Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Proč je PS3 "nehacknutelná"!

D@w3r

Recommended Posts

As a technologist working with engineers I started to understand more on sonys outstanding security to the PS3. A recent post made me realize that sonys engineered the ps3s hardware to be unhackable assisted and coordinated by qualifyed Hackers, thats why the ps3 is controlled by firmware for future updates, after and during the release of the ps3, sony hired a team of hacks to research find existing exploits as soon as something was found they then report it, so sony could fix the wormhole, so sony has a team of hackes and engineers working to destroy any posible hack that we can find, that is why we must stay quit in forum and so on. I do beleive our dev team is on our side.

But we are fighting fire with fire!

překlad

Jako technik pracujicí s inženýry jsem začal chápat proč má sony tak vynikajicí bezpečnost PS3

Posledně jsem si uvědomil jak inženýři ze sony uděli PS3koví Hardware za nehacknutelný spolupracují s kvalifikovanými hackery, to je důvod proč je PS3 fw uzpůsoben pro pozdější aktualizace, po a během vydaní PS3, sony najalo tým hackerů aby mohli co nejdříve zjistit díry ve Fw, takže sony má tým hackerů a inženyrů kteří spolupracují snaží se opravit všechny chyby ve fw kterém můžeme najít, proto nesmíme nic uveřejnovat na foru atd.

Věříme že tým dev je na naší straně

Bojujeme s ohněm proti ohni

je to velice volný překlad prosím neukamenujtemě

zdroj

http://www.ps3news.com/forums/ps3-hacks/fighting-fire-fire-108748.html

a ještě jeden zajímavej text

Are you still dont know why dev team isnt hack PS3? PS3 - IS MOST SECURE CONSOLE EVER? Of course now sony just Pay to Dev teams and hackers for that they dont hack ps3! Cause its good for sone and for Dev teams ans hackers!

I just was telling with dealers and they said something about ps3 hacks! just think about it.. i mean... PS3 ISNT HACKED - Becouse Sony pay to hackers and etc. How many peoples Know Linux and C++? There are a lot of Peoples WHo Know C++ and Linux (is build on C++) Hack will be (i think so) but i dont know when!Just think about how many firmwares released sony?

And Microsoft? There are so many firmwares updates released Sony Than Microsoft! Why? Becouse when Hackers and Dev teams find Firmware bug or way to Hack firmware they just report to sony and sony pay them and fix bug and then release new firmware! Its JUST True ! And think about it! THERE ARE SO MANY MANY WAYS To HACK PS3 - For exaple Make Linux for ps3 with ISO Loader? Its So Easy for Dev Teams and etc. But they dont do it because sony paying to them

překlad

Stále nevíte pro se tým dev zaseknul na PS3. PS3 - je nejvíce zabezpečená konzole co tu kdyb byla ?

Samozřejmě sony teď platí dev týmy hackerů, aby nehackli ps3!

to je příčinou že ps3 není hacklá!

Mluvil jsem s dealery a říkali něco o PS3 hacku! Ale myslím že Ps3 není hacklá

vzhledem k tomu že sony platí hackery atd. Kolik lidí zná Linux a C++?

Existuje mnoho lidí, kteří umějí velice dobře C++ a Linux(je založen na C++)

Hack bude(myslím že ano) ale nevím kdy! Jen přemýšlejte proč sony uvolnuje nové fw ?

A microsoft? Existuje o mnoho víc aktualizací které vydala sony oproti microsoftu!Proč?

Protože když hackeři a Dev týmy najdou chhybu fw nebo způsob, jak hacknou fw, prostě daj zprávu

sony a sony jim zaplatí a opraví chybu a pak uvolní fw! je to pravda! Je tolik způsobů jak prolomi PS3 - například vytvořit linux s ISO loaderem? Je to tak lehké pro týmy Dev, ale oni to nedělají protože sony platí hackerům!

zdroj

http://www.ps3news.com/forums/ps3-hacks/use-playstation-2-homebrew-playstation-3-a-108743.html

můj závěr: Sony nehraje fér!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 117
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Proč by Sony nehrála fér?:)

Po pravdě řečeno mě toto moc nepřekvapuje, samotného mě hodněkrát napadlo a probíral jsem to se známými, že být já Sony, tak bych si najmul ty fakt nej hackery a nechal se je starat o to, aby se PS3 nedala prolomit. Je to podle mého názoru zcela logický krok ...

Ale to, co jsi sem hodil z ps3news asi nebude souhn nějakých ověřených fakt, ne? Alespoň já jsem to tak pochopil, je to jenom názor nějakého člověka ..., se kterým se ale celkem shoduji:)

A to, že MS nic takového neudělalo je za prvé jeho chyba a za druhé jim to vůbec nevadí, protože kvůli pirátčení si lidi kupují jejich konzole, a pak jim platí za online, i když s tím jejich banováním to teď dost přehnali...

