Jump to content

Little big planet my level

Honza222

Recommended Posts

Naeditoval sem v editoru level.Docela sem si dal záaležet je to muj 1. pokus teprve se ucim...

Gameplay:

Screeny:

20091116194407.png

20091116194421.png

20091116194437.png

20091116194729.png

20091116194752.png

Takže potvrzena funkčnost, na pamětové kartě smažte (nebo překopírujte do PC, hlavně aby to tam nebylo) složku UCUS98744PROFILE a UCUS98744INSTALL z ms0:/PSP/SAVEDATA, poté rozbalte stáhnutý archiv SAVEDATA odtud z topicu a obsah složky SAVEDATA (UCUS98744PROFILE a UCUS98744INSTALL) překopírujte do ms0:/PSP/SAVEDATA, pak už jen zapěnte LBP a mapa se nainstaluje ...

Zalohujte si savedata!!!

Instalace zatím nevim kde přesně se muj level nachází tak sem upnul moje savedata.Zkopírovat do PSP/SAVEDATA/UCUS98744PROFILE mam USA verzi hry....

Level 2 ledové království:

Obrázky:

20091119171923.png

20091119172834.png

20091119175728.png

Máte neaky neakej level?Rad bych ho zkusil.... 8)

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

když jsem ten svuj profil (celou složku LBP z savedata) smazal a dal jsem tam ten tvuj profil tak se mi ta hra rozjela od začátku...jako by tam žádný save nebyl...

btw ty máš gen-b??

Jj mam gen-b savedata upnuty 1.post

Kdyby to nikomu neslo tak tenhle level je jen pro inspiraci... :)

navíc tam v tý složce máš asi o 20 souborů míň než já.. :D

jak si rozchodil na Bčku LBP?? já jsem tam musel dát D2 jinak mi to nešlo vůbec... :D

No stahoval sem to od Haka z pspiso.com psal ze je to USA verze a je patchla...Tady na foru to asi patchnuty neni nevim vlastne sem se sem ani nedival :D

já to nemam odsud.. ale taky jsem stahoval USA a potom jsem to pachnul sám a nešlo to..nevim jestli jsem to nedělal blbě ale dělal jsem to stejně jako ostatní hry a ty mi fungovali...:D: to je jedno :D

dal jsem tam všechno co jsi upnul a ty moje data jsem smazal ale pořád to nejde.. :(( pořád ta hra začíná odzačátku..

já to nemam odsud.. ale taky jsem stahoval USA a potom jsem to pachnul sám a nešlo to..nevim jestli jsem to nedělal blbě ale dělal jsem to stejně jako ostatní hry a ty mi fungovali...:D: to je jedno :D

dal jsem tam všechno co jsi upnul a ty moje data jsem smazal ale pořád to nejde.. :(( pořád ta hra začíná odzačátku..

No ja se jeste mrknu jestli nemam v psp neco navic ale pochybuji skoda ze to nejde :( no ja to stejne upnout na ps network nemuzu ptz mam cfw skoda :(

ty máš ty složky pojmenované UCUS98744PROFILE a UCUS98744INSTALL ale já mam UCES01264PROFILE a UCES01264INSTALL

tak jsem to zkopíroval a přejmenoval podle toho mého názvu ale nic..spustim hru ale jen se tam otáčí ty šipky a nic dál...

Nemas Europe verzi? UCUS -- jako USA a UCES -- jako europe?