kuba741 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 custe takze jak z nazvu vypliva hodne bych si pral ps3 na cene tatovi nezalezi rekl mi vyber si co chces do 7,5k rekl jsem ok wii z alzy za 5 kk on rekl ne ps3 z jrc za 7,5k rekl ze ne a pak jsem rekl eecko za 7,5k a to rekl jo:lol::D takze bych potreboval poradit btw mam xko a to jeste vic stezuje situaci tak mi prosim poradte ten kdo vymysli neco dobryho dostane 0,99gb acc na share rapid diky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Vydíráním, řekni, že zase nebudeš jíst jestli nedostaneš PS3 je to teda trochu brutální metoda jak získat PS3 ale co viď. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Nic nedostaneš,tento rok jsi zlobil ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 custe takze jak z nazvu vypliva hodne bych si pral ps3 na cene tatovi nezalezi rekl mi vyber si co chces do 7,5k rekl jsem ok wii z alzy za 5 kk on rekl ne ps3 z jrc za 7,5k rekl ze ne a pak jsem rekl eecko za 7,5k a to rekl jo:lol::D takze bych potreboval poradit btw mam xko a to jeste vic stezuje situaci tak mi prosim poradte ten kdo vymysli neco dobryho dostane 0,99gb acc na share rapid diky :D prodej mi xko a rekni ze nemas na cem hrat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 prodej mi xko a rekni ze nemas na cem hrat xD tak to bych dostal takovy rodeo ze jste to nevideli :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Já bych zkusil vysvětlit,že ps3 má více možností než xbox atd.... Ukázal bych na chyby xka mělo by to pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 rekni ze ses malej rozmazlenej parchant kterej nevi co chce a musi mit vsechno...a vyhoda? je to pravda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Zbav se xboxu to je asi to nejlepší,pak ti ho budou mít důvod hned koupit a ještě budeš mět prachy na hry a tak dále :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Řekni že ta cena 7.5 je akční , že normálně stojí 10 k a že přinejhorším bys to prodal za dráž.Toto platí jen v případě že tvuj fotr jen kompy stejný mistr jak můj xD ( hraje jen karty a díve se na mail) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 custe takze jak z nazvu vypliva hodne bych si pral ps3 na cene tatovi nezalezi rekl mi vyber si co chces do 7,5k rekl jsem ok wii z alzy za 5 kk on rekl ne ps3 z jrc za 7,5k rekl ze ne a pak jsem rekl eecko za 7,5k a to rekl jo:lol::D takze bych potreboval poradit btw mam xko a to jeste vic stezuje situaci tak mi prosim poradte ten kdo vymysli neco dobryho dostane 0,99gb acc na share rapid diky :D A vubec se jim nedivim je ti 13... Máš Xko zdá se mi že na něm sotva hraješ a ještě chceš PS3 celkem dost zbytečný.... Ale chápu tě v tvých letech jsme chtěl taky vše, ale hovno dostal... To byly doby kdy mě rodiče vše kupovali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Řekni že ta cena 7.5 je akční , že normálně stojí 10 k a že přinejhorším bys to prodal za dráž.Toto platí jen v případě že tvuj fotr jen kompy stejný mistr jak můj xD ( hraje jen karty a díve se na mail) xD no muj hraje csko teda jednou:lol: no a na mail nechodi ted me napadlo rict zadny problemy s piratstvim hrani po netu neni placeny jsou na to only ps tituly atd :D prave kvuli gt tekkenovi lbp unchrted killzone resistance neplacenymu online hrani a vzhledu kupuju :D a hlavne taky psn a xmb menu to je lahudka :D shifter sotva hraju protoze na nem mam 5 origo her uz asi pul roku no 3 dohrany a pak nhl ktery jsem projel ms sveta atd no a pak lego indiana jones nemam na to pecky no a kdyz tak dohrany :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 rekni ze to ma blue ray. A ze prehravac od sony s blue rayem jinak stoji 6k. Ze filmy na blue ray ma suprovou kvalitu, ze spocitas kolik ma clovek vlasu na hlave :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grimmjow Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 ja osobne dostal ps3 po tom co jsem se dostal na gymnazium... slavis taky nejaky uspechy ve skole pres to hraje dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Sim3to asi