Predator5552 Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Mám otázku. Na jednom nejmenovaném eshopu mají soutěž o Rock band full set. SMS stojí 9kč. Ale jde mi oto jestly až vyhraju. Musí mi tedy rock band poslat? Přeci jen za 9kč to je dost málo. Strašně mi to vrtá hlavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 rofl víš kolik lidí to tam pošle? vem si to kdyby to poslalo JEN 1000 lidí...tak maj 9000kč a ted si vem že jich pošle třeba trojnásobek...psp je nezabije poslat..navíc se to pak slosuje takže máš dost malou šanci na výhru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 No víš když každý člověk co chcodí na tu stránku pošle jednu sms tak z toho mají na x rockbandů takže se jim to vyplatí. Zatímco ty máš jen malou šanci tohle vyhrát. Edit_ to né od mě předběhl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Přeci tu sms nepošleš jen ty to si budou chtít zahrát i jiní, takže by se jim to mělo určitě vrátit. Jinak při případné výhře je každý povinen výhru zaslat, takže buď v klidu! Edit: někteří byli rychlejší :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 "Ale jde mi oto jestly až vyhraju." :lol: :lol: :lol: Me omluvy za off topic,ale timhle to zabil....To jsi opravdu myslíš že tu SMS tam posíláš jen ty :D LOCK...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Predator5552 Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Ale to je právě stránka kam nechodí moc lidí. Takže dle mě je šance vyhrát velká. Takže se nemám účastnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Predator5552 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak jsem na www.guitarheroshop.cz poslal 10 SMS a uvidíme co vyhraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak jsem na www.guitarheroshop.cz poslal 10 SMS a uvidíme co vyhraju. abych ti zmenšil šanci na výhru tak tam večer pošlu SMS taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 boze temhle lidem to ale mysli snad je jasny ze musej nejak vydelavat a kdyby meli rockband za 9kc tak by prodelavaly jak ..... LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Predator5552 Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Jo že já to sem napsal já vůl:-) Tak jich radši pošlu 20 no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Jo že já to sem napsal já vůl:-)Tak jich radši pošlu 20 no. Ty jsi vážně kr*tén:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.