brians Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Sháním úplně všechny patche pro online hraní. Stáhl jsem patch v.23 a ten je asi už starý takže mi to nenajde ani jeden server. Prosil bych o linky na všechny pacthe. Samozřemostí bude THX!!! :!:POZOR:!: Je nějaký patch na hledání pouze non steam servrů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 PATCH v36 ______________________ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 SRy za OT chces to jen kvuli cheatum ze ? takovy lamkam bych zaridil dozivotni ban na CS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 SRy za OTchces to jen kvuli cheatum ze ? takovy lamkam bych zaridil dozivotni ban na CS Dude.. pouze na vyskoušení!!!:!: OMG za co mě dude máš? Jenom na vyskoušení! ¨Nikdy jsem necheatoval proč asi taky, že když mám jenom origo steam viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 to sem si taky řikal že to jenom skusim ... nakonec sem stim hrál furt a dostal sem ban ... jak mile jednou začneš ... zastaví tě už jen ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 to sem si taky řikal že to jenom skusim ... nakonec sem stim hrál furt a dostal sem ban ... jak mile jednou začneš ... zastaví tě už jen ban Tušil jsem jak bude řeč o cheatech budu ukamenován všel-jakou možnou kritikou, ale když ty kkt tam dost cheatují a já mám, tak slabé scoore proti ním až to bolí a proti cheaterum nezmohu vůbec nic, když ty cheaty také nezkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 a jak muzes vedet ze maj cheaty boze ? co kdyz to jenom umi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Tušil jsem jak bude řeč o cheatech budu ukamenován všel-jakou možnou kritikou, ale když ty kkt tam dost cheatují a já mám, tak slabé scoore proti ním až to bolí a proti cheaterum nezmohu vůbec nic, když ty cheaty také nezkusím. jestly chceš bejt jako ty dementi ... fajn ... ale doplatíš na to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 PATCH v36 ______________________ Supér už mi to sice jde, ale jsou tam i namíchané steam servry a non steam servry tam jse špatně hledají není nějaký patch, který mi najde pouze nonsteam servry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Jdi na stránky jako jsou: www.zaparit.cz, www.herniserver.cz, www.gamepark.cz www.twse.cz atd. non steamů jak na*ráno. Google ti nic neříká ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.