Zeus Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se dá změnit země po vytvoření účtu. Vytvořil jsem si jej a zemi zadal UK. Teď jsem se dočetl že ČR je plně podporováno. Jde to nějak změnit? Je v ČR PS store něco jinak?Díky za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Primátor3 Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 tady ma drtiva vetsina lidi zalozenyych nekolik uctu - Cz, JP, UK a US store Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zeus Posted November 27, 2009 Author Report Share Posted November 27, 2009 A jak mezi něma "přepínám"? Můžu si založit další účet na stejnou emailovou schránku?Ještě jsem někde četl že se dá stáhnout zdarma Gran turismo HD, ale nevím kde v PS store jsem to nenašel. Díky za odpověď. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Musíš si založit novej profil na PS3 a udělat si další PSN účet.. email musíš změnit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zeus Posted November 27, 2009 Author Report Share Posted November 27, 2009 Díky moc a s tím gran turismo HD je to jen fáma nebo se opravdu dá stáhnout někde zdarma a já se jen špatně koukám.Přehrává PS3 avi soubory? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Gran Turismo HD se dalo stáhnout zdarma na PSN, ale to už tam dáávno není... avi samozřejmě přehrává viz topic Pro začátečníky PS3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zeus Posted November 27, 2009 Author Report Share Posted November 27, 2009 Ptám se ptz mám film v avi a mám ho na flashce která je FAT 32 a flashka se mi po zapojení do PS3 objeví ale neobjeví se mi tam ten filmový soubor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ujisko Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 Musis dat trojuhelnik u ty flashky a dat....VIEW ALL jo a pokud se chces pripojit na US server...musi zadat spravnou adresu...dulezite je...abys mel jako zemi..Ameriku pak zadej ze bydlis v New Yorku v casti Bronx a dulezite je to cislo psc musis dat 10045 nebo 10054 nevim presne ale jedno z nich to 100proc je a tem najdes 10x tolik demicek videi a vseho moznyho cesky store je na H..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Primátor3 Posted November 27, 2009 Report Share Posted November 27, 2009 ja mam taky US store a mam pocit ze se to takhle dopodrobna vyplnovat nemuselo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Zeus
Zdravím,
chtěl bych se zeptat zda se dá změnit země po vytvoření účtu. Vytvořil jsem si jej a zemi zadal UK. Teď jsem se dočetl že ČR je plně podporováno. Jde to nějak změnit? Je v ČR PS store něco jinak?Díky za info
8 answers to this question
Recommended Posts