Jedi_James07 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2011 Jo, přidal jsem si tě na Leafu, stačí když to potvrdíš a budeš tam, já ho mám zaplý pořád. Já mám bohužel ping po 30ms jenom večer/noci, po 22:30h. Mezi tím ti doporučuju přidat si i hráče s nickem chimaira29 , ten má ping pořád v pohodě, takže kdykoli se domluvíte, tak to můžete zkusit/popřípadě zahrát. Citovat
Farky Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2011 Takže když to budu chtít připojit tak budu muset jeden kabel zapojit z modemu do ntb a druhy kabel z modemu do xboxu ? Citovat
leadercz Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2011 Takže když to budu chtít připojit tak budu muset jeden kabel zapojit z modemu do ntb a druhy kabel z modemu do xboxu ? Ano přesně tak, i když já mám noťas připojený přes WiFI , ale zatím jsem leaf ještě ve hře nezkusil... Citovat
Lukas91 Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2011 NICK:Preciserug50 NEJHRANEJSI HRY:Vsechny COD od Modern Warfare 1,Battlefield 2,Left for dead 1 a 2,AC:Brotherhood,AvP 3,GTA 4,Far cry 2, GoW 2, Grid a dalsi Cas kdy jsem nejcasteji na MP:Temer kazdy den od odpoledne do vecera.Nekdy i do rannich hodin. Prosim nekdo si me pridejte,rad bych zahral neco v co-opu,treba Resident Evil 5,Gears of war 2 Muj Ping:20 ms Citovat
majny Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2011 Je to k hovnu!!!Absolutně to nefunguje! Citovat
kokos28 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 user name:Nadeo NEJHRANEJSI HRY:CO BUDE ČAS: odpoledne, až večer někdy i rano PING:17ms Citovat
codek Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2011 Může mě to nějak ohrozit když nemam flash ani ban ? Citovat
kokos28 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2011 Vůbec ne,když nemaš flash ani ban. Citovat
codek Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2011 A skoušel to někdo se slimákem přes wifi ? vím že se psalo v navod že jedině přes kabel, ale opravdu to přes wifi nejde ? Citovat
JohnyVlasenka Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2011 Zdravim, mám samozřejmě jako každej jinej otázku :)... týká se to BANu.... to že bych ban neměl dostat když se připojim na leaf jsem tady vyčet...ale platí to i u lidí co jsou v registru pro zabanování ? jsem jeden z nich a to díky NFS: Hot Pursuit a její ochraně AP 25 o který jsem se dozvěděl když už bylo pozdě... jde mi o to že bych v budoucnu chtěl využívat xbox live , ale to musím na odflagování a reflash. Na co teď momentálně nejsou prachy. A hlavně se bojím, že jakýkoliv připojení xka k internetu mi vnutí nějakou aktualizaci či něco jinýho a mám Banána. K internetu jsem to připojil jen jednou a to když jsem to vystrčil z krabice kvůli aktualizaci Dashe. Na livko jsem ještě nepách. No každopádně bych byl rád za jakýkoliv rady, poznatky nebo názory co by to mohlo udělat. Rád bych se přidal mezi Vás a s někým něco zapařil. Předem díky Citovat
Quicksilver Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2011 Leaf je urcite v pohode nic tam nehrozi ,ale dlouhodobe nepouzivam ... hraju na ps3 a pak PC a nekdy psp :-) Citovat
zemmla Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 31, 2011 Nick: zemla9 Často hrané hry: Halo Reach Čas kdy jsem nejčastěji online: Pátek odpoledne, víkendy, někdy i všední dny odpoledne Citovat
Jedi_James07 Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2011 Nevím jak ostatní, ale když jsem to před půlrokem zkoušel, tak už tu nikdo nebyl s kým bych mohl hrát. A ani jinde toho moc nebylo. Takže bych se nebál tvrdit, že tady v česku na leafu už nikdo nehraje. Citovat
kozel97 Odesláno Prosinec 15, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2011 Nezkoušel někdo BF3? Nemůžu na live a rád bych si zahrál s někým. Všechno mám na wifi a nechci zbytečně shánět kabely. Díky. Citovat
krepi Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2011 Mám Xko s RGH,tudíž Xlin Kai v konzole,chtěl bych vědět,zda se přes tento program dá hrát nějaká sportovní hra jako je např.Kinect Sport apod.,nebo jsou tam jen akční? Kdyby se někdo našel,kdo by to chtěl zkusit,budu rád.Mám 4ms pingy a optiku! Citovat
Martys33 Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2012 Ahoj, chtěl jsem to také vyzkoušet, ale na stránce http://www.leafnetworks.net/ je napsané, že služba byla 1.ledna ukončena, takže to už nefunguje? Citovat
kingbill Odesláno Srpen 5, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2012 Ahoj když se chci přihlásit do leafnetworks tak mi to napíše toto nemám špatně nastavení ? prosím poraďte. Citovat
Jedi_James07 Odesláno Srpen 10, 2012 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2012 Spíš se podívej do té záložky connection settings a ne application settings Citovat
Morfeus Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Odesláno Září 19, 2012 (upraveno) Xlink Kai doporučuji užil jsem si na tom své ,ale přecházím na live ;) Upraveno Prosinec 16, 2012 uživatelem Morfeus Citovat
Tomáš Mužík Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2014 Ahoj! Je tohle téma stále aktuální?? Nebo už hráči hrají přes jiný server zadarmo? Nedávno jsem stáhl Splinter Cell Blacklist a docela mě táhne si to zahrát online, aktualizují se seznamy her a nesdílí se mnou někdo tuhle touhu?? čauko Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.