Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vase prusery s pc

kuba741

Recommended Posts

mně se s pc ani tak nic moc neděje akorat sem asi rekordman cca 6 krat za 2 mesice preinstalovani pc (1 vymena hw) jo ale jednou kdys sem byl malej byl u me kamos a hrali sme nfs uderground 2 jenomže jedna trať se mi nedařila furt me předjižděli i těsně před cilem tak sem svyhl do klavesnice (na tu dobu to byla 1 z nej) no tatík přileděl a dostal sem zprda na 3 doby jinak dobry bylo kdys mama chtela volat opravare a ja sem otevrel kompl pohral si s kablama a voala jelo to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Teď jak si to čtu,tak vážně miluji kecy: Jsem cholerik rozmlátil jsem todle a todle a jsem na to moc pyšný .... Takové malé děti bych vážně postavil proti zdi a kopl do nich,možná by se jim při nárazu rozsvítilo. Stopl bych jim kapesné a už by frajeři nebyli. Jsou to malí rozmazlení fakani !!!!!!

Negto

Odkaz ke komentáři

negto a kolik je tobe? :D ze takhle poucujes. kdyz si vymyslet chtej, tak proc ne, vetsine lidi to nevadi a akorat se tomu zasmejou..

Je mi 14,ale svojich věcí si vážím :P

Ale já je nepoucuju,to si špatně pochopil !!!

Já buzeruju a hlavně toho buzeranta compore nebo jak :dozey:

Odkaz ke komentáři

Teď jak si to čtu,tak vážně miluji kecy: Jsem cholerik rozmlátil jsem todle a todle a jsem na to moc pyšný .... Takové malé děti bych vážně postavil proti zdi a kopl do nich,možná by se jim při nárazu rozsvítilo. Stopl bych jim kapesné a už by frajeři nebyli. Jsou to malí rozmazlení fakani !!!!!!

Negto

Tak to pak máme jasno že .... lock

Problem ted mam , nevim proc ale neustale se mi vypíná ovladač zobrazení , takže hraju , sekne se to , modra obrazovka ....

Odkaz ke komentáři

vy jste blazni co hazete z vecma ja jen jednou hodil xbox ovladac o zem sice mensi prasklinka ale funguje....

jinak s PC no treba nedavno jsem si chtel procistit klavenici na NTB tak jsem to zkousel a byla furt zasrana tak já debil namocil houbicku vylestil ze se leskla a najednou se to cely posralo..PC furt pipal ze je neco s klavenici ...atp.....poslal jsem to do Aceru a ti mentosove mi dali new klavesnici a ted uz vim ze ackoli je opet spinava jako prase tak to radsi necham tak jak to je.....

jinak plne zavirovanej komp mel mj bracha den po tom co ho dostal asi pred 3 rokama :-)

edit:jinak LoCo to je pohoda modra obrazovka smrti se mi v loni ukazoval kazdejch pul hodiny ale dal jsem tam jiny windows nainstaloval stejny ovladace jako pred tim a vse OK :-)

a Cruel:to je pohodA bylo obdobi co sem ten Win reinstaloval kazdej druhej den...n to sem byl fakt dement ale uz jsem se poucil...ze to PC nedela priliz dobre a uz tam navic mam prez mesic Win7 :P...I kdyz uz jsem to tak jednou reinstaloval :-)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

měl sem 2 průsery s notebookem

1.byl sen na dovolený v postely notas na nabíječce ten kabel sem neviděl vstal sem a omylem se vytrhnul ten kabel z notasu pruser byl ze se to urvalo tak šikovně že ten kabel tam pak nešel zastrcit

2.hral se na 2 notebooku hry dost často a pak tam shořela graficka karta

takze mi tata řekl že sem debil

Odkaz ke komentáři

Slušnej pruser, když sem do MacBooku Pro nacpal to malinké CD, blbě se vyndavalo :D ..nakonec se mi povedlo peánem na ryby vypreparovat.. ale zapotil sem se slušně :p

EDIT: Jo, ještě se mi stalo toto: na ntb mam hdd rozdelene na 2 partišny, na jednom mac a na druhe wokna seveny. Měl sem zrovna nabootovaneho macbooka a šel jsem se koukat na TV - o patro niže. Když "údajně" přišla moje sestra k pc a ani nwm jak, ale podařilo se jí mně zformátovat celé wokna, takže všechny zápisky, školní programy a další, docela důležitý věci v háji. Bylo to asi před třemi měsíci...

Odkaz ke komentáři

to ja kdyz sem poprve skladal komp tak bratranec rikal hlavne na nic netlac tak sem netlacil a jak je ta zajistovaci tycinka u procesoru ta vypada nak tak dos krechce tak sem na ni moc netlacil a ani sem si nevsiml ze je tam zoubek za kterej se ma chytit :roll: nak drzela sama dole doskladal sem pustil komp a nic :cry: pak ho z bratrankem rozebirame ze to pujdem reklamovat (nastesti znamej) a zistime ze procak priskvarenej k zakladovce skoda 9k nastesti to vzali na reklamacku:bash:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu