Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 slim problém! Prosím o radu..

Jeniczech

Otázka

Tak nevím kolik procent vadných kusů mělo PS3 slim, ale asi jsem bohužel jeden chytil.. Po dvou dnech používání jsem si poprvé všimnul, že PS3 po 20 hodinovém klidu při zapnutí vydá zvláštní zvuk (jako prasknutí dvd disku). V posledních dvou týdnech mě čtyřikrát zamrz v průběhu hraní.. Včera a dnes v průběhu serfování po internetu dvakrát (v obou případech to bylo po návštěvě stránek youtube). Je toto normální, nebo se jedná o vadný kus? Prosím o odpovědi lidí, kteří vlastní PS3..

EDIT: Je možné že zamrznutí způsobuje prostor za Playstationem ( Je na tv stolku a za ním je cca 8 cm prostor). Dal jsem to dál, tak uvidíme..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Mám Slim 120g týden a mám podobný problem když ps vypnu tak nepřestane hučet jak kdyby bylo dál zapnutý ale obraz se vypne ,když ho vytáhnu ze zásuvky a zas zapojim tak to přestane ,jinak zatím funguje bez problému .Ale tohle mně docela štve abych to pořád vyndával ze zásuvky

Odkaz ke komentáři

• 0
PS3 slim je největší shit. Má to naprd chlazení a pro hardcore pařany je to obrovská nevýhoda. Lepší je si koupit předešlou verzi a k tomu nějakej větší HDD.

Jako můžu ti říct, že mi občas ps3 běží dva dny v kuse a uplně bez problémů a navíc jestli si na tom chceš třeba zahrát L.A noire tak se ti fatko připálí (fatko nedoporučuju) mám slim 320 gb hdd. občas to zapraská ale neřekl bych že je to mechanika. Spíš ta změna zeplot působících na plast no :D dělaj to i některý televize :D

Odkaz ke komentáři

• 0

PS3 mi taky občas praskne, ale podle toho co jsem zkoumal jde opradu o plasty, takže v tom chybu nehledejte, jedině pokud byste si udělali na PS3 vodní chlazení:D, FATka byly hrozný ale od nějaký verze překopali chlazení a je taky OK(60GB verze maj to první chlazení a je to znát oproti nejnovější 80GB verzi)

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám tu malé OT :D Mě tohle přesně dělá můj notebook většinou když ho vypnu tak začne hned na to asi 5 sekund ''lupat'' - ''praskat'' Jo a zdá se mi že je celej z takovýho ''plastu'' :D Nevíte čím by to mohlo bejt? Nechcu zakládat new Topic..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu