Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Golden Sun DS&GBA


IceTower

Recommended Posts

  • Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Otestovane to nemam, ale pouzivam PC konvert 3in1 Tool :D A zatim vse, co jsem s AK a AKAIO zkousel nemelo problem s ukladanim. Tudiz predpokladam, ze by nemel byt problem ani ted... Otestuji a dam vedet (driv to ale oznami ICE TOWER, paran jeden :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrejme mi nerozumis, me taky vetsina GBA her jede, ale jsou pak takove, ktere maji ruzne ochrany proti hrani z flash karet a treba se pak nechteji spustit, ukladat a podobne (stejne jako na DS). Konkretne tato hra mi pise "unable to detect backup memory" kdyz ji chci ulozit. Co sem nasel na netu, staci nastavit spravnou velikost SRAM (napr. v emulatoru na PC), coz bohuzel na EZFlash nejde (nebo to neumi GBAExploader). Proto jsou pak ruzne patche, ktere tyhle ochrany resi.

Ale stejne to nema cenu resit v tematu pro DS hru. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze ROBOT2037 - mam Acekard 2.1, AKAIO 1.5, Ezflash 3in1.

V AKAIO nastavene "ZALOHOVANI GBA SAVU PRI NACITANI" (pocestene), tzn. ze kdyz hru ulozim a vypnu NDS nebo se vratim SOFTRESETEM z GBA do menu AKAIO, tak mi to dovoli jeste jednou pro jistotu ULOZIT SAV...

Hru jsem zkonvertoval pres 3in1TOOL jak jsem jiz psal, spustil (preskakal veskere kecani) a hned v prvnim okamziku kdy jsem mohl, jsem dal ULOZIT... Hru vypnul, zapnul a hadej - nahral se mi sav presne tam, kde jsem ulozil :D

GBA EXPLOADER nepouzivam, nedela mi dobre s Acekardem a AKAIO (s ofiko fw mi zas nejel ezflash...)

Nevim, co mas za Flashkartu, ale me to opravdu pres ten konvert JEDE VSE, CO JSEM ZKUSIL... (i s ukladanim...)

EDIT: Otestovane oba dva dily... NO PROBLEMO, vse jede (ve dvojce toho "kecani" bylo vic :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já hraju z originálu jako správnej nadšenec z golden sunu :)Opravdu doporučuju snažit se to rozchodit a nevyhazovat DS z okna při zákysech:)

A hrajte to postupně nejdřív dohrajte jedničku a pak dvojku.Navazaje to na sebe a púřipravili by ste se o ten krásnej požitek ze zdolání last bosse:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zitra zacnu, zatim jsem jen testoval funkcnost (jelikoz robot2037 to nerozjede), a dnes uz na to nemam chut a ani silu (narocny den v praci...)

Na jednicku se tesim, uz jen kvuli grafice (dvojka tak hezka neni, ale ma zas lepsi zvuky nez dil prvni, tak uvidim). Uz ted me ale mrzi, ze nebudu moct EXPORTOVAT postavu z prvniho do druheho dilu (nabidlo mi to pri testu dvojky) :cry: holt obcas cartridge maji svou vyhodu...

(OT - drtim nekolik RPG najednou, tak alespon pribude dalsi bratricek :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sry, ale 26h pro me je cca 14dni hrani (kdyz pocitam cisty cas) - pracuji a mam spoustu domacich povinnosti a ted nove mam i prcka, takze hrani jde stranou... hodinku - dve denne maximalne... :D

A s tim prenesenim te postavy - jsem zvedav jak, kdyz nemam original cartridge :D (kdyztak popis postup, do mesice se ozvu a testnu - teda pokud tu hru dohraju tak brzo)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No moc se neraduj, pamatuju se že to heslo bylo kurva dlouhý... A já měl všechny Djinny a tak jsem o to přepsání toho hesla dost stál :D Přitom ten zapisovací systém nebyl nic moc xD Furt najíždět na ty znaky... Fuj. Ale na GS DS se těšim, pamatuju před X lety na GBA (ne SP) ... To bylo nejvíc XD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to vcera rozehral a asi po necelych peti minutach JSEM UMREL!!! A najednou 3 YEARS LATER... Lidi, fakt chytlavy pribeh - brutus zapletka... Jsem ted jeste vic natesenej na NDS verzi nez na zacatku... (grafika i hudba muze jit treba do haje, ale pribeh atd MUSI zustat :D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Tak na toto se dost tesim.prvni dil na advance jsem mel dokonce original. K druhemu dilu jsem se uz bohuzel nedostal, ale jakmile budu mit flash do slotu2 bude to prvni hra kterou si zahraju.

Jinak DS verze vypada skvele ocekavam opet skvely prbeh, efektni souboje a puvabonou grafiku. Nevi se uz nejak blize datum vydani?urcite bude mit dost velkou ochranu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu