dvbman Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 Juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 yNádherná grafika takhle by mohgly vypadat nextgeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2010 No trailer je pěkný jen aby taková byla i hra ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Červen 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 fakt maso jedna z nej her na který se v roce 2010 těšim a renderované 4minutové video bylo jedno z nej co jsem kdy viděl blizzard má konkurenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 Novej trailr pro SW: TFU II. NÁDHERA! http://www.playstation.hodnoceniher.cz/?p=3587 Asi jsem se udělal xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crackhead Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Nadhera, jednicka je jedna z nejlepsich her co sem kdy hral, ale jestli bude ve dvojce zas tak kratkej pribeh, tak uz budu fakt nastvanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 To se mi snad zda,hra je to krasna,jednicka byla vic famozni diky delce pribehu aspon...a dvojka?Ti sami nepratele,jako by to byla jen pulka hry,to nemysli snad vazne.I nektera mista jsou min propracovana nez v jednicce,ale dvojka ma tu grafiku o neco vys ,to zas jo.Kdyby vysli tri dema star wars,tak mame kompletni hru.To nemuzou myslet vazne,ja se tak tesil na pribeh dlouhy aspon jako v jednicce.UZ mam docela dost osekanych her a vse az formou dlc.To je svinska politika.Ta hra mohla byt naprosto uzasna ,ale ted mam spis pocity jako by to byl trosku vetsi pridavek.Hratelnost je skvela ,vse,krom herni doby .Ta zaskoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Je to první díl v lepší grafice...zatím sem žádnou jinou zásadní změnu nezaznamenal...a neříkám že je to špatně.Hratelnost dobrá, zvuky taky. Je to celkem pěkná rubačka prostě a je sranda házet si s protivníkama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Tak jak tu bylo zmíněno, grafika je opravdu o kus dále než v FU I, po delší době hraní si toho člověk opravdu všimne. Celkově mě hra příjde ve všech ohledech lepší než jednička. Bojový systém je skutečně o něco lehčí, ale myslím že zkušené hráče FU I neurazí a nováčky by mohl nadchnout. Taky mám pocit, že všechny 3 fyzikální enginy byly trochu poupraveny k lepšímu, takže hrátky s fyzikou jsou zase o kousek zábavnější. Dále celkově zesílily všechny "FORCE POWERS". Zatím mám jenom Force Lighting na MAX a je to síla :). Několik lidí se tu zmínilo, že herní doba je nějakých 6 hodin. Nechápu jak, ale museli tu hru projíždět rychlíkem :). Já mám zatím odehráno 6 hodin a jsem ve třetí misi, pokud jich je 9 (jak se tu někde píše), tak to vypadá na slušných 18 hodiny herní doby. Samozřejmě, herní doba se mi natahuje tím, že hledám absolutně všechny Holocrony. Můžu ale říct, že při tomto hledání jsem se nikdy nenudil, spíš mě to nutí hledat nové krystaly a experience points. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 No holocrony se tentokrat hledaji lip nez v jednicce.Na jinym foru jsem cet ,ze hra je opravdu kratka ,pry pouze dva souboje s bossy .V tom ringu s kotou proti te prisere obri a pak pry uz jen vader .Tak jsem zvedavej ,ja jsem ve treti casti . Snad nedostanu sok az to skonci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 V tom pripade se nekdo spletl..., nekdo zapomel toho obriho robota na te lodi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 V tom pripade se nekdo spletl..., nekdo zapomel toho obriho robota na te lodi :) Jn přesně , a právě ten mi nejde vubec zabít :D :( .. (ty štity sem mu vypl , ale prostě vždycky mě dostanou ti malí robutci co tam běhaj snad odevšud ... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Ja jsem se zasekla u toho Obra..nejde mi jit dal..rozbije tam tu pasaz u mostu a pak nemuzu dal...jinak velky + o proti FU1(hraju to na PC) je optimalizace...FU 1 se mi seka...a 2 jde krasne na plny....+ jeste fakt ze hra ma necelych 9GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Mohlo to byt epicky dilo vic nez jednicka ,kdyby to nebylo tak kratke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mc7Matt Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 neznáte nějaké cheaty na tuhle hru ? našel jsem jenom dva na oblečení a zbytek nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Fakt krásná hra. Dost podobná TFU I ale přece jenom. U TFU I mě celkem naštval dost krátkej příběh, tak sem zvědavej tady :D zatim dobrý :D I když občas sou tam pasáže, který mě nebavěj když je třeba přes 5 min nemůžu udělat, naštěstí jich neni tolik :D poslední byla teďka jak sem poslal tu loď na to město, a prostě za boha živýho sem nemohl vypnout ty štíty :D ale už to mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Cool.Majkl tak to uz si pomalu na konci hry :-DD ale abych jen ne spamoval hra je vazne hodne kratka a desnej opruz na skakani to me asi na te hre stve nejvice :-DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Bohužel musím potvrdit, že i přes veškeré snažení je herní doba max. tak 8 hodin. Sotva se pořádně rozjedete, tak je konec. FU I byla opravdu krátká, ale tohle je ještě horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Jn přesně , a právě ten mi nejde vubec zabít :D :( .. (ty štity sem mu vypl , ale prostě vždycky mě dostanou ti malí robutci co tam běhaj snad odevšud ... ) Strasne jednoduchy, udelal jsem ho tak ze jsem po nem hodil ty naloze co jsou tam dokola mistnosti... taky mi to trvalo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Bohužel musím potvrdit, že i přes veškeré snažení je herní doba max. tak 8 hodin. Sotva se pořádně rozjedete, tak je konec. FU I byla opravdu krátká, ale tohle je ještě horší. jj dost kratke, asi k tomu udelaji nejake DLC jako u I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Hele na konci jak si můžete vybrat Dark side nebo Light side nebo jak, co jste vybrali? a má to jako jinej konec? :D já dal dark side a Vadera stejně nezabil :D Starkiller blbej :D Jinak, jak píšete, herní doba mizerná, 3 bossové a to je celý. A taky je hra moc jednoduchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 No já dal "Lightside" DV je ve vězení a bloncka žije - hra skončila jakoby happyendem.... Žil jsem v naději, že poslední level dám ještě jednou, dám "DarkSide" a bude tam ještě nějakej level, ale asi ne, co... Škoda, příběh je fakt krátkej, ale drsnej :-D Ještě chci dodat, že Bossů je tam víc, zapomínáte na tu raketu, kterou likvidujete z vlaku a pak ještě několikrát... Mě mrzí, že konečné sekvence jsou bez nápadu. V FU I to bylo přecejenom pestřejší a prokombinované s více videoklipy. Tady je to prostě: "X B X" nebo "X B Y" maximálně "X B A" - trošku jsem to zjednodušil... Zkusím to ještě na větší obtížnost, ale videosekvence asi zůstanou stejné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzi111 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 jako ta grafika je neco sileneho... fakt masakr, co se týče grafiky zatím nejlepší co jsem na xku hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Pro mě teda dost velký zklamání, jak říkají na GT, atmosféru Star Wars to nemá.. Jednička je mnohem lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonewolf_x Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Souhlas : grafika je zatím snad nejlepší co jsem na Xku viděl, proti SWFUI je to kratší a mnohem jednodušší skill systém, ale hráno jedním dechem a paráda, co se týče konce tak za Light Side by mohla být III :cheesygrin: jako ta grafika je neco sileneho... fakt masakr, co se týče grafiky zatím nejlepší co jsem na xku hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.