massmurder Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 wow, excelentni prace, jdu na to to zprovoznit.. hned jak se k necemu connectnu, rad bych byl zahrnut d oseznamu obcasnych vikendovych hracu se vetsinou titulu... :-) hm tak jedine c ose mi chytlo je xbslink a xlink kai, safra ,takze ja muzu parit pres to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 Vypadá to zajímavě.Škoda že je tam jen pár her.Něják to zkusím zprovoznit a když tak vám dám vědět.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit92 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Nick: Bullit92cz Hry : Forza 2 ,PGR 4 , CoD 7 , Red Dead Redemption , UT3 , ET:QW (seřazeno podle priority :-)) Čas ,kdy jsem online : Záleží na domluvě ,často kolem odpoledních hodin :-) ICQ : nevedu domluva přes Leaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Tento dotaz bude asi hloupý, ale jenom pro jistotu: Je možné získat BAN od MS když budu využívat tuto sít či xlink kai? Asi ne, když nemusím být připojený na live a xboxu se to bude tvářit jakdybych hrál jenom přes ten system-link ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Ne neni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Leden 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2011 Rád bych to vyzkoušel, jenomže z těch lidí na začátku mi to ještě nikdo nepotvrdil a jak pokračuje ten návod že mám kliknout na permission tak to tlačítko není aktivní, tzn. nedá se na něj kliknout. Takže kdyby to se mnou jenom vyzkoušel na CoD5 byl bych rád. nick na leafu mám James07 Ještě jsem se díval na Xlink Kai, ale ten zatím nevyzkouším, ale udivilo mě v sekci co budeme potrebovat na http://xbox360.rocknroll.sk/?p=75 » V prípade banu stačí Router, v prípade ak ban nechceme zbytočne riskovať alebo Router nemáme, dve sieťové karty v PC (návod bude pre 2 sieťovky) Tak se proto ještě jednou ptám, jestli je možné získat ban kvůli připojení na podobnou síť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 Našel jsem zajímavý patch na potřebu pingu +/- 30ms u těchto virt. sítí, viz. link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabisek Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Nick:Fabisek Často hrané hry : COD 7,6,5.... , Madden 2011 , GTA 4 , FIFA 2011 , NHL2k10 , a skoro všechno prostě:wohow: Čas kdy nejčastěji sem online : Skoro pořád Edit : přidejte si mě všichni at mam s kým hrát :cheesygrin: ICQ: 253-358-407 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McChicken Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Přidávám se k vám, ale potřebuju někoho na odzkoušení... Hry: CoD7, DiRT 2, Forza 3 a některé ostatní.. Online: Na večer, odpoledne... Tag: KrucifiX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Payne4U Odesláno Leden 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2011 Nick : Payne4U Hry: CoD 6,7, dirt 2, UFC 2010, Fifa 2011, blur.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majny Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Čau chlapi!Snažím se to zprovoznit,tak snad na někoho narazím...všechny co jsem si přidal jsou offline... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majny Odesláno Leden 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2011 Nick: chimaira29 Hry:COC4,5,6,Black Ops...atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavoCZ Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 ako to funguje jak sa da prihlasit na tu jejich stranku???stale mi to pise The User already exists, please try again. To znamená že tvůj login existuje. Zadej si jiné přihlašovací jméno. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzcjo11 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Nick: johnymb Hry: NHL2010, 2011, Fifa 2011, PGA 2011, Dirt... Většinou o víkendech. Někdy i v týdnu odpoledne-večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 Chtěl jsem se zeptat .. když bych měl Xbox Slim a připojenej přes wifi signál, tak mi LEAF asi nepůjde že? Musím být připojen síťovým kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexZakari Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Pokud mate notebook nebo stolni PC s wifi a na tom poustite Leaf tak to nedelejte. Propojte proste PC s routerem KABELEM. Je tohle nutnost?Mám PC přes wifi do routeru a XBOX přes kabel do routeru.Bude mi to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madtip Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Teoreticky ne ale prakticky budeš mít dost vysokej ping. Ale to taky zaleží na tom jak silnej máš signal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chara Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 ahoj ja jsem se chtel zeptat jelikoz ja nemam ban ale nemam tedkom penize na gold ucet :) jestli to jde ze bych to mel nainstalovane a treba ze bych to mohl prepinat mezi livem a tim lanem ? dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Xbox by ani neměl poznat že nejede přes system link ale přes leaf... takže můžeš být na livu a i přes leaf ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chara Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Nick:Guty Hry : nevim co mam :) Čas kdy nejčastěji sem online : obcas nekdy furt :D lidi pridal jsem si vas mam vas ale vsechny cervene not joined to jste vsichni off nebo to si me musite pridat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Byl by tu dneska někdo co by se mnou vyzkoušel Leaf? Z her co podporují system link mám: CoD5, Harm's Way, SC: Conviction, Halo: Reach, The Orange Box - Team fortress 2, a jakékoli demo co jde sehnat na xlive. Předem upozorňuju že pokud máte víc jak 30ms internetovou odezvu (ping) tak to nepůjde.(Změřit můžete např. na www.pingtest.net ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ja bych to vyzkousel muj nick Foxman. Ale nemohu se pripojit ke hre pise mi to "The game sessoin is no longer available" nebo jeste jednu hlasku. Rad bych to vyresil abych mohl hrat dekuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Ahoj, já to ještě s nikým nezkoušel. Mimochodem, jaký máš ping? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 ping mam 26ms tak nevim :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 To je v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.