Odkaz ke komentáři

Promiň, ale já si nemyslím, že nehrají fér. Z mého pohledu, si pouze chrání svoje investice. Což jim nikdo nemůže zcela určitě ani vyčítat, natož na ně za to nadávat. Je to i celkem logický krok.

Sám bych radši viděl hry na konzole přístupnější všem za takové ceny, aby nebylo třeba přemýšlet na nějakým prolomením konzole. Dopdnout tak jako momentálně u Xboxu je myslím horší varianta.

Odkaz ke komentáři

udelali to spravne, vychcane, ale spravne.

Kolikrat jsem uz premyslel proc nejde hacknout, ale tohle by me nenapadlo

takze se nikdo nikdy Flashle ps3 nedocka, teda pokud se SONY rozhodne flatit hackrum furt, coz rozhodne

a hra na PS3 nezabira 40gb

Odkaz ke komentáři

Jj diky za dobrej clanek. Hackri od SONY se ted maj jak v bavlnce :) ted by nekdo musel podmaznout ty jejich heckry aby je na ty skulinky neupozornovali. Ja si teda myslim ze jeste nakej casek potrva nez se ochrana prolomí ale urcite se to casem povede. Ja do te doby muzu klidne hrat na svem Xku..............

Odkaz ke komentáři

Jj diky za dobrej clanek. Hackri od SONY se ted maj jak v bavlnce :) ted by nekdo musel podmaznout ty jejich heckry aby je na ty skulinky neupozornovali. Ja si teda myslim ze jeste nakej casek potrva nez se ochrana prolomí ale urcite se to casem povede. Ja do te doby muzu klidne hrat na svem Xku..............

proc by to delali? sony jim plati a kdyz hacker "vyda"/"poukaze" na nejakou chybu tak z toho nic mit nebude. Max. prvnim kterym to mozna proda ale tim konci! To by potrebovalo mladou krev do toho :D :D

to Sim3to: že by z PC ? na externí hdd potom do PS3 nebo je stáhnul přes webovej prohližeč do ps3 nebo přes nějakej torent manager kterej by implantovali do PS3

To pak mluvis o uplnem hacknuti... ze by si pak s PS3 mohl delat co chces. Pochybuju ze by neco takoveho bylo na PS3, podivej se na xbox kde hack byl, ale mohl si jen hrat palenky, nic jineho!!

Odkaz ke komentáři

omg jenom debil může napsat, že sony nehraje fér....ty seš idiot asi....oni si chrání to co vyráběj....ty nemáš co porušovat zákon a hry si máš kupovat a nebýt vychcaná svině....a¨t už to je či není pravda, tak tohle sony schvaluju...

lol nějaký debilní článek...kolik takových se objeví...vše musíte brát s rezervou, ale tady jsme na foru plném inteligentních lidí, kterým se něco řekne a oni tomu věřím.....myslím, že kdyby se objevil článek zabili Obamu, tak lidem tu spadne držka a budou říkat faaaakt? :D

Odkaz ke komentáři

Jo jinak sony záleží asi jen na PS3 protože PSPGO už prolomily :D tak že na PSP kašlou ...

jo? to ani nvm :P Tak to je zajimave..... proc by sony sralo na PSP a zamerila se ciste na PS3.... Ikdyz kdyz se podivas tak do PSP furt davali novejsi a novejsi zakladni desky ktere se nedaji plne flashnout - PSP brite...

Odkaz ke komentáři

jo? to ani nvm :P Tak to je zajimave..... proc by sony sralo na PSP a zamerila se ciste na PS3.... Ikdyz kdyz se podivas tak do PSP furt davali novejsi a novejsi zakladni desky ktere se nedaji plne flashnout - PSP brite...

se podívej

http://www.haxnetwork.net/2009/11/pspgo-hacked-and-running-hen/

Dante: Xbox nechci si zahraju raději na PC když je něco fakt pěknýho a je to jen na konzole tak si to koupim pro PS3....

Odkaz ke komentáři

Nil3E : Dokaž že je to nesmysl

jinak nevím jak chceš vysvětlit to že PS3 je neprolomená ? chlazení u toho nevymakali ale zbytek jo ?

člověk není schopnej udělat nic bez chybně za tak krátkou dobu jakou se PS3 vyvíjela

jinak tady je stránka která se hackům ps3 věnuje je tam tolik pomůcek na decriptování HDD a hackeři to neprolomí ?

když už umí dokonce vytáhnou část fw a upravit ho ?

http://www.haxnetwork.net/category/ps3-hacks/

Odkaz ke komentáři

protože by to stálo prachy a stejně by se to obešlo jako u sony přes proxy...

v horším případě by se vytvořil lidový live jako u wowka tam máš taky free servery = MS by nikdo neplatil za online

vlastně sony by nemělo žádný příjmy jen z prodeje konzole ted MS lidi platěj ještě za online ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu