Guest LaYer Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 tak co vi a televize ? Já se na ní už moc nekoukám ( zvlášť v dnešní době kdy je všechno na internetu ) jaký na to názor máte vi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Já se dívám,jen když je nějaký film co mě zaujme ... Jinak spíše sleduju primu cool,jsou tam dobré seriáli a pořady :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Ja ji mam zaplou kdyz jsem na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Já se dívám,jen když je nějaký film co mě zaujme ...Jinak spíše sleduju primu cool,jsou tam dobré seriáli a pořady :love: j prima cool neni spatna koukal sem tam na My name is Earl ten dabing byl celkem povedenej .... A taky sem zvedavej jaka bude ta cz MTV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Jen od 23:00 na XXX nebo od 19:30 na blbce v politice. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Koukam na na MTV a čekam jak bude vypadat to CZ MTV a v noci když nemůžu spát tak koukam na XXX kanály :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Já na telku nekoukám, jen ji mám zapnutou jako kulisu když sem doma. Různé seriály a filmy jenom stahuju a pak koukám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Já skoro nesleduji televizi vůbec maximálně kouknu na zprávy a na počasí. Ale jinak vůbec vysílají tam samé nezajímavé hlouposti. Ovšem pokud tam není nějaký zajímavý film, ale ten je jednou za několik víkendů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 prima cool - konečně někdo kdo začal u nás vysílat pořádný seriály (big bang, earl, bude himym..) .... lepší bude už jedině až někdo u nás začne vysílat to samí, jenom mnohem dřív a s titulkama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 LaYer, místo internetu a televize by jsi se mohl podívat na češtinu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 LaYer, místo internetu a televize by jsi se mohl podívat na češtinu :P To mě pobavilo:cheesygrin: No já koukám tak na zprávy a to je asi vše ale jinak doma běží často kouká na ní přítelkyně ale většinou až ve večerních hodinách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 já koukám na hause a televizní noviny ... tak většinou si nemůžou dovoli davat sračky tak jak na internetu nebo v novinách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 no tak v český TV jedině TV noviny,House,CSI:miami,Family Guy :D pak discovery neni vubec k zahozeni az na ty debilni reklami ktery tam davaji kazdych 5min a hlavne porad na to samy.... nejlepší je tam Ultimate survival,bořiče mýtů a miami ink :D jinak nic moc no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 televize? vubec stejne tam nic nedavaj a co tam daj tak je i na internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 u me pokud je telka zapnuta, tak jen kdyz parim, ale jinak se na ni vubec nedivam, uz me to nebavi, obcas se kouknu na nejaky porad, ale tak jednou za mesic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 televize? vubec stejne tam nic nedavaj a co tam daj tak je i na internetu ji jenže třeba Nova si nedovolí tam cpát sračky co třeba maj na novinky.cz ;) ale oproti internetu toho moc není ale zas na internetu nikdy nevíš co je pravda a co ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Já sleduju jen seriály na nově atd... pak discovery sleduju, nejlepší stanice a dokonce se něco i přiučim:D No jinak tv použivám na PS3:D občas tam hodim PIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Když davaj něco normálního tak jo, ale jinak ji mam ted misto monitoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Televizní noviny , pak ráno na snídani s novou abych věděl kolik je čas a pak na nějaké dobré filmy když je dávájí-například myslím že tento týden byl K19-Stroj na smrt,tak to sem si nemohl nechat ujít.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Já si většinou pustím telku na pc a sleduju jen očkem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 ja sleduju jak jde CF do pice s takovejma dementama co zakladaj dementni topicy:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 když televizi náhodou zapnu, tak jedině ČT24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Dr. House Televizní noviny Snídaně s novou Ulice Námořní vyšetřovací služba Jak se staví sen Ano, šéfe Jste to co jíte + když dávaj nějakej luxusní film, což teď v poslední době dávaj docela často ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Na televizi se dívam jak kdy, teda spíš co dávají :D pač když si to mužu stáhnout na netu tak se na to mužů kouknout kdykoliv žhe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Prima C()()L v 21:35 Jmenuju se Earl to je snad jediný pořad kerý pravidelně sleduji a to od pondělí do čtvrtka jinak vůbec TV nezapínám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.