Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ovladač na PS3 i X-BOX 360

vlkovec

Otázka

Zdravím, chtěl jsem se jen zeptat jestli existuje univerzální ovladač, který funguje na obou konzolích? Chci si dokoupit druhý ovladač ke svojí PS3, ale jezdím hrát za kámošem a ten má XBOX, nechce se mi kupovat dva ovladače. No a na googlu jsem nic takového nenašel, tak doufám ve Vaši radu.

Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

taky možnost, ale jde mi to že si uvažuju nad koupí PS3, ale ten ovladač mi nějak nesedí :D xkovej se mi zdá lepší ... a nebo si předělat sixaxis na aby měl xkovej "obal" ovladače :)

viz. http://ps3mods.blogspot.com/2007/04/ps360-controller-sixaxis-mod.html

nenašel by se nějakej návod v CZ a co je vše k tomu potřeba ?? :)

Odkaz ke komentáři

• 0
JohnnyX360: Ten ovladac pak bude fungovat jenom v tom linuxu...

Gh0sT-1nF: Ja bych to moc neresil, za chvili si zvyknes ;)

no to je právě to že nezvyknu :D půjčil sem kámošovy xbox360 (s 12-ti hrama) a on mě ps3 (s 1 hrou - trapnej naruto) a po několika minutách hraní trapnýho naruta sem chtěl házet PS3 z okna :D tak sem stáhnul nějaký dema a třeba HAZE nebo KILLZONE 2 se mi hrálo docela blbě když sem měl palce u sebe a zase se mi blbě hráli i závodní hry, protože mi příjdou L2 a R2 docela malý :( a celkově ten sixaxis je hodně lehkej a na to si prostě nezvyknu nikdy :D:D

sry za delší čtení, ale sou to moje skušenosti :(

PS-příjde mi zbytečný kupovat nějakou redukci za 800,- abych tam připojil ovladač ... to bych si nějak pohrál s ovladačema a nějak je spářil, čímž by znikl takovej hermafrodit PS360 joystick :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Gh0sT-1nF: Tak jasne, ze si nezvyknes za par minut :) Chce to cas, ale nakonec se to podda. Prejit z mysi a klavesnice byl taky peknej vopruz a z jinyho ovladace to bude asi jeste horsi ;)

no jasný, ale nezmínil sem že jsem měl půjčenou týden :) a nemohl sem se dočkat xka :D no u mě se přecházelo jednoduše z pc - ovladač mi sednul hned pěkně do ruky ... stejně sixaxis má výhodu v tom pohybovim čidlu a boxovej zase v desingu, ale stejně je jednou hodim dohromady :D:D

A už se k tomu nebudu nějak vyjadřovat :D:D

mějte se :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu