutní špička. Jestli se mi Dark Mirror líbil, tak tenhle díl miluju :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Muzete mi nekdo poradit? Zasekl jsem se v pate campani(ted nevim cast), utikam pryc z toho ?arabskeho? vezeni s nejakou slecnou... A ted k tomu zaseku... Dostanu se k obrovske dire v zemi, nad kterou je lano na prevoz pomoci ?ECT? (nebo jak to je:D)... Sam prejedu, ale moje spolecnice nikoli a nevim, jak ji tam mam dostat, protoze dal jit sam nemuzu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 takze za vikend jsem to dohral hned v sobotu a ted to hraju podruhe na hard.. je to fakt bomba! absolutne super , nemam co vytknout... taky ten bonus MP dalsiho dilu syphona nebo co to je .. no bomba ... jak si muzete do MP vytvaret ty vlastni mapy - svele udelany uz se tesim az to vyde ... jinak MP jsem hral jen ad-hoc 1na1 a parada - hrali jsme ten preview dalsiho dilu ... nakonec nelitu ze jsem si kvuli teto hre koupil 2g kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Muzete mi nekdo poradit? Zasekl jsem se v pate campani(ted nevim cast), utikam pryc z toho ?arabskeho? vezeni s nejakou slecnou... A ted k tomu zaseku... Dostanu se k obrovske dire v zemi, nad kterou je lano na prevoz pomoci ?ECT? (nebo jak to je:D)... Sam prejedu, ale moje spolecnice nikoli a nevim, jak ji tam mam dostat, protoze dal jit sam nemuzu....Sviet jej baterkou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Sviet jej baterkou :)Jak to myslis?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Jak to myslis?:DZe jej sviet s tvojou baterkou aby videla, kam ma skocit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 sviť jí baterkou diky uz jsem to dohral, jsem zvedavej za koho budem hrat v pristim dile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Cus chlapi...teď jsem skoro dodělal tu ,,podvodní,, misi..ale mám problém. nevím jak mám zničit tu druhou ponorku? když jí jednou náhodou trefil sud, tak jsem nestih udělat nic...??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Musíš Sestřelit ty sudy který kolem ní padaj-tak aby jí zastavily.Pak k ní připlaveš a otevřeš poklop.Musíš u ní být tak blízko aby si to stihl.Já to taky neudělal hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Ty sudy musíš sestřelovat ty, ale vezmi si na to tu "podvodní" pistoli, nezpožďujou se jí tolik střely. Vžycky, když naskočí časomíra, tak koukej kolem tý velký ponorky, každou chvilku tam spadne sud, střel do něj a okažmitě plav k jednomu ze tří poklopů tý ponorky a otevři ho :) . Takhle to musíš udělat třikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Ok, dík...ale i tak se mi to zdá dost těžký :D...pak to zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Říjen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2007 Kolik epizod to má?A kolik partů je v poslední????Já jen jestli už budu u konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 docela dobra hra jen me zarazil vzhled Gaba, na PS vypada jinak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.