Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox 360 hra roku 2009! (Výsledky)

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

1. Borderlands - hra roku

2. Dragon Age: Origins

3. Asassin's Creed 2

4. Dirt 2

5. FIFA 10

Objev roku:

Borderlands

Jednoduše pro jeho stylizaci, hratelnost, herní dobu, kooperaci. No prostě se od něj nic moc neočekávalo (hlavně po změně grafického stylu) a místo toho jsme dostali poklad, který pohltil spoustu lidí.

Nejlepší grafika:

Dirt 2

Je vidět, že Codemasters chtějí držet krok, a tak vylepšili na svou dobu poměrně slušný engine z prvního Dirtu. Grafika v Dirt 2 vyniká především efekty, které ovšem u rally hry bývají tím hlavním měřítkem kvality.

Nejlepší hratelnost:

Borderlands

Borderlands šokoval nejenom svou stylizací a herní dobou, ale také kvalitní hratelností, která se kupodivu povedla i pro Xbox 360. Borderlands se opravdu dobře hraje, nefrustruje zbytečně hráče svou obtížností, ale stále nabízí dostatečnou výzvu, a to i pro co-op hraní.

Nejlepší příběh:

Dragon Age: Origins

I když se zrovna u této hry střetly spousty názorů, u mne příběh vzbudil opravdu dobrý dojem a tak nějak jsem ho "hltal" až do konce. V pozadí je sice klasická klišé zápletka - dobro vs zlo - ovšem namotávají se na ni spousty zajímavých událostí, které rozhodně nepůsobí ohraným dojmem a nutí hráče přemýšlet nad svými rozhodnutími.

Zklamání roku:

Modern Warfare 2

I když je Modern Warfare 2 stále kvalitní hrou, nemohu si odpustit dojem stále dokola nastavované kaše. Podobná hratelnost, podobný příběh, bohužel i délka. Když se teď nebudeme bavit o multiplayeru, Modern Warfare 2 byl bezpochyby v top 5 žebříčku nejočekávanějších her roku a ve výsledku nám vlastně nenabídl nic extra. Možná bylo naše očekávání až příliš velké...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hra roku jednoznačně Batman Arkham Asylum...

Debilita roku jednoznačně COD MW2, nesnášim ten humbuk a u tak stupidní hry. Už mě to nemůže ničim překvapit.

Singl trapnej. Nesmrtelnej Captain Price. A mulťák je debilita, nebaví mě se honit po mapě a zabijtet se. Furt dokola dělat to samé. :roll:

Odkaz ke komentáři

Zklamání roku:

Modern Warfare 2

I když je Modern Warfare 2 stále kvalitní hrou, nemohu si odpustit dojem stále dokola nastavované kaše. Podobná hratelnost, podobný příběh, bohužel i délka. Když se teď nebudeme bavit o multiplayeru, Modern Warfare 2 byl bezpochyby v top 5 žebříčku nejočekávanějších her roku a ve výsledku nám vlastně nenabídl nic extra. Možná bylo naše očekávání až příliš velké...

Aspoň někdo kdo to vidí jako já. Ta hra prostě už nepřekvapí. Furt to samé dokola. Nepochopim jak si někdo může koupit origo.

Odkaz ke komentáři

Hra roku: Borderlands...Nic lepsiho jsem tento rok nehral...Nemuzu si stezovat na jedinou vec u tyhle hry...

Rawmen: By me strasne zajimalo co ty hrajes po netu za hry :D Kdyz je COD jenom behani po mape a strileni tak nevim...

A jak si nekdo muze koupit origo? Jses k smichu :D

Odkaz ke komentáři

Nejlepší kampan: Modern Warfare 2

.

To je snad joke ne? Vždyt ta kampaň je furt stejná. Řekne mi někdo co je tak super kromě toho, že je to furt stejné. Maximálně bych pochopil multák, ale aby se todle stala hra roku tak to nepochopim.:coolgun:

Odkaz ke komentáři

Hra roku: Borderlands...Nic lepsiho jsem tento rok nehral...Nemuzu si stezovat na jedinou vec u tyhle hry...

Rawmen: By me strasne zajimalo co ty hrajes po netu za hry :D Kdyz je COD jenom behani po mape a strileni tak nevim...

A jak si nekdo muze koupit origo? Jses k smichu :D

Mluvim o origo COD. Nemyslim všechny hry. Jen tuhle.

Za prvé live nemám a kdybych měl tak bych si zahrál fotbal, hokej, auta, Army of Two, Gears of War. Alé né stupidní hru kde jenom běháš jak tupec po mapě a střílíš a zvětšuje se ti lvl, kterej se jednou stejně zasekne.

Jinak nemíním se tu snikym hádat. Jen jsem napsal názor na tuhle "pářku"....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu