Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Naeditoval sem v editoru level.Docela sem si dal záaležet je to muj 1. pokus teprve se ucim...

Gameplay:

Screeny:

20091116194407.png

20091116194421.png

20091116194437.png

20091116194729.png

20091116194752.png

Takže potvrzena funkčnost, na pamětové kartě smažte (nebo překopírujte do PC, hlavně aby to tam nebylo) složku UCUS98744PROFILE a UCUS98744INSTALL z ms0:/PSP/SAVEDATA, poté rozbalte stáhnutý archiv SAVEDATA odtud z topicu a obsah složky SAVEDATA (UCUS98744PROFILE a UCUS98744INSTALL) překopírujte do ms0:/PSP/SAVEDATA, pak už jen zapěnte LBP a mapa se nainstaluje ...

Zalohujte si savedata!!!

Instalace zatím nevim kde přesně se muj level nachází tak sem upnul moje savedata.Zkopírovat do PSP/SAVEDATA/UCUS98744PROFILE mam USA verzi hry....

Level 2 ledové království:

Obrázky:

20091119171923.png

20091119172834.png

20091119175728.png

Máte neaky neakej level?Rad bych ho zkusil.... 8)

• Odpovědi 140
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

já to nemam odsud.. ale taky jsem stahoval USA a potom jsem to pachnul sám a nešlo to..nevim jestli jsem to nedělal blbě ale dělal jsem to stejně jako ostatní hry a ty mi fungovali...:D: to je jedno :D

dal jsem tam všechno co jsi upnul a ty moje data jsem smazal ale pořád to nejde.. :(( pořád ta hra začíná odzačátku..

Odesláno
já to nemam odsud.. ale taky jsem stahoval USA a potom jsem to pachnul sám a nešlo to..nevim jestli jsem to nedělal blbě ale dělal jsem to stejně jako ostatní hry a ty mi fungovali...:D: to je jedno :D

dal jsem tam všechno co jsi upnul a ty moje data jsem smazal ale pořád to nejde.. :(( pořád ta hra začíná odzačátku..

No ja se jeste mrknu jestli nemam v psp neco navic ale pochybuji skoda ze to nejde :( no ja to stejne upnout na ps network nemuzu ptz mam cfw skoda :(

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu