Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

poradte mi co mam rict rodicum aby mi koupili ps3 na vanoce

kuba741

Recommended Posts

custe takze jak z nazvu vypliva hodne bych si pral ps3 na cene tatovi nezalezi rekl mi vyber si co chces do 7,5k rekl jsem ok wii z alzy za 5 kk on rekl ne ps3 z jrc za 7,5k rekl ze ne a pak jsem rekl eecko za 7,5k a to rekl jo:lol::D takze bych potreboval poradit btw mam xko a to jeste vic stezuje situaci tak mi prosim poradte ten kdo vymysli neco dobryho dostane 0,99gb acc na share rapid diky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

custe takze jak z nazvu vypliva hodne bych si pral ps3 na cene tatovi nezalezi rekl mi vyber si co chces do 7,5k rekl jsem ok wii z alzy za 5 kk on rekl ne ps3 z jrc za 7,5k rekl ze ne a pak jsem rekl eecko za 7,5k a to rekl jo:lol::D takze bych potreboval poradit btw mam xko a to jeste vic stezuje situaci tak mi prosim poradte ten kdo vymysli neco dobryho dostane 0,99gb acc na share rapid diky :D

prodej mi xko a rekni ze nemas na cem hrat xD

Odkaz ke komentáři

A vubec se jim nedivim je ti 13... Máš Xko zdá se mi že na něm sotva hraješ a ještě chceš PS3 celkem dost zbytečný....

Ale chápu tě v tvých letech jsme chtěl taky vše, ale hovno dostal...

To byly doby kdy mě rodiče vše kupovali....

Odkaz ke komentáři

Řekni že ta cena 7.5 je akční , že normálně stojí 10 k a že přinejhorším bys to prodal za dráž.Toto platí jen v případě že tvuj fotr jen kompy stejný mistr jak můj xD ( hraje jen karty a díve se na mail) xD

no muj hraje csko teda jednou:lol: no a na mail nechodi ted me napadlo rict zadny problemy s piratstvim hrani po netu neni placeny jsou na to only ps tituly atd :D prave kvuli gt tekkenovi lbp unchrted killzone resistance neplacenymu online hrani a vzhledu kupuju :D a hlavne taky psn a xmb menu to je lahudka :D

shifter sotva hraju protoze na nem mam 5 origo her uz asi pul roku no 3 dohrany a pak nhl ktery jsem projel ms sveta atd no a pak lego indiana jones nemam na to pecky no a kdyz tak dohrany :D

Odkaz ke komentáři

Koukam ze vsichni tu zrali vtipnou kasi.. a tys sezral hovno ale rozhodne nebylo salamounovo.. jak muzes proboha chtit aby ti nekdo poradl jak na TVOJE rodice.. si myslis ze vsichni tu maj na praci jen to studovat tvoje rodice... pochop ze ne kazdej ma rodice jako ty a na kazdy rodice plati neco jinyho.. takze at ti tu rekne kdokoliv cokoliv tvuj tata s tebou muze posleze vyjebat.. a tak to i udela.. myslim ze po tech par letech co snima zijes bys mel vedet co na ne plati.. a taky bys to mel praktikovat... muj nazor je ze ti je 13 a chtel bys mit Xbox, Ps3 a buhvi co jeste.. tvoje rodice a myslim ze i plno lidi i moji generace v tvojem veku melo sotva telefon, a ty chces vsechen HI-TECH... treba proto ti to rodice zakazujou nemyslis... prijde mi na hlavu ve 13 kupovat diteti PS3, Xbox, Laptop atd atd.. co budes chtit priste? auto? pochop ze zivot neni o tom nasbirat co nejvice technologii kor ve veku kdy sotva vis k cemu ho mas... bye

PS: kam se to ten svet zene... dnesni deti sou rozmazleny az to neni hezky...

PS2: nevim jak v cr ale tady v irsku se da sehnat PS3 Slim za 5k...

Odkaz ke komentáři

teda nejak to nechapu... na co clovek potrebuje mit vsechny konzole...jeste bych jaks taks pochopil nejakou klasikou konzoli ( bud xbox nebo ps3) a k tomu Wii, kvuli tomu ovladaci a ze prece jenom jde o trochu jiny typ zabavy...

ale na co mit xbox a zaroven ps3 ?? kvuli par hram ktery jsou exkluzivne na jednu z tech konzoli ? chapu, ze kdyz to neplatite a platej to rodice (nekteri) tak je vam to jedno, ale zkuste se nad tim zamyslet, jestli by ty prachy nejdou vyuzit lip.

mas xbox, tak si ne nej kup nejaky dalsi hry nebo si zaplat online hrani a bude to lepsi nez zase kupovat ps3 a mit dalsi "kram" v baraku...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu