PaccO Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Cau lidi mam takovj problem :( Proste kdyz dam tuto moznost pri najeti do slozky Trophy nebo se chci podivat na svuj ucet ve Friedns tak me to pokazde zamrzne na 10% uz druhy den se nemuzu hnout :( Budu rad za kazdou radu.Diky EDIT:hazi to chybu 80022A7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Čau, mám stejný problém - přes den se mi sync podaří málokdy. Ale pozdě v noci vždy. Je to podle mě nějakým přetížením serveru, nebo tak. Podle mě s tím nic neuděláš... jen musíš zkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Listopad 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 zkousim to od vcera kazdou chvily no uvidime snad se to nak pohne a piujde to.Zkousel jsem to na druhym ucte a tam vse probehlo v pohode tak se navazkach prave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šandys Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Mám také tento problém. Syncho se mi povede až tak na 15tý pokus..Řekl bych jak kolega, že je přetížený server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 nebo to je rychlosti netu ja mam nestalou rychlost pripojeni a pri pomalejsim spojeni mi to taky hazi ale jak jedu naplno tak nemam problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 no a ja se pridavam, ze mam stejny problem, take udelam synchro se serverem az na nejaky 20ty pokus. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Listopad 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Kdyz udelam treba 10 trofeji od posledniho Sync tak se vubec nechytam to synchronizaci provest znova.Zkousel jsem to dnes v 5 rano nez sem sel do prace a jelo to celkem v poho takze to zrejme bude pretizenym servrem nebo co.Ted si ale vzpominam ze to mel resit nekterej z posledich Fw ale asi to moc neklaplo uvidime jak na tom bude novy FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 no také mám občas tento problém, ale většinou se mi to chytne tak na 5. pokus... určitě v tom bude hrát roli kvalita a rychlost připojení k netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Je tam nastaven strašně malý "timeout" ze serverem...takže v tom hraje kvalita vašeho připojení,občas i velká zátěž vzdáleného serveru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Oprava byla slíbená na další FW a ten by měl vyjít, pokud se neplutu, už zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.