kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Chtěl bych se zeptat, jetli tu neni někdo, kdo koupil PSP tak týden zpátky, aby mi napsal firmware a shop, kde to koupil. Moc by mi to pomohlo, budu kupovat PSP a vážně bych nechtěl mít ten nejnovější FW :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 www.gamehouse.cz podle mých informací tam maj dobrej FW ;) nebo pak www.prodejher.cz ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeF-CoN Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Kupoval sem ho 3.5. v 1game.cz, doslo 13.5.:blink:, fw 2.71:cheesygrin:, je to z Brna a fw bych řek že bude různej.:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 ...to asi neni nejlepsi zpusob jak se vyhnout FW 3.40... ...navic ti nikdo nezaruci, ze v tom shopu nenaskladnili novy PSPcka8) ...az si pudes psp koupit, tak si ho nech nomalne ukazat a koukni se na FW primo v obchode (bud podle pismena na krabici nebo primo v menu...viz topic pro zacatecniky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Já si to chci koupit přes e-shop a myslim, že je lepší se ještě takhle poptat, i když na 100% to neni no :( WItekS: prosím nemáš k otmu nějaký další info? Např. odkud to víš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Nejlepší by to bylo koupit v kamenným obchodě. Stačí kouknout na písmeno na krabici. Já kupoval v listopadu v JRC Liberec. FW 2.60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Já si to chci koupit přes e-shop. ..tak jim napis a pozadej jestli by se ti nepodivali (pochybuju) ..popripade az ti to prijde, tak kdyz to opatrne rozbalis a zjistits, ze je to v riti, tak jim to poslels zpet...(mas na to 14 dni) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 ..tak jim napis a pozadej jestli by se ti nepodivali (pochybuju)..popripade az ti to prijde, tak kdyz to opatrne rozbalis a zjistits, ze je to v riti, tak jim to poslels zpet...(mas na to 14 dni) Na pár e-shopů jsem psal, většinou nebyli schopný mi verzi FW říct, zbytek ještě neodepsal. Taky napsali, že krabici otevřít nemůžou, aby se koukli, což mi příjde docela idiotský, když já můžu klidně dva tejdny hrát, a pak jim to bez udání důvodu vrátit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Georgeos Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 ..tak jim napis a pozadej jestli by se ti nepodivali (pochybuju) Takhle sem scháněl psp já a většina shopů odpověděla, nakonec se to takhle koupil na gamehouse.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Takhle sem scháněl psp já a většina shopů odpověděla, nakonec se to takhle koupil na gamehouse.cz Dík za tip, napsal jsem jim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 k tomu gamehousu: Já sám už sem tam kupoval dvě PSP, obě byly fw 2.71 deska ta-082 takže OK. Zároveň jsem to i mnoha lidemdoporučil a taky měli 2.71. S gamehousem prostě není problém, kupuju tam vše "gaming" ::cheesygrin: A na prodejher ti už rovnou píšu že FW je 1.5, ale osobní zkuš. s tim nemam ;):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 k tomu gamehousu: Já sám už sem tam kupoval dvě PSP, obě byly fw 2.71 deska ta-082 takže OK. Zároveň jsem to i mnoha lidemdoporučil a taky měli 2.71. S gamehousem prostě není problém, kupuju tam vše "gaming" ::cheesygrin: A na prodejher ti už rovnou píšu že FW je 1.5, ale osobní zkuš. s tim nemam ;):D Na prodejher.cz maj ty japonský, je tam zaručenej FW 1.5 a objednávaj to začátkem června, ale 5500,- za basepack vážně dávat nechci :( Chtěl jsem si k PSPčku koupit i GTA, všude to maj za 699,- ale na gamehousu za 1400,- :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Ano, to ti rozumím... Já bych ti dopuručoval tohle: http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/playstation-portable-psp-base-pack-white-3581.php white base pack. Plus ktomu nějakou kartičku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Já chci spíš černý, bílá sluší jen iPodu:) A kartu už mam, 1GB MS Duo, měla by do toho jít.. ale stejně jí chci prodat a pořídit si 2GB, protože všechny neořezaný hry maj tak kolem 1,2GB, což se na 1GB kartu nevejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 SUPEEEER odepsali mi z gamehouse.cz, FW má verzi 2.81, je dobrá? Update: teď už vím že je :) Jak velký je riziko, že bricknu PSPčko při upgradu na 3.03 a následně downgradu na 1.5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atry Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Update: teď už vím že je :) Jak velký je riziko, že bricknu PSPčko při upgradu na 3.03 a následně downgradu na 1.5? ..tuhle otazku miluju....sance je 50:50...tak hodne stesti... (kdyz delas ve podle navodu, tak si s brickem nemusis lamat hlavu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 20, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Musis si sehnat nepatchovany gta (ma na umd firmware update 2.00) , a riziko ? je defuckto nulove , protoze downgrader z 3.03 je na vsechny verze desek takze se nemusis obavat :-) EDIT : jo jinak nevim odkud jses ale treba v tescu ve zline maji jeste 3 psp s firmwarem 2.60 , nebo v jrc s firmvarem 2.81 , taky ve zline , nebo v kromerizi v okay maji jeste dokonce s firmwarem 2.00 :-)Podle me je lepsi to koupit osobne , nez se stresovat s firmwarem , nebo treba z daeath pixlu , a potom to nekam posilat a cekat kdovy kdy ti to dojde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 POdivej se na krabicku.. a kdyz tam nad seriovym cislem bude pismeno "K" tak to mas v poho.. mrkni do JRC obchodu tam mas na 100% FW 2,71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mysak222 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Jestli mas nekde pobliz obchod Sony tak tam maji PSP s firmwarem 2.71 TA-082. A jeste k tomu si muzes vybrat plnou hru, Ted je na vyber killzone, ridge racer za 5290,- a za 5690 gta:LBS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 SUPEEEER odepsali mi z gamehouse.cz, FW má verzi 2.81, je dobrá?Update: teď už vím že je :) Jak velký je riziko, že bricknu PSPčko při upgradu na 3.03 a následně downgradu na 1.5? No k té bílé,.. teda budu dělat že jsem nic neslyšel :D :lol: :D Ale jestli si ho s 2.81 hodláš koupit, tak začni hledat někoho kdo má a pučí/prodá ti to GTA (v2.00) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Počkej, já si jedno GTA chci koupit, to musí bejt nějaká zvláštní verze nebo tak něco? :) Nebo kámoš má Value Pack nebo tak něco, a měl k tomu demo UMD.. četl jsem, že na něm je taky upgrade na 2.0, bude to demo stačit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 Počkej, já si jedno GTA chci koupit, to musí bejt nějaká zvláštní verze nebo tak něco? :)Nebo kámoš má Value Pack nebo tak něco, a měl k tomu demo UMD.. četl jsem, že na něm je taky upgrade na 2.0, bude to demo stačit? nebude protoze ty nespustis ten update z toho dema pac logicky nemuzes aktualizovat vetsi verzi na nizsi :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kohoutcz Odesláno Květen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 pravda :( Docela na hovno, no.. teď abych sháněl GTA LCS, což bude v okolí Český Lípy asi docela těžký :( Koupil bych originálku, ale všechny už jsou asi opravený, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Květen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2007 si piš To už dlouho se neděla Všechno na 2.5 shani se to docela těžce Ja měl jedno nadbytek bohužel jsem to už ale prodal (pro info prodej za 2k) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kohoutcz
Chtěl bych se zeptat, jetli tu neni někdo, kdo koupil PSP tak týden zpátky, aby mi napsal firmware a shop, kde to koupil. Moc by mi to pomohlo, budu kupovat PSP a vážně bych nechtěl mít ten nejnovější FW :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts