Tukan Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Nevim jak v JRC nebo tak ale určitě ji seženeš třeba tam kde maji starý zásoby a protože jí koupily draho tak jí prodávaji dráž než všude a protoje neprodejná.Třeba Tesco v Praze na Andělu.... :) tam ji maji určitě starou... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukan Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 No možná bych ti moh prodat svoje obě GTA ale to bych si musel rozmyslet... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Za kolik? :) Můj plán je spíš takovej, že si koupim origoš Vice City, chvíli zůstanu na legálu a pak si někde seženu Liberty City (půjčim) a rovnou downgraduju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukan Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Myslim že Vice City na 2.81 nepojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Cože? To si koupim hru a nespustim jí?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Cože? To si koupim hru a nespustim jí?:?Ale spustis... GTA VCS ide na FW 2.81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 super, alespoň že tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tukan Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 jo maš pravdu ted sem na to koukal na disku VCS je verze 2.81 sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 kup si Lcs na dwg a na zahráni a pak stahni Vcs Jinak mně víc bavi Vcs (živějši barvy jak již bylo zminěno a taky plavani atd atd atd.... Už to tu všechno bylo stejně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohoutcz Odesláno Květen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Ne, já už jsem to vymyslel.. koupim VCS, a LCS někde seženu, protože kupovat originálku a pak ještě shánět starou verzi je trochu divný.. navíc když stáhnu LCS, je dvakrát menší než VCS (jenom 600MB) neriplá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Jsem to myslel tak že koupiš Lcs starou verzi a to je taky originalka a je uplně stejna a vcs stahneš ale tak je to na tobě Ale to Lcs prostě koupit musiš na ten downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 Tak jsem otočil LCS,absolutně mi to nic nedalo,ted si dám pauzu od gta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 podle meho osobniho nazoru je lepsi LCS ... vice city me fakt nebavilo a prislo mi takove strohe ... klasika je klasika ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 ja dohral VCS a ted hraju LCS a jako VCS me hodne bavilo ale LCSmi prijde proste stejne lepsi :) to mesto znam nazpamet z pc ptz to mam originalku i s mapou a je mi to i tak nejka blizsi a vic se mi to mesto libi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 ja dohral VCS a ted hraju LCS a jako VCS me hodne bavilo ale LCSmi prijde proste stejne lepsi :) to mesto znam nazpamet z pc ptz to mam originalku i s mapou a je mi to i tak nejka blizsi a vic se mi to mesto libi :) Moje řeč, LCS mě z PC bavilo o mnoho víc než VCS... U LCS uvažuju u koupi origo, akorát nevíte jestli by se dalo ještě někde v bazaru sehnat nepatchovaný ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 vice city na pc je nejlepší díl série a stejně je to i na psp. lcs mě už ke konci vůbec nebavilo a musel sem se dokopat k tomu, abych to vůbec dohrál. navíc to nemá ještě úplně doladěný ovládání , město mi přišlo nudný a nejsou tam ani motorky. já mam teda originál lcs, protože před 2ma lety, když sem si kupoval psp to byla nejlepší hra, která se dala sehnat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sock of Chuck Norris Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 Kup si GTA LCS uz jen z toho duvodu ze se ti to bude hodit na downgrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Květen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2007 Kup si GTA LCS uz jen z toho duvodu ze se ti to bude hodit na downgrade j ale musíš nepatchovane update 2.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Ja mam vcs a je fakt dobrý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Nemůžu udělat nic jiného než souhlasit s johnym protože VCS je lepší než LCS to vám můžu potvrdit ptz to s johnym a jednim týpkem ve škole paříme. GTA VCS Mutliplayer 4ever !:psp: Moje hodnocení Singleplayer 98% Mulltiplayer 98% :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 no pro me je zatim lepsi LCS protoze ma podle me promakanejsi mapu nez stereotypni VCS,jinak VCS ma lepsi grafiku a vice moznosti,ale zase LCS ma lepsi radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cona Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Cuz doporucuju spis VCS je o dost lespi i hratelnost je trosku jina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Tak pro mě jsou poslední čtyři odpovědi docela hustý pač je to Topik sterej bezmála 2 roky a teď se zas probral možná bych napsal otázku jestli už se dotyčnej rozhodnul:wohow:?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 takhle nas setrit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.