Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ovladač na PS3 i X-BOX 360

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

taky možnost, ale jde mi to že si uvažuju nad koupí PS3, ale ten ovladač mi nějak nesedí :D xkovej se mi zdá lepší ... a nebo si předělat sixaxis na aby měl xkovej "obal" ovladače :)

viz. http://ps3mods.blogspot.com/2007/04/ps360-controller-sixaxis-mod.html

nenašel by se nějakej návod v CZ a co je vše k tomu potřeba ?? :)

• 0
Odesláno
JohnnyX360: Ten ovladac pak bude fungovat jenom v tom linuxu...

Gh0sT-1nF: Ja bych to moc neresil, za chvili si zvyknes ;)

no to je právě to že nezvyknu :D půjčil sem kámošovy xbox360 (s 12-ti hrama) a on mě ps3 (s 1 hrou - trapnej naruto) a po několika minutách hraní trapnýho naruta sem chtěl házet PS3 z okna :D tak sem stáhnul nějaký dema a třeba HAZE nebo KILLZONE 2 se mi hrálo docela blbě když sem měl palce u sebe a zase se mi blbě hráli i závodní hry, protože mi příjdou L2 a R2 docela malý :( a celkově ten sixaxis je hodně lehkej a na to si prostě nezvyknu nikdy :D:D

sry za delší čtení, ale sou to moje skušenosti :(

PS-příjde mi zbytečný kupovat nějakou redukci za 800,- abych tam připojil ovladač ... to bych si nějak pohrál s ovladačema a nějak je spářil, čímž by znikl takovej hermafrodit PS360 joystick :D

• 0
Odesláno
Gh0sT-1nF: Tak jasne, ze si nezvyknes za par minut :) Chce to cas, ale nakonec se to podda. Prejit z mysi a klavesnice byl taky peknej vopruz a z jinyho ovladace to bude asi jeste horsi ;)

no jasný, ale nezmínil sem že jsem měl půjčenou týden :) a nemohl sem se dočkat xka :D no u mě se přecházelo jednoduše z pc - ovladač mi sednul hned pěkně do ruky ... stejně sixaxis má výhodu v tom pohybovim čidlu a boxovej zase v desingu, ale stejně je jednou hodim dohromady :D:D

A už se k tomu nebudu nějak vyjadřovat :D:D

mějte se :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu