Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Star Wars: The Force Unleashed 2

scarecrow

Recommended Posts

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 months later...

To se mi snad zda,hra je to krasna,jednicka byla vic famozni diky delce pribehu aspon...a dvojka?Ti sami nepratele,jako by to byla jen pulka hry,to nemysli snad vazne.I nektera mista jsou min propracovana nez v jednicce,ale dvojka ma tu grafiku o neco vys ,to zas jo.Kdyby vysli tri dema star wars,tak mame kompletni hru.To nemuzou myslet vazne,ja se tak tesil na pribeh dlouhy aspon jako v jednicce.UZ mam docela dost osekanych her a vse az formou dlc.To je svinska politika.Ta hra mohla byt naprosto uzasna ,ale ted mam spis pocity jako by to byl trosku vetsi pridavek.Hratelnost je skvela ,vse,krom herni doby .Ta zaskoci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak tu bylo zmíněno, grafika je opravdu o kus dále než v FU I, po delší době hraní si toho člověk opravdu všimne. Celkově mě hra příjde ve všech ohledech lepší než jednička. Bojový systém je skutečně o něco lehčí, ale myslím že zkušené hráče FU I neurazí a nováčky by mohl nadchnout. Taky mám pocit, že všechny 3 fyzikální enginy byly trochu poupraveny k lepšímu, takže hrátky s fyzikou jsou zase o kousek zábavnější. Dále celkově zesílily všechny "FORCE POWERS". Zatím mám jenom Force Lighting na MAX a je to síla :).

Několik lidí se tu zmínilo, že herní doba je nějakých 6 hodin. Nechápu jak, ale museli tu hru projíždět rychlíkem :). Já mám zatím odehráno 6 hodin a jsem ve třetí misi, pokud jich je 9 (jak se tu někde píše), tak to vypadá na slušných 18 hodiny herní doby. Samozřejmě, herní doba se mi natahuje tím, že hledám absolutně všechny Holocrony. Můžu ale říct, že při tomto hledání jsem se nikdy nenudil, spíš mě to nutí hledat nové krystaly a experience points.

Odkaz ke komentáři

Fakt krásná hra. Dost podobná TFU I ale přece jenom. U TFU I mě celkem naštval dost krátkej příběh, tak sem zvědavej tady :D zatim dobrý :D I když občas sou tam pasáže, který mě nebavěj když je třeba přes 5 min nemůžu udělat, naštěstí jich neni tolik :D poslední byla teďka jak sem poslal tu loď na to město, a prostě za boha živýho sem nemohl vypnout ty štíty :D ale už to mám :D

Odkaz ke komentáři

Jn přesně , a právě ten mi nejde vubec zabít :D :( .. (ty štity sem mu vypl , ale prostě vždycky mě dostanou ti malí robutci co tam běhaj snad odevšud ... )

Strasne jednoduchy, udelal jsem ho tak ze jsem po nem hodil ty naloze co jsou tam dokola mistnosti... taky mi to trvalo :P

Odkaz ke komentáři

Hele na konci jak si můžete vybrat Dark side nebo Light side nebo jak, co jste vybrali? a má to jako jinej konec? :D já dal dark side a Vadera stejně nezabil :D Starkiller blbej :D Jinak, jak píšete, herní doba mizerná, 3 bossové a to je celý. A taky je hra moc jednoduchá

Odkaz ke komentáři

No já dal "Lightside" DV je ve vězení a bloncka žije - hra skončila jakoby happyendem....

Žil jsem v naději, že poslední level dám ještě jednou, dám "DarkSide" a bude tam ještě nějakej level, ale asi ne, co...

Škoda, příběh je fakt krátkej, ale drsnej :-D

Ještě chci dodat, že Bossů je tam víc, zapomínáte na tu raketu, kterou likvidujete z vlaku a pak ještě několikrát...

Mě mrzí, že konečné sekvence jsou bez nápadu. V FU I to bylo přecejenom pestřejší a prokombinované s více videoklipy. Tady je to prostě: "X B X" nebo "X B Y" maximálně "X B A" - trošku jsem to zjednodušil...

Zkusím to ještě na větší obtížnost, ale videosekvence asi zůstanou stejné ...

Odkaz ke komentáři

Souhlas : grafika je zatím snad nejlepší co jsem na Xku viděl, proti SWFUI je to kratší a mnohem jednodušší skill systém, ale hráno jedním dechem a paráda, co se týče konce tak za Light Side by mohla být III :cheesygrin:

jako ta grafika je neco sileneho... fakt masakr, co se týče grafiky zatím nejlepší co jsem na xku hrál
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu