kloupy Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Lidi nevíte čím to je,zkontroluji si před vypálením iso.Po te v img burn dám vypálit,vypaluje se,první fáze ok,po otevření a zavření pokračuje a tam mi to pak píše read errors.nevíte čím to je?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Lidi nevíte čím to je,zkontroluji si před vypálením iso.Po te v img burn dám vypálit,vypaluje se,první fáze ok,po otevření a zavření pokračuje a tam mi to pak píše read errors.nevíte čím to je?díky asi tvá vypalovačka špatně vypaluje. Vypaluješ ten .dvd soubor, nebo máš přímo nastaveno v imgburn layer break ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloupy Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 asi tvá vypalovačka špatně vypaluje. Vypaluješ ten .dvd soubor, nebo máš přímo nastaveno v imgburn layer break ? Vypaluji dvd soubor.jinak to neznam:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wind Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 coz chlapci nic jinyho nez soubor .dvd se vypálit nedá.... spíše vypaluješ nějakou vadnou hru,jinak nezpomel jsi tam v tom nastaveni v imgburnu napsat ty cisla?viz navod pro zacatecnyky xko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloupy Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 coz chlapci nic jinyho nez soubor .dvd se vypálit nedá....spíše vypaluješ nějakou vadnou hru,jinak nezpomel jsi tam v tom nastaveni v imgburnu napsat ty cisla?viz navod pro zacatecnyky xko.... Nějakou hru vypálím bez problému.Zkusil jsem to po te chybě zapnout a hra jede ale asi nebude celá:-(.No o žádných číslech nevím,mrknu na návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapo1468622753 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 mas dobry .dvd soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 "Po otevření a zavření pokračuje" Pokud je to to, co si myslím, tak je chyba až při verifikaci. Nemělo by to tak být, ale nemusí se jednat o nic katastrofického, hra může být úspěšně vypálená. Zkus jí zkontrolovat v Abgx (ten vypálený disk, samozřejmě). Třeba to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloupy Odesláno Listopad 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 "Po otevření a zavření pokračuje"Pokud je to to, co si myslím, tak je chyba až při verifikaci. Nemělo by to tak být, ale nemusí se jednat o nic katastrofického, hra může být úspěšně vypálená. Zkus jí zkontrolovat v Abgx (ten vypálený disk, samozřejmě). Třeba to pojede. Díky za radu,zkusil jsem to zkontrolovat a 100 procent ok.hra běží.Tak doufám že bude celá:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kloupy
Lidi nevíte čím to je,zkontroluji si před vypálením iso.Po te v img burn dám vypálit,vypaluje se,první fáze ok,po otevření a zavření pokračuje a tam mi to pak píše read errors.nevíte čím to je?díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.