nějak tak a jestli tata má rád nejaký akční filmy tak řejni tato full hd rozlišení atd vymel to na nej a jestli se tě bude ptát co to znamená full hd tak to rozjed ale pak si nestěžuj že tě tata nepustí hrát :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 chach jojo s tou skolou to zni dobre pac jsem se 7 let ucil dobrej nejhur na vyzo nakoutu dovjku a ted jsem se zhorsil nevim proc musim zase najet na to co jsem bylMYSLIM JAKO TU SKOLu a koupi mi to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnkazaa Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 rekni ze to ma blue ray. A ze prehravac od sony s blue rayem jinak stoji 6k.Ze filmy na blue ray ma suprovou kvalitu, ze spocitas kolik ma clovek vlasu na hlave :D jojo mas pravdu tohle u me byl zaklad uspechu:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Koukam ze vsichni tu zrali vtipnou kasi.. a tys sezral hovno ale rozhodne nebylo salamounovo.. jak muzes proboha chtit aby ti nekdo poradl jak na TVOJE rodice.. si myslis ze vsichni tu maj na praci jen to studovat tvoje rodice... pochop ze ne kazdej ma rodice jako ty a na kazdy rodice plati neco jinyho.. takze at ti tu rekne kdokoliv cokoliv tvuj tata s tebou muze posleze vyjebat.. a tak to i udela.. myslim ze po tech par letech co snima zijes bys mel vedet co na ne plati.. a taky bys to mel praktikovat... muj nazor je ze ti je 13 a chtel bys mit Xbox, Ps3 a buhvi co jeste.. tvoje rodice a myslim ze i plno lidi i moji generace v tvojem veku melo sotva telefon, a ty chces vsechen HI-TECH... treba proto ti to rodice zakazujou nemyslis... prijde mi na hlavu ve 13 kupovat diteti PS3, Xbox, Laptop atd atd.. co budes chtit priste? auto? pochop ze zivot neni o tom nasbirat co nejvice technologii kor ve veku kdy sotva vis k cemu ho mas... bye PS: kam se to ten svet zene... dnesni deti sou rozmazleny az to neni hezky... PS2: nevim jak v cr ale tady v irsku se da sehnat PS3 Slim za 5k... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 kuba tady bohuzel musim souhlasit s mefistosem :lol: myslim ze ti xko staci, sezen si na nej hry a to by ti melo stacit... jinak v tvym veku jsme meli presne sotva telefon (a psp :lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Tak tak, nebud rozmazlenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 se ta debata hezky otocila :lol: . Jinak ja bych chtel taky ps3 nb xko ale bohuzel nemuzu mit vse. Musim se spokojit s pocitacem o kterej se delime se segrou a psp (nastesti moje :D). Nemuzes mit vse na co si vzpomenes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 kup si utamana kulickovku,dej jim to ke krku a rekni PS3 nebo zivot :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Anebo se zkus s tatikem dohodnout na tom, ze xko nejdriv prodas a pak si teprve koupis PS3 (a pri tom samozrejme argumentuj online hranim zdarma a moznosti prehravat blu-ray disky ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 teda nejak to nechapu... na co clovek potrebuje mit vsechny konzole...jeste bych jaks taks pochopil nejakou klasikou konzoli ( bud xbox nebo ps3) a k tomu Wii, kvuli tomu ovladaci a ze prece jenom jde o trochu jiny typ zabavy... ale na co mit xbox a zaroven ps3 ?? kvuli par hram ktery jsou exkluzivne na jednu z tech konzoli ? chapu, ze kdyz to neplatite a platej to rodice (nekteri) tak je vam to jedno, ale zkuste se nad tim zamyslet, jestli by ty prachy nejdou vyuzit lip. mas xbox, tak si ne nej kup nejaky dalsi hry nebo si zaplat online hrani a bude to lepsi nez zase kupovat ps3 a mit dalsi "kram" v baraku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 a nebo rekni rodicum letos si neco kupte vi ja budu mit radost stoho ze ste si neco koupily vecinou to tis detem se koupi prvni posledni ale pak mezi sebou si nekoupi pomalu nic proste dite na prvnim miste co to letos otocit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 rekni ze ses malej rozmazlenej parchant kterej nevi co chce a musi mit vsechno...a vyhoda?je to pravda.... :cheesygrin:k tomu není co dodat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.