Matty Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 cus lidi mam nainstalovany linuxsuse a chci to preinslovat na windows xp a prave kdyz to nabootuju tak mi to chvili jede a pak mi to hodi modrou obrazovka nevite co stim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Tohle mi dělalo při špatně nastaveným modu disku (AHCI) ale u hackintoshe...a to XP ani nenabootoval,po bootu hodil BSOD.. Podivej se na bios,popřipadě jestli máš dobře napartitonovaný disk.... Doporučil bych re-install oken,popřipadě jsi udělej pořádek na disku a v nastavení v BIOSu. Když už instaluješ XP,doporučoval bych už přímo přestup na Win 7,řekl bych že je to kvalita :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matty
cus lidi mam nainstalovany linuxsuse a chci to preinslovat na windows xp a prave kdyz to nabootuju tak mi to chvili jede a pak mi to hodi modrou obrazovka nevite co stim ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.