defuckto69 Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 zdarec, pls nekoho, kde v praze nejlevnejc koupit playgear pocket? dik... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 by mě taky zajímalo kde...nemůžu ho sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 v JRC by mnělo bejt nedávno si kupoval kamarád v praze PGP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 v JRC by mnělo bejt nedávno si kupoval kamarád v praze PGP z jrc mam psp, ale to sem si tam koupil jen kvuli kvalite obchodu.. za 6000 :( pgp sem nasel tady http://www.stromecek.cz/spotrebni-elektronika/herni-konzole/prislusenstvi/index.php?op=detail&zid=8292 ale s postou to taky vyjde na dost, nezna nekdo nakej levnej prazskej obchod/e-obchod, ze bych si to vzal na osobni odber? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 no..oni ho spíš už skoro nikde nemaj...taky sháním..a nenacházím :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 no..oni ho spíš už skoro nikde nemaj...taky sháním..a nenacházím :cry: tak si to kup z toho stromecku... 270 taky neni moc, ale urcite se to da v praze sehnat levnejs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 hmmm já sem kupoval pgp za 600 kč jako hot novinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 me jeste napada, jestli by se nenasel nakej dobrej brnak, co by mi to tam koupil a poslal na dobirku.. :) hmmm já sem kupoval pgp za 600 kč jako hot novinku tak to si dneska muzes koupit 3 za tu cenu ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 tjn ale zase už to mám strašně dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Květen 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 tjn ale zase už to mám strašně dlouho jj, ja mam psp od brezna a dokoupil sem k nemu jenom mekkej obal a je porad jako novej, ale docela si to hlidam, proto bych chtel ten pgp, abych se vo to moh prestat starat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jerry Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Taky jsem ho scháněl, ale co jsem zjistil, tak ho přestali vyrábět. Občas ho maj ještě na skladě, ale za 500:-( Zkoušel jsem objednat levnějc, ale napsali že není a nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
defuckto69
zdarec, pls nekoho, kde v praze nejlevnejc koupit playgear pocket? dik... ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts