Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím někoho, kdo má přibližně týden starý PSP

kohoutcz

Otázka

23 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

...to asi neni nejlepsi zpusob jak se vyhnout FW 3.40...

...navic ti nikdo nezaruci, ze v tom shopu nenaskladnili novy PSPcka8)

...az si pudes psp koupit, tak si ho nech nomalne ukazat a koukni se na FW primo v obchode (bud podle pismena na krabici nebo primo v menu...viz topic pro zacatecniky)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
..tak jim napis a pozadej jestli by se ti nepodivali (pochybuju)

..popripade az ti to prijde, tak kdyz to opatrne rozbalis a zjistits, ze je to v riti, tak jim to poslels zpet...(mas na to 14 dni)

Na pár e-shopů jsem psal, většinou nebyli schopný mi verzi FW říct, zbytek ještě neodepsal. Taky napsali, že krabici otevřít nemůžou, aby se koukli, což mi příjde docela idiotský, když já můžu klidně dva tejdny hrát, a pak jim to bez udání důvodu vrátit :)

Odkaz ke komentáři

• 0

k tomu gamehousu: Já sám už sem tam kupoval dvě PSP, obě byly fw 2.71 deska ta-082 takže OK. Zároveň jsem to i mnoha lidemdoporučil a taky měli 2.71. S gamehousem prostě není problém, kupuju tam vše "gaming" ::cheesygrin:

A na prodejher ti už rovnou píšu že FW je 1.5, ale osobní zkuš. s tim nemam ;):D

Odkaz ke komentáři

• 0
k tomu gamehousu: Já sám už sem tam kupoval dvě PSP, obě byly fw 2.71 deska ta-082 takže OK. Zároveň jsem to i mnoha lidemdoporučil a taky měli 2.71. S gamehousem prostě není problém, kupuju tam vše "gaming" ::cheesygrin:

A na prodejher ti už rovnou píšu že FW je 1.5, ale osobní zkuš. s tim nemam ;):D

Na prodejher.cz maj ty japonský, je tam zaručenej FW 1.5 a objednávaj to začátkem června, ale 5500,- za basepack vážně dávat nechci :(

Chtěl jsem si k PSPčku koupit i GTA, všude to maj za 699,- ale na gamehousu za 1400,- :(

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Musis si sehnat nepatchovany gta (ma na umd firmware update 2.00) , a riziko ? je defuckto nulove , protoze downgrader z 3.03 je na vsechny verze desek takze se nemusis obavat :-)

EDIT : jo jinak nevim odkud jses ale treba v tescu ve zline maji jeste 3 psp s firmwarem 2.60 , nebo v jrc s firmvarem 2.81 , taky ve zline , nebo v kromerizi v okay maji jeste dokonce s firmwarem 2.00 :-)Podle me je lepsi to koupit osobne , nez se stresovat s firmwarem , nebo treba z daeath pixlu , a potom to nekam posilat a cekat kdovy kdy ti to dojde :-)

Odkaz ke komentáři

• 0
SUPEEEER odepsali mi z gamehouse.cz, FW má verzi 2.81, je dobrá?

Update: teď už vím že je :) Jak velký je riziko, že bricknu PSPčko při upgradu na 3.03 a následně downgradu na 1.5?

No k té bílé,.. teda budu dělat že jsem nic neslyšel :D :lol: :D

Ale jestli si ho s 2.81 hodláš koupit, tak začni hledat někoho kdo má a pučí/prodá ti to GTA (v2.00) ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Počkej, já si jedno GTA chci koupit, to musí bejt nějaká zvláštní verze nebo tak něco? :)

Nebo kámoš má Value Pack nebo tak něco, a měl k tomu demo UMD.. četl jsem, že na něm je taky upgrade na 2.0, bude to demo stačit?

nebude protoze ty nespustis ten update z toho dema pac logicky nemuzes aktualizovat vetsi verzi na nizsi :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu