gugoslav Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 zahrajte si SF 2 z PSX (nevim jestli je na foru) pro me lepsi hratelnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 zahrajte si SF 2 z PSX (nevim jestli je na foru) pro me lepsi hratelnost jo to je hodne dobry:).....ja ted hraju SF:The Omega Strain a je to hodne dobry:bash: ale je to jenom na PS2:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 mate nekdo otevreny vsechny bonusovy mise ??? ja nemam porad ty 2 a uz me nebavi hrat jednotlivy mise jen abych si natriskal special wepons a knife kills .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Tak nejak mi to pripada moc jednoduche, na stealth cast se v teto hre moc neklade duraz ja mam radsi splinter cell ale to asi zalezi na vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 omega strain se jim moc nepovedl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Tak nejak mi to pripada moc jednoduche, na stealth cast se v teto hre moc neklade duraz ja mam radsi splinter cell ale to asi zalezi na vkusu tak si to zahraj na hard ... to je podstatně težší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 Jo jasne ze jsem to zkousel na vyzsi obtiznost ale i tak mi pripada splinter cell lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 ^^ Splinter Cell na PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 No jasne to jsi jeste nehral Splinter Cell Essentials? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 ^^ Hral a za 15 minut som to musel vymazat... uplny otras... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 j ja taky ... myslim ze splinter se s timto vubec nemuze srovnavat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Tak to je otazka vkusu me se to libilo vic, myslim ze ten syphon filter je podobny jako miami vice s trochu prvkami stealth, nerikam ze je ten syphon filter spatna hra jen se mi libil vic ten splinter cell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 já sem zkoušel SC na psp a přišlo mi to jako naprosto zprasenej port, ale proti gustu...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk1 Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 cao lidi mam problem jsem v 5. misi v tech jeskynich a nevim jak tu zenskou mam dostat na druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 sviť jí baterkou na místa, kam má skočit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Momik Odesláno Říjen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2007 ja newiem ako zabit v poslednej misi toto typka na vytahoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 To musis rozstrilet ty nadrze co ma pod tym vytahem a az budes nad nim tak strelis do te bomby co ma sebou v tom vytahu a pak uz nasleduje krasny vybuch a jak jinak happy end Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk1 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Cao a hadejte mam zase zasek jsem v misi 6 part 3 a nejde mi zahaknout ten generator :-( a asi tusim ze se mam dostat nahoru ale nevim jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 nevite nekdo co je to Syphon Filter Shadow Ops Prewiev???je to v menu dole(takova ikonka).diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Čus... Myslím si, že je to přihlášení pro nějakou WIFI verzi, nebo tak něco. Prostě po hraní po síti. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 je to preview dalsiho dilu .. ale jen po wi-fi ... a je to fatk good! hlavne to vytvareni vlastnich map ! paradne provedeny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav3r1ck Odesláno Prosinec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2007 prosím vás v 2.episode 2.part jak vás zavřou v te mistosti a vy vsechny pozabijite pak zmackenete nake tlacitko a pak mate jit pod vodu a neco tam delat u te rakety nebo co to je?!no a mate tam mackat X a ja to mackam a mackam i 10min a nic se nedeje...pls help je to mega hra ale tohle nechapu...dik moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 prosím vás v 2.episode 2.part jak vás zavřou v te mistosti a vy vsechny pozabijite pak zmackenete nake tlacitko a pak mate jit pod vodu a neco tam delat u te rakety nebo co to je?!no a mate tam mackat X a ja to mackam a mackam i 10min a nic se nedeje...pls help je to mega hra ale tohle nechapu...dik moc za pomoc Presne si to uz nepamatuju ale mohl bys zkusit zapnout si cervene bryle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 Mohl by mi nekdo poradit nejaky figl na ty 2 inzenyry, kteri vylezou na konci mise 6-3 a pali do me jako u Verdunu ze svych samopalu?? Je to mise pri ktere mate zahaknout generator, pak si udelate diru do dveri a kdyz skrz ne chci nakonec projit, tak se v hale objevi 2 magori s plnym brnenim, ktere nemuzu nejak zabit - vzdycky me dostanou. Podobni byli o chvili drive, kde jsem pouzil figl s proudem ve vode......ale tady?? Diky, uz se s tim trapim 2 dny.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Ludia pls co ma mrobit 2-1 som vo vode a mam odtahovat mini tej ponorke malej ta odtahujem dojde na koniec a vyskocia mi jeho zivoti a tam ze WAITING a ubuda to pomaly, a neviem co mam robit..... Jedine co som este spravil tak som siel ku tej velkej lodi a 3 krat som nanu zabuchal dalej neviem cooo:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.