kohoutcz Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Zdravím, příští tejden kupuju PSP + hru, ale nevim jestli Liberty City Stories nebo Vice City Stories. Co jsem tak brouzdal po netu, udělal jsem závěr: Liberty City Stories: + Příběh + Charakter (hl. postava) + Méně bugů (chyb) Vice City Stories: + Lepší mapa (větší) + Lepší grafika + Lítání, plavání, nemovitosti, podnikání + Lepší zbraně Tak vůbec nevim co mam koupit. Vice City je asi lepší, ale Liberty City je mi zase bližší (modernější, hip hopový rádio :D ). Co myslíte vy? Která z nich je lepší? Myslíte, že bude na PSPčko i San Andreas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 já bych si koupil Vice city stories a san andreas stories nwm jestli říkali že nebude vůbec nebo že pozastavily vývoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 ani jedno...radši si to pak stáhni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 on se ptal jakou doporučujeme nebyla tam nabídka že si hru kupovat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Já se stahováním počítám, jen chci koupit originálku abych pařil hned jak to příjde, a abych měl co hrát, kdyby tam byl ten novej firmware. Spíš si koupim Liberty City Stories, ve Vice City jsou prej ty mise strašně lehký a je to prostě celý takový krátký a nudný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Já mám UMD Vice city stories a jestli si ho koupíš, nebudeš litovat :D. Příběh má VCS možná lepší. A LCS si taky možná někdy koupím :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 on se ptal jakou doporučujeme nebyla tam nabídka že si hru kupovat nebude tak to si radši kup liberty city...je lepší než vice city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Ještě jsem zapoměl doplnit, že si chci LCS koupit i z toho důvodu, že jsem tu četl, že je přes něj možnej ten downgrade nebo tak něco, když kupuju basic pack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 no asi takhle ve Vice City Stories je podle me nudnej celej prvni ostrov(misema) a na tom druhym bych rek je to se zabavnosti v poho a tazky sou asi 3 mise a LC sem nehral:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 James Cole :D No já nevim, mě jde o to, abych se u toho v první řadě co nejvíc bavil :) Ach jo, strašný dilema.. asi koupim obojí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 James Cole :D No já nevim, mě jde o to, abych se u toho v první řadě co nejvíc bavil :) Ach jo, strašný dilema.. asi koupim obojí :D:):)no jo no asi si to LC stahnu abych to moch poradne posoudit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 aha, takhle.. no spíš bych prosil ty, co maj obě dvě hry, aby poradili, co si mam koupit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Oba hry su skvele... ku GTA LCS sa velmi rad vraciam... pokludne mestecko (Shordside Vale) ponuka svoje krasy ako vyhlad z priehrady a podobne :) ostatne mestecka sa mi nejak nezapacili... to druhe mi pripomina New York... je take jednotvarne a prve mesto Portland je take nudne... :) ale hra to je skvela :) mame tam aj motorky a pomocou Cheat Devicu mozeme mat aj Vrtulniky a Doda (lietadlo)... zato GTA VCS je uz vyspelejsie... obrovske mesta, mnoho moznosti, zbrani a novych vozidiel... oba hry stoja zato... GTA VCS uz trosku laguje ale to je normalne... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Díky :) Kdybys byl v mý situaci, kterou hru bys pořídil? Počítám s tim, že potom tak za nějaký dva - tři tejdny (pokud bude dobrej FW) stáhnu druhý GTA.. Z videí na youtube.com se mi stejně víc líbí LCS, ale zas kdybych si koupil první VCS, byl bych z PSPčka víc nadšenej atd.. sakra já nevim :D Asi si nakonec koupim spíš Call Of Duty nebo tak něco :D Ale já chci GTA :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 Díky :) Kdybys byl v mý situaci, kterou hru bys pořídil? Počítám s tim, že potom tak za nějaký dva - tři tejdny (pokud bude dobrej FW) stáhnu druhý GTA.. Z videí na youtube.com se mi stejně víc líbí LCS, ale zas kdybych si koupil první VCS, byl bych z PSPčka víc nadšenej atd.. sakra já nevim :D Asi si nakonec koupim spíš Call Of Duty nebo tak něco :D Ale já chci GTA :( :DTak na zaciatok urcite GTA LCS... nebudes sklamany ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel75 Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 http://www.gta.cz/vcs/index.php tady se mužeš podivat co a jak o každe z těchto her ja jsem si vybral a koupil VCS a je to prostě boží ale koupim si i LCS (časem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 shadow.wizard: Super, to jsem chtěl slyšet ;) miguel75: dík za link, kouknu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 pokud si už hrál gta 3 nebo vc,tak tě to bude nudit,já ty mapy znám a že je tam jinej příběh tak je to už nuda o hodně dřív,ale šel bych do vcs , bo v lcs pořád prší a nemůžeš plavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 No tak já mam zas tu atmosféru Liberty City rád :) Jinak hrál jsem GTA 3 i Vice City, ale myslim, že na PSP je to o něčem jinym.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukan Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Já mam obě original a obě sou super.Ale Vice City je lepší: -celý město je takový živější a barevnější prostě hezčí -ovládání je mnohem přesnější lepší se míří a jede -lepší rádio -a hlavně atmosféra 80.let je prostě FANTASTICKÁ!!! až pojedeš na čoprovi po pláži proti západu slunce a budeš poslouchat Rock You Like A Hurricane od legendárních Scorpions tak lehce pochopíš... tyhle 80.léta prostě miluju Liberty City to je ale taky nutnost ta nostalgie to je potvora... a navíc mi pomoha "upravit" FW :) tak jak ses nakonec rozhod?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Já právě vůbec nevim.. chvíli jsem přesvědčenej o Liberty City, pak zas Vice City.. budu mít PSP s firmwarem 2.81, budu k tomu potřebovat Liberty City na downgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukan Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 To nevim ja měl 3.03 :) a potřeboval sem ho... ale stejně bys musel sehnat Liberty City tu starou puvodní verzi... aby to šlo :) ta nova ti bude na dvě věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Aha :( No uvidim no, PSP objednávám ve středu, jestli příjdou peníze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukan Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Tak to asi bude potřeba... tohle sem tu našel :) 2.81, 2.82, 3.00, 3.01, 3.02, 3.03 -> 1.50 (navod je i pro TA-082) K downgrade je potřeba hry GTA Liberty City verze 1 (na UMD s hrou je update na firmware 2.0 zatimco na verzi 2 je verze update firmwaru 2.6) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 A verzi 1 už v obchodě asi neseženu, co? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.