Polik36 Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Co k tomu budem potrebovat : 1. 2.71 Customizer Obrazek :dload: 2.naky ty gamebooty a fonty mate zde: Fonty gamebooty Postup: 1.Nahrajte vas vybranny gameboot(napr. popslash3splash.pmf) do rootu karty a prejmenujete ho na gameboot.pmf 2. Spustte customizer a objevy se vam tam modra obrazovka 3.Pro zmenu gameboot kliknete na Copy gameboot from ms0:/..... (je to hned to druhy) nebo: Pro zmenu fontu(pisma) kliknete na copy font from ms0:/...... nebo: pro zmenu bootsoundy nahrajte opening_plugin.rco na root pak to samy 4.Tak a je to vse:cheesygrin: PS:Takovej ten krvavej gameboot je taky v tom packu a jmenuje se:popslash3splash.pmf Tak uz dorazily bootsoundy tady je mate: :chef: Quote
Polik36 Posted May 18, 2007 Author Report Posted May 18, 2007 ja jsem ho blbe umistil ten prvni Quote
myschoo Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 chlape toto fakt nie je novinka... a este by ma zaujimalo ako si si zmenil gameboot na sony fw 3.40 Quote
Malcolm. Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 jezis to je kokos a nenapadlo te to aspon smazat kdyz to spatne umistils? anebo aspon poprosit moderatory? misto toho zalozis druhy a neni to navic ani zadna novinka a navic ani nebudes podle me moc vedet co s tim kdyz mas 3.40 a nekdo se te zepta na nejaky detail tak se do tohoto radsi nepousteji moc Quote
LukDM Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 a tak ne zas tak tvrdě na něj,to vás nenapadlo že to dělal třeba u někoho jinýho ;) Quote
Polik36 Posted May 18, 2007 Author Report Posted May 18, 2007 jezis to je kokos a nenapadlo te to aspon smazat kdyz to spatne umistils? anebo aspon poprosit moderatory? misto toho zalozis druhy a neni to navic ani zadna novinka a navic ani nebudes podle me moc vedet co s tim kdyz mas 3.40 a nekdo se te zepta na nejaky detail tak se do tohoto radsi nepousteji moc Kdyz jsem to asi nezkousel na svym,nejsem snad jedinej kdo ma PSP :cheesygrin: Quote
Malcolm. Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 jj vim ale tak kdyz prijde novacek co tady nikoho nezna tak se logicky zepta toho kdo psal navod protoze si mysli ze kdyz pise navod tak tomu rozumi... Quote
Polik36 Posted May 18, 2007 Author Report Posted May 18, 2007 jj vim ale tak kdyz prijde novacek co tady nikoho nezna tak se logicky zepta toho kdo psal navod protoze si mysli ze kdyz pise navod tak tomu rozumi... ja tomu rozumim ale to je asik stejne jedno a jestli chcete tak to smaznete stejne se mi to nepovedlo :cry: Quote
narliza Posted May 19, 2007 Report Posted May 19, 2007 ja tomu rozumim ale to je asik stejne jedno a jestli chcete tak to smaznete stejne se mi to nepovedlo :cry: nebreč +points Quote
Recommended Posts