D-door Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Zdravi vas vsechny.Mam zajem o hru tony hawk nebo neco podobneho.Jde o to ze nevim jaky dil mam koupit nebo kterej je nejlepsi?Prosim o rady.Jinak jsem tu novej:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 tonyho bych vůbec nekupoval měl sem možnost hrát a je to hrůza, vůbec mě to nebavilo. já bych doporučil SKATE2 nebo i jedničku. Obě dvě to jsou strašný pecky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D-door Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Ja hral na PS2 tonyho 1,2,3 a vse velka pecka tak teda nevim??Janak dik:o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 j to já taky ale ty nový díly mě fakt nechytly a co sem viděl gameplay z ride tak teda taky nic moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D-door Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Je jeste nekdo kdo by mi poradil a popripade i sehnal CD za dobrou cenu.Dekuji...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 já souhlasím s kartoon, že na PS3 je nejkvalitnější skateboardová hra SKATE popřípadě SKATE 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D-door Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 A treba toto Tony Hawk Proving Ground Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 souhlasim s kartoon skate 2 ma kamos a furt otravuje ze si to mam koupit taky prej je to pecka no a proving ground sem mel na ps2 a taky pecka jinak za thx se zlobit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 no tonyho bych osobne na ps3 taky nekoupil na ps2 a psp to bylo good hlavne v MP ale na ps3 uz se to vubec nehodi PS3 je vice o realnosti a to tony fakt neni ale reknu ti ze mam xbox a skate 2 me bavilo tak tyden ale rozhodne realnejsi nez tony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D-door Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Tak co mam teda koupit??Jestli nekdo ma Skate 2 za dobre penize tak to beru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartoon Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 nevím jakou si představuješ cenu ale v jrc ji maj za 750 a to je myslím přijatelný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Anebo pokud mas po ruce nekterou z prodejen alza.cz, tak ji nabizeji za 615,-: http://www.alza.cz/hra-pro-ps3-skate-2-d109266.htm?kampan=heureka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D-door Odesláno Listopad 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Dik vsem moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 spíš bych doporučil pro začátek skate 1 ... a až pak skate 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.