romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 existuju niekto kto ma flash a nema BAN ??? :) já nemam ban na jedné konzoli, ani nevím jak je to možné, spíše náhoda. Teď jsem hrál online... Ban ma kazdej kretej ma FLASH FW. a je pripojen online. Co rikaji ze ne tak kecaj takže chytráku, tady máš důkaz tak nemel, když o tom víš houby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 dobře ty .jo ad nekeca mesmysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 To je co tohle. I kdyz mam banan tak mam to same na obrazovce :-D najed na market place a pak vyfot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 no ten je tedy hrubej, fakt peknej taky bych ho bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Tak jsem včera pokoupila novej xbox, limitovaná edice Elite, 250GB hdd, zbarvený do MW2, a mám po starostech. Tomu prostě nešlo odolat :))) hrubej fakt krutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 To je co tohle. I kdyz mam banan tak mam to same na obrazovce :-D najed na market place a pak vyfot je vidět že jsi mladý capar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 rommik: co tam mas za firmware a jako mechaniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 rommik: co tam mas za firmware a jako mechaniku. 1.6 lite-on, stejně jako plno playerů tady 8) .. a věř si nebo ne :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 1.6 lite-on, stejně jako plno playerů tady 8) .. a věř si nebo ne :cheesygrin: JOJO taky mam fw1.6 a vse v klidu zatim ban nemam A parim online vetsinou cod 6 nebo bad company Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 JOJO taky mam fw1.6 a vse v klidu zatim ban nemam A parim online vetsinou cod 6 nebo bad company Práve se chystám na týmovou hru ve FIFA 10 :cheesygrin: vypadá to, že jsme přežily banány z tržnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Práve se chystám na týmovou hru ve FIFA 10 :cheesygrin: vypadá to, že jsme přežily banány z tržnice Hmm sosnu fifu dame mas nejakej kontakt Icq skype nebo tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Hmm sosnu fifu dame mas nejakej kontakt Icq skype nebo tak neco Můžeš si mě na livku přidat do přátel - ChattyFc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Můžeš si mě na livku přidat do přátel - ChattyFc Mam te přidanyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majk11 Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 Tak jsem včera pokoupila novej xbox, limitovaná edice Elite, 250GB hdd, zbarvený do MW2, a mám po starostech. Tomu prostě nešlo odolat :))) Kdepak jsi ji koupila prosímtě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 JRC, na Zličíně. Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damillo Odesláno Listopad 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2009 JRC, na Zličíně. Praha Gratuluji, mám ji taky a hrozně se mi líbí :bash: Já ji jen koupil o 1500 km dál :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/15769-microsoft-opet-odpojuje-hrace-od-xbox-live#CommentMenu docela vtipný xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lycianus Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Tak co bany lidi co s FW 1,61 Liteon ma nekdo flash a hraje online stale bez bananu ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KuKu Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 muzou mi zabanovat integrovanou pamet xka, kdyz nemam hdd? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 muzou mi zabanovat integrovanou pamet xka, kdyz nemam hdd? :P integrovaná paměť funguje jako paměťová karta (u starších verzí Xka). Tzn. že nezabanuje. HDD ale použít moct nebudeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 integrovaná paměť funguje jako paměťová karta (u starších verzí Xka). Tzn. že nezabanuje. HDD ale použít moct nebudeš. a co bymu tam měli zabanovat? žádná hra se mu tam nevleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 a co bymu tam měli zabanovat? žádná hra se mu tam nevleze proto taky píšu, cituji "Tzn. nezabanuje" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Takže, když sem se na live nikdy neregistroval, ale jen stahoval updaty tak mi take hrozi ban? :D.. to je ptskovina ne? ..a hry sem na hdd nikdy nedaval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboss47 Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Myslite ze v sobe bude mit novy firmware iExtreme 1.7 (nebo dalsi) nejakou ochranu proti banu? Premyslim,jestli mam prejit na originalky nebo chvilku pockat jak se to vsechno vyvrbi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 včera večer jsem šel na live nastahoval nový soupisky do nhl stáhl pár videí zahrál asi 10 xbox live matchů a pecka ban nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.