Tom.Ass Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Všechno sem udělal podle návodu, ve složce ms0:/PSP/THEME mám nahráté ctf temata ale v nastavení už se nezobrazí, plug-in mám zapnutý. Poradí někdo??? Moc rád bych ty témata aspoň vyzkoušel :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 G3n3s!s Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 dej nám odkaz kde jsi to stáhnul Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tom.Ass Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 psp.novinky.org tam byl i navod jak postupovat :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tom.Ass Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 ještě bych teda měl podotknout, že PSP nemám flashnuté jako normálně ale přes ChickHEN, každopádně mám CFW 5.00 M33 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Tak to máš 5.03 M33/MHu nebo GEN a musíš stáhnout verzi pro ChickHEN... btw doporučuju ti tam radši hodit 5.03GEN-B a pokud máš opravdu 5.00M33, tak máš plnohodnotnej flash - pak teda updatni na 5.50GEN-D2 a používej CXMB pro tenhle CFW Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tom.Ass Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 díky za radu moc mi to pomohlo, každopádně teď teda nevím co vlastně mám :-D v system settings->system information mam napsane 5.00 M33, ale plnohodnotnej flash zcela určitě nemam, protože pokud vypnu PSP natvrdo, tak musim spustit nejprve ChickHEN a pak CFW Loader :) teprve potom můžu používat HB atd. Do Recovery Menu se dostanu pouze z VSH tl. Select :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ice22222 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 v tom pripade si podle tohoto navodu updatni na 5.03GEN-B http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 a pak na tom kdyztak pouzivej CXMB Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tom.Ass Posted November 25, 2009 Author Report Share Posted November 25, 2009 Hej tak dík, já se o to pokusím. snad to nebricknu no :) a ještě poslední dotaz...jak prosimte poznam, že mám ChickHEN R2 mod2 ? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ice22222 Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 kdyz rikals e nahazujes pres chickhen tak ho mas... je jedno jaky, pouze proste v navodu mame psany nazev toho co je tady na foru... poznat to jde kdyz ho nahodis tak v system > system settings > system version BTW... pouzivej prosim tlacitko EDIT v kazdem tvojem prispevku vpravo dole. vicenasobne posty sou zakazane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Tom.Ass
Všechno sem udělal podle návodu, ve složce ms0:/PSP/THEME mám nahráté ctf temata ale v nastavení už se nezobrazí, plug-in mám zapnutý. Poradí někdo??? Moc rád bych ty témata aspoň vyzkoušel :cry:
8 answers to this question
Recommended Posts