krysto6 Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 pomozte pls nevite o nekom v jiznich čechách chipoval wii?? jakej je rozdíl mezi flashem a chipováním má to¨nejakej vliv na hraní palenech her?? de si sejvy s wiicka dat na flesku?? a do jinyho wiicka je dát?? znate nejakou stranku na stahovani her na wii?? díky moc:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 takze byt debou jdu do flashe... je to celkem v poho... muzes si ho udelat sam ! Staci kdyz napises uzivatelovi Hexer... A hry stahnes tady na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 díky ale ma nejakou vyhodu cip?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 stahuju po prví kdyz si stahnu vsechy party jak je dam do jednoho?? předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 stahuju po prví kdyz si stahnu vsechy party jak je dam do jednoho?? předem díky Stiahneš všetky party a normalne winrarom alebo 7zipom to rozbalíš .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 můžu dát na 1dvd víc her?? pude to ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 můžu dát na 1dvd víc her?? pude to ?? nie :lol: jedna hra má okolo 7gb .. takže asi ťažko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 nie :lol:jedna hra má okolo 7gb .. takže asi ťažko :) jedna hra ma 4.6 gb... neni to XBOX ! Na wii vypalujes na normal DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Uff uz sem se lekl ze budu davat DLka i do wiicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 family SKI ma 1GB a ostatni tak 4,5-5,1GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ale třeba FAMILY SKI má 1GB a ostatní hry tak 4,5-5,1GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jde tu krasne videt ze neumis pouzivat tlacitko edit... ale pekne po porade abys to tu nezaspamoval- vyhoda chipu- jede ti kazda hra, (asi) muzes updatovat firmware bez rizika, jedou ti dvouvrstve hry.... proste lepsi (ale drahsi) nez flash... nevyhoda chipu- draha sranda, muzes si dojebat wii a ztratis na nej zaruku... vyhoda flashe- muzes si udelat sam, jednoducha instalace, pristup k mnoha uzitecnym aplikacim ^^ nevyhoda flashe- nejede 100% her (co jsem jen tak znudy pocital tak mivyslo 94,32% a to nepocitam novinky... Super Mario Bros. Wii mi napr nejelo)... savy si nemuzes dat z wiicka na flashku ale na SD kartu... ale ne u vsech her to jde- hry s podporou online multiplayeru nemuzes kopirovat (aspon jsem nenasel zpusob)... nejlepsi stranka na stahovani wii her je asi www.wiiso.com je tam toho hafo... a savy z jednoho wiicka do druheho muzes prave dat diky sd karte -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kurva ja sem debil hele jak si to poznal ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 dííky moc fakt díky konecne nekdo kdo mi pořááádně poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kurva ja sem debil hele jak si to poznal ?? jak jsem poznal co? btw zas nepouzivas edit ;) a jestli ti k necemu ten post byl tak pouzij tlacitko "Thanks" dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 snad posledni problem doma máme Wi-Fi de mi signal 2/3carek vpoho ji to najde ale 24channel nejdou zpravy/pocasi/kupovaci kanal/nec nejde a hlasovaci a surfovací kanál ttam vůbec nenám. jak mam udelat aby mi ty kanaly sli?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jestli mas nastavenou jako zemi pobytu Czech Republic tak to nejde... navic musis mit updatlou konzolu na nejnovejsi firmware (4.2E, coz moc nedoporucuji jestli uvazujes o flashi ;)) dej si jako zemi napr Great Britain/Germany a melo by to ficit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 mimochodem me pres flash wii (usb loader) jede skoro vsechno vcetne novejch - i Super Mario Bros. Pamatuju si ze snad nesla fifa 08 ale to uz je historie. Jinak vubec nepotrebujes DVD disky - v pripade USB loaderu - staci napriklad maly USB disk napajeny po USB - kamarad ho ma take. Takze v pripade, ze by mi ten disk odesel tak od nej hry naklonuju na novej a naopak on ode me a jeste k tomu nenicim DVD mechaniku u WII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 sakra, uvazuju kvuli tomu mariovi novemu to, ze si koupim externi hd :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 no celkove je to paleni DVD priserny zlozvyk :o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 takze mi staci vobyč usb 8 nebo 4GB a muzu po flashi hrat hry?? poslete mi nekdo taky ten flash pls kolik GB ¨je potřeba?? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysto6 Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 slo by pripojizt HARD DISC ?? mit na tom tak 200her ?? slo by to??precetlo by to wii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.