Tom.Ass Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Všechno sem udělal podle návodu, ve složce ms0:/PSP/THEME mám nahráté ctf temata ale v nastavení už se nezobrazí, plug-in mám zapnutý. Poradí někdo??? Moc rád bych ty témata aspoň vyzkoušel :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 dej nám odkaz kde jsi to stáhnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom.Ass Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 psp.novinky.org tam byl i navod jak postupovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom.Ass Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 ještě bych teda měl podotknout, že PSP nemám flashnuté jako normálně ale přes ChickHEN, každopádně mám CFW 5.00 M33 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Tak to máš 5.03 M33/MHu nebo GEN a musíš stáhnout verzi pro ChickHEN... btw doporučuju ti tam radši hodit 5.03GEN-B a pokud máš opravdu 5.00M33, tak máš plnohodnotnej flash - pak teda updatni na 5.50GEN-D2 a používej CXMB pro tenhle CFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom.Ass Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 díky za radu moc mi to pomohlo, každopádně teď teda nevím co vlastně mám :-D v system settings->system information mam napsane 5.00 M33, ale plnohodnotnej flash zcela určitě nemam, protože pokud vypnu PSP natvrdo, tak musim spustit nejprve ChickHEN a pak CFW Loader :) teprve potom můžu používat HB atd. Do Recovery Menu se dostanu pouze z VSH tl. Select :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 v tom pripade si podle tohoto navodu updatni na 5.03GEN-B http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 a pak na tom kdyztak pouzivej CXMB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom.Ass Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Hej tak dík, já se o to pokusím. snad to nebricknu no :) a ještě poslední dotaz...jak prosimte poznam, že mám ChickHEN R2 mod2 ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 kdyz rikals e nahazujes pres chickhen tak ho mas... je jedno jaky, pouze proste v navodu mame psany nazev toho co je tady na foru... poznat to jde kdyz ho nahodis tak v system > system settings > system version BTW... pouzivej prosim tlacitko EDIT v kazdem tvojem prispevku vpravo dole. vicenasobne posty sou zakazane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tom.Ass
Všechno sem udělal podle návodu, ve složce ms0:/PSP/THEME mám nahráté ctf temata ale v nastavení už se nezobrazí, plug-in mám zapnutý. Poradí někdo??? Moc rád bych ty témata aspoň vyzkoušel :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts