Daxter Odesláno Prosinec 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 ahoj nechceš si zahrát GT přes xlink? asi jsi to nepochopil, tohle není topic o xlink ale o adhoc party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Chtěl bych se zeptat asi jsem nějak nepochopil jak adhoc funguje v PS3 když to stáhnu tak mi to po spuštění hází nějakou chybu poradí mi někdo co a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 tak to fakt nevím, mě to jede normálně, najede mi menu a všechno tam vyberu svět místnost a připojím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Hmmm tak to je zvláštní njn tak asi mám smůlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Duben 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2010 Chtěl bych se zeptat asi jsem nějak nepochopil jak adhoc funguje v PS3 když to stáhnu tak mi to po spuštění hází nějakou chybu poradí mi někdo co a jak? Asi by chtelo napsat jakou chybu Ti to hlasi.. Me to taky hlasilo "chybu" az sem si poradne precetl co to vlastne ze pise a zjistil jsem, ze potrebuju mit ps3 pripojenou dratem ( wired ) a wifi ps3 se pouziva pro spojeni s psp. Takze v mem pripadne mam smulu s AdHocem na ps3, jelikoz se mi nechce tahat kabel a jedu net v ps3 pres wifi. Mozna je to i tvuj pripad, kdovi :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argurios Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Neviete či sa pripravuje program , pomocou ktorého by sa mohli hrať online hry na PSP aj keď nemám PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Asi by chtelo napsat jakou chybu Ti to hlasi..Me to taky hlasilo "chybu" az sem si poradne precetl co to vlastne ze pise a zjistil jsem, ze potrebuju mit ps3 pripojenou dratem ( wired ) a wifi ps3 se pouziva pro spojeni s psp. Takze v mem pripadne mam smulu s AdHocem na ps3, jelikoz se mi nechce tahat kabel a jedu net v ps3 pres wifi. Mozna je to i tvuj pripad, kdovi :-). jj tak to je můj problém též a docela mě to mrzí debilní drát je potřeba a na to fakt prdím...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 nevím jak přes to adhoc hrát,poraďte,pls,zkouším to už hodinu,jak to rozjet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.