dvorig Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 tu je konec s českými titulky zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 tu je konec s českými titulky zde super to sem potřebova diki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melias Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Prosím, mám tu takovej problém. potřebuju se dostat do tho chrámu, jak mě nesmějí vidět stráže. Jsou všude a jakmile mě uvidí,je konec. I když se mi někdy daří tam chodit nepozorovaně, nakonec mě vždy uvidí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Zkus tohle, to by ti mělo pomoct...:) http://www.gameanyone.com/game/X360/3969.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melias Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Zkus tohle, to by ti mělo pomoct...:)http://www.gameanyone.com/game/X360/3969.html ty jo, dobrý, jen se nemůžu vůbec zorientovat kde jsem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 :) njn...to my taky dělalo někdy problém...to chce jen trochu trpělivosti...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 zkoušej různý cesty já jich koumal hafo a asi až 10 fungovala :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Zkus tohle, to by ti mělo pomoct...:)http://www.gameanyone.com/game/X360/3969.html jjj,dival sem se tam,ale v misi 59 sem se nedozvedel jak postoupit dal!mohl by mi to nekdo prelozit,kdyz chci jit do dveri kde je to zataraseno,tak mi ta baba ze soucasnosti zacne neco mluvit,a ja sem v koncich.jinak diky8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 nauč se alespon základy AJ jinak nebudes mit z pribehu prd :) mas najit vsechny kodexy zobrazi se ti na mape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 nauč se alespon základy AJ jinak nebudes mit z pribehu prd :)mas najit vsechny kodexy zobrazi se ti na mape nic na mape nemam,neco malo rozumim,ale tohle je moc rychle.a na mape mam ty dva body,ale oba dva jsou prave vevnitr,tak kde me to nepusti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 ted mas v kazdym meste kde nemas sebrany nejaky kodex ukazany na mape(ten kodex) tekze zkus kouknout do vsech mest a tam je najdes a mas!!!je oznaceny na mape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 ted mas v kazdym meste kde nemas sebrany nejaky kodex ukazany na mape(ten kodex)tekze zkus kouknout do vsech mest a tam je najdes a mas!!!je oznaceny na mape diky moc,potrebuju vsech 30? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 ano pak z nich slozis mapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 ano pak z nich slozis mapu 8)diky moooooooc,pokracujem!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Zdravim chtěl jsem se zeptat jak teď vyšel ten DLC tak jestli bude fungovat jenom na upravenym xku nebo by stačilo nakopírovat na disk jako to bylo u GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafik Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Zdravim chtěl jsem se zeptat jak teď vyšel ten DLC tak jestli bude fungovat jenom na upravenym xku nebo by stačilo nakopírovat na disk jako to bylo u GTA To sem zkoušel a nejde to. Na svým Xku s Live sem přídavek stáhl na disk od bannutyho xka, pak sem na ten disk nahrál title update a když hru spustím, tak si to sice přídavku všimne, ale píše, že je poškozen. Když se na ten soubor ale podívám přes prohlížení v system, tak je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak to je v hajzlu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 Zdravím. Mám takový menší problém. Hraju to na Xboxu a už je to asi u konce hry, jak si dávají nějaký slib na té věži a potom skáčou dolů do slámy a Ezio skáče jako poslední. No potom jsem musel hru rychle vypnout, ale symbol ukládání se objevil. Potom jsem zapnul hru a objevil jsem se za Desmonda v té laboratoři, ale tam nevím co dělat, protože tam nikdo není. Pls poraďte co tam mám udělat.8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 youtube.com? http://www.gameanyone.com/X360/Assassins_Creed_II.html http://guides.ign.com/guides/14302493/index.html atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 poradim ti kdyz hru hrajes prekladej si co rikaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubus Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 AC2 mic složiteho ani s tou angličtinou čekal sem to horší :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 me ted napadlo(byl tu topic pro ACIII ale asi ho smazali tak to pisu sem) on ma vyjiti ten ''2,5''díl to navaze na II a pak ma byt III nekde jinde a nedavno jsem videl sherlocka holmse a napadlo me ze by jako mesto ten londyn nebyl tak spatnej kdyz jsem se koukal po tech budovach :) (osobne se mi nejvic libila italie v AC II) ale necham se prekvapit ale hlavne at to neni v soucasny dobe bych ani nezapnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 sada 23 to je bug neda sa tam nic robyt vypel si hru a neulozilo sa to alebo sa to nejako pokazilo neda sa nic robyt musis odznovu :D mne sa to stalo take.Je to aj na youtube ked si das proste asi stim nic nespravis .Musis odzacatku a vzdy ulozit az potom vypnut .Ty si to zrusil pocas ukladana asi tak to bude. Nemaju byt nejake datadisky k AC2 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 dlc maji byt jeden uz vysel battle for forli(nejak tak) ale je pry strasne kratkej a pak ma byt druhy pak nas ceka pokracovani AC II (ne assassins trojka) takovej AC II a půl :D a pak ACIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brepta Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Prosím vás nevite někdo jak se mam dostat přes squenci 10 memory 6...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.