Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin's Creed II

saberrider

Recommended Posts

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Zkus tohle, to by ti mělo pomoct...:)

http://www.gameanyone.com/game/X360/3969.html

jjj,dival sem se tam,ale v misi 59 sem se nedozvedel jak postoupit dal!mohl by mi to nekdo prelozit,kdyz chci jit do dveri kde je to zataraseno,tak mi ta baba ze soucasnosti zacne neco mluvit,a ja sem v koncich.jinak diky8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim chtěl jsem se zeptat jak teď vyšel ten DLC tak jestli bude fungovat jenom na upravenym xku nebo by stačilo nakopírovat na disk jako to bylo u GTA

To sem zkoušel a nejde to. Na svým Xku s Live sem přídavek stáhl na disk od bannutyho xka, pak sem na ten disk nahrál title update a když hru spustím, tak si to sice přídavku všimne, ale píše, že je poškozen. Když se na ten soubor ale podívám přes prohlížení v system, tak je v pořádku.

Odkaz ke komentáři

Zdravím.

Mám takový menší problém. Hraju to na Xboxu a už je to asi u konce hry, jak si dávají nějaký slib na té věži a potom skáčou dolů do slámy a Ezio skáče jako poslední. No potom jsem musel hru rychle vypnout, ale symbol ukládání se objevil. Potom jsem zapnul hru a objevil jsem se za Desmonda v té laboratoři, ale tam nevím co dělat, protože tam nikdo není. Pls poraďte co tam mám udělat.8)8)

Odkaz ke komentáři

me ted napadlo(byl tu topic pro ACIII ale asi ho smazali tak to pisu sem)

on ma vyjiti ten ''2,5''díl to navaze na II

a pak ma byt III nekde jinde a nedavno jsem videl sherlocka holmse a napadlo me ze by jako mesto ten londyn nebyl tak spatnej kdyz jsem se koukal po tech budovach :)

(osobne se mi nejvic libila italie v AC II)

ale necham se prekvapit ale hlavne at to neni v soucasny dobe bych ani nezapnul

Odkaz ke komentáři

sada 23 to je bug neda sa tam nic robyt vypel si hru a neulozilo sa to alebo sa to nejako pokazilo neda sa nic robyt musis odznovu :D mne sa to stalo take.Je to aj na youtube ked si das proste asi stim nic nespravis .Musis odzacatku a vzdy ulozit az potom vypnut .Ty si to zrusil pocas ukladana asi tak to bude.

Nemaju byt nejake datadisky k AC2 ??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu