IceTower Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Nejde to moc stáhnout tou rychlostí jakou mi to jde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Pod DSTWO beha v pohode a vypada to na peknou hru... nevim uz co driv hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Pod DSTWO beha v pohode a vypada to na peknou hru... nevim uz co driv hrat :D Jestli si chceš zahrát golden sun tak si nejdřív zahrej první 2 gba díly :) Hm tak koukám že přes emu to nerozjedu a bohužel mi chybí paměťová karta pro mé DSTT na kterém asi taky ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 pokud chces jine linky, koukni na forum na romulation.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Jo to už sem našel. Jde o to že to nerozjedu :D Nejde emu a ze mě je emo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marc Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Tak na M3DS jenom černé obrazovky. :( PS: co je to za nové koncovky se kterýma se teď furt setkávám *.nd5 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cwikla Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Tak na M3DS jenom černé obrazovky. :( PS: co je to za nové koncovky se kterýma se teď furt setkávám *.nd5 ? to su neni nove koncovky,to len musis prepisat na *.nds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Zkoušel to už někdo na Acekard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Na te to zatim nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick_dickhouse Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Me to na Acekard se zapnutym Bypass AntiPiracy bezi v pohode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 ha, na DSTT s nejnovejsi verzi TTMENU 6.40 uz bezi take :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 ha, na DSTT s nejnovejsi verzi TTMENU 6.40 uz bezi take :) Super jdu na to ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Problem je, ze Bypass Antipiracy funguje pouze na Acekard 2i... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick_dickhouse Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Sorac tu jsem myslel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Me se to nerozjede ani kdyz mam zapnuty Bypass Antipiracy :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Řekněte nám (ten kdo to rozchodil) jaký to je? Sem zvědavej na jednu z nejočekávanějších her. Tady je hodnocení hry: http://www.facegame.cz/clanky/golde-sun-dark-dawn-jak-to-dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Mohu tě ujistit že to bude opravdu kvalitní hra. (Já bohužel ještě nehraji vybité DS a nemám nabíječku) Ale první 2 díly byly naprosto doknalé. Poutavý příběh a perfektní gameplay s hardcore hádankami :)´Tak předpoládám že se to nebude tak lišit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Jo, určitě to bude pecka. Jen doufám, že tam nebude moc miniher, kde se používá dotykáč na přesnost to mě vždycky rozčiluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Mohu tě ujistit že nebudou žádné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 No ja jsem hru zatim nehral, mam ted rozehrane jine, takze ani ja ti o hre nic nepovim. Ale na predchozi strance jsem daval odkaz na videorecenzi, staci se na ni podivat. Dovolil bych si take lehce nesouhlasit s tim co je napsane vyse. V recenzi rikaji (kolem 2:05) ze se ve hre vyskytuje hodne puzzlu, ktere je treba resit pomoci magickych schopnosti (tzn. jako v predchozich dilech - nekde neco posunout, nekde neco vystrelit, atd.) a ty, jak je videt, se ovladaji dotykovym displejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Ano ale nejsou to minihry.A dovolím si říct že to určitě půjde i bez touchpadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Tak už jsem začal hrát a je to opravdu solidní nářez :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 A používáš tam hodně stylus nebo se to dá hrát tlačítkama? Sosnul sem romku, ale nějak sem to nerozchodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Můžeš si vybrat. Ovládání na způsob Animal Crossingu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Prosinec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2010 Tak už hraju a je to fakt dobrý! příjemná grafika, super souboje a to ovládání mi vyhovuje... doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.