Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA Vice City Stories vs Liberty City Stories

kohoutcz

Recommended Posts

Zdravím, příští tejden kupuju PSP + hru, ale nevim jestli Liberty City Stories nebo Vice City Stories. Co jsem tak brouzdal po netu, udělal jsem závěr:

Liberty City Stories:

+ Příběh

+ Charakter (hl. postava)

+ Méně bugů (chyb)

Vice City Stories:

+ Lepší mapa (větší)

+ Lepší grafika

+ Lítání, plavání, nemovitosti, podnikání

+ Lepší zbraně

Tak vůbec nevim co mam koupit. Vice City je asi lepší, ale Liberty City je mi zase bližší (modernější, hip hopový rádio :D ). Co myslíte vy? Která z nich je lepší? Myslíte, že bude na PSPčko i San Andreas?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se stahováním počítám, jen chci koupit originálku abych pařil hned jak to příjde, a abych měl co hrát, kdyby tam byl ten novej firmware. Spíš si koupim Liberty City Stories, ve Vice City jsou prej ty mise strašně lehký a je to prostě celý takový krátký a nudný :)

Odkaz ke komentáři

Oba hry su skvele... ku GTA LCS sa velmi rad vraciam... pokludne mestecko (Shordside Vale) ponuka svoje krasy ako vyhlad z priehrady a podobne :) ostatne mestecka sa mi nejak nezapacili... to druhe mi pripomina New York... je take jednotvarne a prve mesto Portland je take nudne... :) ale hra to je skvela :) mame tam aj motorky a pomocou Cheat Devicu mozeme mat aj Vrtulniky a Doda (lietadlo)...

zato GTA VCS je uz vyspelejsie... obrovske mesta, mnoho moznosti, zbrani a novych vozidiel... oba hry stoja zato... GTA VCS uz trosku laguje ale to je normalne... ;)

Odkaz ke komentáři

Díky :) Kdybys byl v mý situaci, kterou hru bys pořídil? Počítám s tim, že potom tak za nějaký dva - tři tejdny (pokud bude dobrej FW) stáhnu druhý GTA.. Z videí na youtube.com se mi stejně víc líbí LCS, ale zas kdybych si koupil první VCS, byl bych z PSPčka víc nadšenej atd.. sakra já nevim :D Asi si nakonec koupim spíš Call Of Duty nebo tak něco :D Ale já chci GTA :( :D

Odkaz ke komentáři

Díky :) Kdybys byl v mý situaci, kterou hru bys pořídil? Počítám s tim, že potom tak za nějaký dva - tři tejdny (pokud bude dobrej FW) stáhnu druhý GTA.. Z videí na youtube.com se mi stejně víc líbí LCS, ale zas kdybych si koupil první VCS, byl bych z PSPčka víc nadšenej atd.. sakra já nevim :D Asi si nakonec koupim spíš Call Of Duty nebo tak něco :D Ale já chci GTA :( :D
Tak na zaciatok urcite GTA LCS... nebudes sklamany ;)
Odkaz ke komentáři

Já mam obě original a obě sou super.Ale Vice City je lepší:

-celý město je takový živější a barevnější prostě hezčí

-ovládání je mnohem přesnější lepší se míří a jede

-lepší rádio

-a hlavně atmosféra 80.let je prostě FANTASTICKÁ!!!

až pojedeš na čoprovi po pláži proti západu slunce a budeš poslouchat Rock You Like A Hurricane od legendárních Scorpions tak lehce pochopíš... tyhle 80.léta prostě miluju

Liberty City to je ale taky nutnost ta nostalgie to je potvora... a navíc mi pomoha "upravit" FW :) tak jak ses nakonec rozhod??

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu