Ursus1468622888 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Nejlepší hra: Forza 3 Zklamání (neříkám, že největší): Call of Duty Modern Warfare 2 (mám pocit, že od minulého dílu se to nikam moc neposunulo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Hra roku Forza Motorsport 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Assassin's Creed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Call of Duty MW2, Forza 3, NFS Shift Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Assasin's Creed 2 a Fifa10 a urcite nezapriem svoj najoblubenejsi SKATE2 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Assassin's Creed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Jednoznačně Cod 6 MW 2 nic lepšího jsem nehrál i když jsem zastance Cod 5 a spíše starších válek jako 1sv,2sv a Vietnam ....Cod 6 se prostě vydařil :) Hlas for COD6 MW 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 1. assassins creed 2 2. call of duty modern warfare 2 3. batman arkham asylum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 určute to nebude hra roku pro někoho jinýho, ale pro me jo :D SKATE 2 ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Nej hra roku: Forza 3 Nej zklamání: BAN na LIVE A HDD Nej hra ever: Test Drive Unlmited Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 pro mě jednoznačně hra roku je assassins creed 2 nejlepší příběh:batman arkham asylum největší zklamání:operation flashpoint dragon rising nejlepší grafika:resident evil 5 ale hlasuju pro assasins creed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulit Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 1. call of duty modern warfare 2 2. assassins creed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 The BIGS2:) jednoznacne..nic me nebavilo tak dlouho a nebavi tak dlouho jako tohle..ok je to sice jen sport ale stejne.. jinak hodne dobry je jeste splinter cell ale to uz je starsi..a jeste jsem to ani nedohral:-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EviL2k Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Brutal Legend určitě :) ..a Borderlands Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DjVaness Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Jednoznacne COD-Modern Warfare 2 Velmi sa neviem dockat na Mafia2 uz nech to je von!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob88 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Hra Roku: Call of Duty MW 2Překvapení:Assasins Creed 2,Tekken 6!!! Zklamání:Lost and Dammed (GTA IV),Left For dead 2,Dj Hero (vyvojari chtej Dj pult!) Nejlepsi grafika: Call of Duty MW 2 Nejlepší Hratelnost:Nfs Shift,Tekken 6 Nejlepsi Zavodni hra:Forza 3 Nejhorsi hra:Left For Dead 2 Nejlepsi MultiPlayer:Fifa 10,COD MW 2 Nejlepsi Sportovni hra:Fifa 10 Nejhorsi Grafika Lost and Dammed je to nejaky rozsumeny jako kdyz vam blbne tv xD Co bych si opravdu koupil Forzu 3 nebo Call of duty modern warfare 2 to co si pisal posledne Lost and Dammed,ten rozsumeny obraz v hre sa da vypnut:cheesygrin:,Aj kamos nad tym lamentoval,aked so prisiel knemu a som mu to vypol tak krutil hlavou.Ludia niekedy treba aj porozmyslat a pozriet sa do menu,a nie hned kritizovat.:? U mna najlepsia hra roku-C.o.D 6 MODERN WARFARE 2 , ASSASSINS CREED 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neomek Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Assassin's Creed 2 jednoznačně Jako 2. bych dal Forzu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Hra Roku: pro mě DIRT 2 a Forza 3 Nejlepsi Sportovni hra:Fifa 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2009 Modern Warfare 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 chtěl jsem hlasovat hned ze zacatku a bylo jasne ze by volba padal na MW2 jelikoz me ta hra uchvatila svym filmovým zpracováním a akci. Pak jsem si rekl ze jeste vydrzim nez si zahraju AC2 a udělal jsem dobře. AC2 me naprosto uchvatil jeho atmosferou a hlavne pribehem díky tomu že tomu udělali i film před hrou se to pro mě stala hra roku. Takže moje hra roku je Assassins Creed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Borderlands Batman: Arkham Asylum Assassin's Creed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sichaque Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Batman: Arkham Asylum (možná i proto, že jsem nehrál Assassins Creed 2) ze sportu bych pak hlasoval pro PES 2010 závodní Forza 2 (i když jsem od toho čekal o něco víc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 HRA ROKU !? Assassins Creed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Call of Duty Modern Warfare 2 Jednoznačně hra roku! Jako 2:Assassins Creed 2 Nejlepší sportovní hra:FIFA 10 Nejlepší závodní hra:Forza Motorsport 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Pro mě je hra roku:Batman Arkham Asylum na druhym místě určitě:Assassin's Creed 2 Teda co se týče xboxu,na ps3 je pro mě hra roku U2:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts