kloupy Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Lidi nevíte čím to je,zkontroluji si před vypálením iso.Po te v img burn dám vypálit,vypaluje se,první fáze ok,po otevření a zavření pokračuje a tam mi to pak píše read errors.nevíte čím to je?díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 romik Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Lidi nevíte čím to je,zkontroluji si před vypálením iso.Po te v img burn dám vypálit,vypaluje se,první fáze ok,po otevření a zavření pokračuje a tam mi to pak píše read errors.nevíte čím to je?díky asi tvá vypalovačka špatně vypaluje. Vypaluješ ten .dvd soubor, nebo máš přímo nastaveno v imgburn layer break ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kloupy Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 asi tvá vypalovačka špatně vypaluje. Vypaluješ ten .dvd soubor, nebo máš přímo nastaveno v imgburn layer break ? Vypaluji dvd soubor.jinak to neznam:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Wind Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 coz chlapci nic jinyho nez soubor .dvd se vypálit nedá.... spíše vypaluješ nějakou vadnou hru,jinak nezpomel jsi tam v tom nastaveni v imgburnu napsat ty cisla?viz navod pro zacatecnyky xko.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kloupy Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 coz chlapci nic jinyho nez soubor .dvd se vypálit nedá....spíše vypaluješ nějakou vadnou hru,jinak nezpomel jsi tam v tom nastaveni v imgburnu napsat ty cisla?viz navod pro zacatecnyky xko.... Nějakou hru vypálím bez problému.Zkusil jsem to po te chybě zapnout a hra jede ale asi nebude celá:-(.No o žádných číslech nevím,mrknu na návod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mapo1468622753 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 mas dobry .dvd soubor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nanaki Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 "Po otevření a zavření pokračuje" Pokud je to to, co si myslím, tak je chyba až při verifikaci. Nemělo by to tak být, ale nemusí se jednat o nic katastrofického, hra může být úspěšně vypálená. Zkus jí zkontrolovat v Abgx (ten vypálený disk, samozřejmě). Třeba to pojede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kloupy Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 "Po otevření a zavření pokračuje"Pokud je to to, co si myslím, tak je chyba až při verifikaci. Nemělo by to tak být, ale nemusí se jednat o nic katastrofického, hra může být úspěšně vypálená. Zkus jí zkontrolovat v Abgx (ten vypálený disk, samozřejmě). Třeba to pojede. Díky za radu,zkusil jsem to zkontrolovat a 100 procent ok.hra běží.Tak doufám že bude celá:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kloupy
Lidi nevíte čím to je,zkontroluji si před vypálením iso.Po te v img burn dám vypálit,vypaluje se,první fáze ok,po otevření a zavření pokračuje a tam mi to pak píše read errors.nevíte čím to je?díky
7 answers to this question
Recommended Posts