virus.9 Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Cus lidi mam to v psp prvni dem uplne v pohode, druhej se mi nezpustili uz hry ktery minulej den bezeli a taky jiny hry ktery pretim behali pres devhook, dik za odpoved jestli to tu uz bylo tak sory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 mas dobre nastavene recovery?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 virus.9 Odesláno Květen 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 to nevim, jak to zjistim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 me taky 3.40 OE-A zacala zlobit, takze nabijim baterku a jdu na 3.03 OE-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sock of Chuck Norris Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 To exist: fakt ses toy kdys asi ten kluk nevi o co de tak ty si z nej jeste delas prdel ... fakt toy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 tak jsem sel dolu na 3.03 OE-C a problem se stejne nevyresil... (v recovery neslo configure + nektery hry nefungovaly...) tak jsem chvilku googloval a vyresil jsem to nasledovne: 1. pripojit PSP k pocitaci pres USB kabel 2. jit do recovery pridrzenim R pri zapinani PSP 3. v recovery jit do advanced a zapnout USB (flash1) 4. smazat config.se z flash1 po vypnuti hodi PSP bluescreen ze je porusenej config, O potvrdim, jeste jeden restart a vsechno chodi jako driv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 ty voe co to je,poslední dobou tu je těhle případů s config v recovery čim dál víc,co je může jen způsobovat? to je záhada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romik_cz Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Díky chlapi mněl jsem ten samy problém s 3.40 OE. Po použiti navodu viz . vyše je zase všechno OK.Po smazaní toho souboru už fungují všechny hry tak jak mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 23, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 wow to se mi jeste nestalo , a ze sem downgradoval uz dostkrat :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 virus.9 Odesláno Květen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 dik moc vsem, snad se neukaze neco novyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 tak jsem sel dolu na 3.03 OE-C a problem se stejne nevyresil... (v recovery neslo configure + nektery hry nefungovaly...)tak jsem chvilku googloval a vyresil jsem to nasledovne: 1. pripojit PSP k pocitaci pres USB kabel 2. jit do recovery pridrzenim R pri zapinani PSP 3. v recovery jit do advanced a zapnout USB (flash1) 4. smazat config.se z flash1 po vypnuti hodi PSP bluescreen ze je porusenej config, O potvrdim, jeste jeden restart a vsechno chodi jako driv... diky chlape... toto som nevedel ani ja! :cheesygrin: :thumbup::idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 a myslite ze mi to pomuze i na burnout :?: Kdyz ho spustim a dam load profile tak vzdy stuhne,ma to na to nejaky vliv :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 za zkousku nic nedas, kdyztak si ten soubor muzes zalohovat... ale me proste nektery hry nechodily vubec a ted jdou v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Ten burnout nepomuze mam taky burnout (dominator) a taky mi zamrzne i kdzy sem to smazl ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 tak pak u tuhnuti her jeste pomahala varianta s formatem karty :-) kdysi se mi takhle sekalo Killzone Liberation, tak jsem udelal format, jako prvni jsem na kartu nahral to Killzone a pak teprv vsechno ostatni a chodilo to... a nebo si pak sehnat jiny ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 tohle se neseska to se sekne! :D a nerozjedes to ani tlacitko home nejde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nutcase Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Me taky jdou nektere isa a nektere prave ze vubec takze myslite ze to pomuze jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 No neviem ale ja som uz riesil 3.40 OE-A. Ze niektore hry idu a niktore nie?!Akonahle niekto zmeni nieco v PSP menu napriklad si ulozi obrazok ako pozadie tak sa mu tym rozladi Recovery. Takze 3.40 OE-A je celkom pekny ale dost este labilny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 Vie mi niekto povedat aky je presny rozdiel medzi 3.03 OE-C a 3.40 OE-A Lebo totizto rozmyslam o downgrade!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Květen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2007 wow, VXP ono to fakt funguje... Teď mam 3.30 OE-A , smáznul jsem ten config, )jenom mi to nehodilo žádnou modrou obrazvku) ale už vše jde jak má... Byl jsem celkem zoufalej, nešlo mi ani UMD :roll: Posílam body ;) :thumbup:, a tohle by měl někdo hodit do Začátečníků.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 zkusim to taky , blbne mi to recovery , downgradnul sem kvuli tomu z 3.40 na 3.03 ale nepomohlo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 Taky sjem dělal mnoho dg na jiné cf, ale tohle opravdu pomáhá... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 tak jsem sel dolu na 3.03 OE-C a problem se stejne nevyresil... (v recovery neslo configure + nektery hry nefungovaly...)tak jsem chvilku googloval a vyresil jsem to nasledovne: 1. pripojit PSP k pocitaci pres USB kabel 2. jit do recovery pridrzenim R pri zapinani PSP 3. v recovery jit do advanced a zapnout USB (flash1) 4. smazat config.se z flash1 po vypnuti hodi PSP bluescreen ze je porusenej config, O potvrdim, jeste jeden restart a vsechno chodi jako driv... Ty vado z čeho máš nervy :-DDDDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Netino Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Z coho mam nervy????Jednoducho som skusal aj to co pies Ty zmazat config a .... Toto ma moje PSP za sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 jak to tady všechno čtu,tak to vypadá že ty custom firmwary jen doje*ávají PSP a je s tím spousta problémů.To asi oželím Virtua Tennis 3 a zustanu na 2.71 a nebudu mít s ničím problém.ani s hrama,ani filmama,ani hudbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Jen dotaz. Vzhledem k tomu, ze mam 3.40OE a zadny z problemu nemam, neni spis problem pri pouziti vsemoznych pluginu na upravu menu, atpd.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
virus.9
Cus lidi mam to v psp prvni dem uplne v pohode, druhej se mi nezpustili uz hry ktery minulej den bezeli a taky jiny hry ktery pretim behali pres devhook, dik za odpoved jestli to tu uz bylo tak sory
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts