romik Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Myslim,ze dobry topic.Jen se chci zeptat.Pokud Si teda ted koupim flashly xko z hrejte.cz a doma ho nikdy nepripojim k interntu.To znamena ze ban nedostanu??Vim ze pri offline hrani mi to muze byt fuk,ale spis mi jde od HDD,kterou si chci koupit.:)Diky ne nedostaneš, nemáš jak. MS musí na konzoli zkontrolovat ID, aby udělily BAN, pokud ho nepřipojíš k netu, nemají co ověřovat a za co ukládat BAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 No nikdy to nevis kdy zahrne MS tyto bany po offline do updatu dashboardu nebo dokonce do her... Bez updatu dashboardu nebudeš zas moct hrát wave 5 hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Ja se tady z Vas asi poseru :-). Pockejte az bude proste new firmware. A zase se na live poleze. A dost bylo kecu o PS3 nebrat drahy Shit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 No nikdy to nevis kdy zahrne MS tyto bany po offline do updatu dashboardu nebo dokonce do her... Bez updatu dashboardu nebudeš zas moct hrát wave 5 hry.... ty nedostáváš BAN za flash mechaniky, ale za porušení podmínek XBOX live, takže to těžko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Ban je za flash mechaniky 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Chtelo by si to precist licencni podminky a konkretne za co je Ban mozne dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Ja se tady z Vas asi poseru :-). Pockejte az bude proste new firmware. A zase se na live poleze. A dost bylo kecu o PS3 nebrat drahy Shit ty chytraku delas u M$? vime prd jak to tam delaj...1.6 mohla bejt zjistitelna klidne od doby co vysla a MS si koznoli je daval do nejakeho blacklistu a potom udelil bany hromadne ve spravnou chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ja mam 1.6 hraju pouze origo hry a zatim ban nemam a online sem kazdej den.kopie hraju pouze na ofline učtu tak nevim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ja mam 1.6 hraju pouze origo hry a zatim ban nemam a online sem kazdej den.kopie hraju pouze na ofline učtu tak nevim . otázka času, to příjde Ban je za flash mechaniky 100% nechci se hádat, ale fakt není. Je to za porušení podmínek Xbox live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 počitam stim hned jak ho dostanu kupuju elita na online pařby.ale čekam už 16dni takze me to už sere bejt v nejistotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 otázka času, to příjdenechci se hádat, ale fakt není. Je to za porušení podmínek Xbox live nechci se hádat, ale fakt je. Je to za porušení podmínek Xbox live = zákaz modifikovat jakýmkoliv způsobem Xbox 360 = flash. The bEsT oF!?!?!?!?!!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 chci se zeptat jestli koupím novou konzoli dashboard nejnovější si nahraju přes usb ban dostat nemužu ne?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 chci se zeptat jestli koupím novou konzoli dashboard nejnovější si nahraju přes usb ban dostat nemužu ne?:) ne nedostaneš, do té doby než se připojíš k netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 všichni taky říkají když si stahnu update dashboard tak ho dostanu nehcic kupovat novou konzoli a dostat zase ban:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Tak jsem včera pokoupila novej xbox, limitovaná edice Elite, 250GB hdd, zbarvený do MW2, a mám po starostech. Tomu prostě nešlo odolat :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Tak jsem včera pokoupila novej xbox, limitovaná edice Elite, 250GB hdd, zbarvený do MW2, a mám po starostech. Tomu prostě nešlo odolat :))) Pěkný. Taky bych neodolal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 existuju niekto kto ma flash a nema BAN ??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blima Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 existuju niekto kto ma flash a nema BAN ??? :) Já mám flash 1.6 liteon mechaniky, hrál jsem nainstalovanou na HDD forzu 3 před ofiko vydáním offline asi 5 minut. Další den jsem se připojil na live, to ještě nebylo nic známo o vlně banů, byl jsem tam jen krátce a stáhl jsem nový dashboard v kterým by měla být údajně ,,detekce,, flashe mechaniky. Byl jsem připojen poté na live asi 3x ale vždy na pár minut, po vlně banů jsem zkoušel podle návodu ,, vyjmout disk ,, a zkusit test připojení live. Ban mi to nenapsalo, už to zkoušet nebudu a jsem rád že mi funguje hdd. Jedině že by mi ho dali offline, ale tady na foru se píše že spíš ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 pokud vim, tak moji 2 kamosi taky nemaji ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ja , kdyz to zacalo byl jsem tak 4 dny online a kdyz to dostavali fakt vsichni tak jsem vytahl kabel.. protoze by to stejne prislo a takhle mam krasne konzoli na offline hrani :))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 myslim, ze welbysek (espezetka) ma flash, ale nema ban, jeste taky jeden kamos, tady na foru se jmenuje hustokozlik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 taky nemam ban .bud to přide nebo to už přešlo ale ixtreme viditelnej asi neni to bych ho už dostal.online hraju každej den ale jen origo hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Tez nemam ban mam fw 1.6 Na live sem skoro furt a parim bad company Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ban ma kazdej kretej ma FLASH FW. a je pripojen online. Co rikaji ze ne tak kecaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 každej zatim ne mam flash 1.6 ale palenky online nehraju nikdy jen origos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.