Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zničení PSP ?

ClayMore

Recommended Posts

Zničili jste už nějáké PSP ? Nebo snad kámoš ? A kolik stála oprava ? Napište zajímá mě to. :bash:

Já osobě jsem ho už jednou utopil :cry: a chťeli mi viměnit celou základní desku :cry: 3600 Kč za to chtěli :cry: tak sem ho smutně pohřbil do krybice a dal do šupíku :cry: a po půl roce sem ho vyndal hodil na nabíječku a LoL vono to normálně DE :wohow: a dnes už zase vesele....:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Né, tak jako lidi co ničej psp nebo něco tak je mi jich líto - demence .. A pokud jsi na Console-forum, tak o tomhle se tu nebaví, bavilo se tu o tom už x lidí, a každej má na to názor takovej - strčtě si takový topicy doprdele ! Fakt se máte oba čím chlubit ..

Odkaz ke komentáři

Já polil kámošovo PSP 2000 flashlý a nejdou šipky ale on prej chtěl stejně PSP Go tak mu ho babička koupí :D
lol tak muj kamos ho polil sam stavou (omylem samo. neni blbej) a obcas to zaskripa ,ale nic vic jinak urcite souhlasim s PC-maniak a MiCHi rozmlatit psp atd. :roll:
Odkaz ke komentáři

Nechápu lidi co si níčí PSP, ať už snim hází, nebo do něj mlátí, jsou to debilové... mě když něco nejde, tak PSP vypnu a jdu dělat něco jinýho... Nechápu proč by jste si měli nějak níčit PSP, to že vám to nejde, neni jeho vina, ale vaše, takže ten kdo mlátí do psp, by se měl vlastně mlátit sám...:D Koukám, že dneska je dost těžký být debilem, když je tak veliká koukurence...:D

Odkaz ke komentáři

Né, tak jako lidi co ničej psp nebo něco tak je mi jich líto - demence .. A pokud jsi na Console-forum, tak o tomhle se tu nebaví, bavilo se tu o tom už x lidí, a každej má na to názor takovej - strčtě si takový topicy doprdele ! Fakt se máte oba čím chlubit ..

tak smaz sekci Pokec blbecku a nenadavej

Odkaz ke komentáři

já když jsem měl PSP v kapse v neoprenovem obalu a bežel tak sjem zakopl a najednou křáááp zapnu a tam hezky dva pavoučci a zelené čárky a ted je furt v šuplíku a čekám až se z něj ozve...tak mě zapni nééé

a nechtěl bys to PSP prodat ? jestli ten display funguje jenom tam je pavouček a čáry dám za něj 350 + pošta bereš ?

Odkaz ke komentáři

debilove ste vy kdyz urazite lidi co misto toho aby nekomu zlamali zebra neboho umlatili k smrti radsi rozmlatej PSP ;) rek sem snad ja o vas ze ste debilove ? nerek , tak neurazejte , kdyz nemate duvod pak ste debilove vy a ne ja ;)

přesně - když máte problém tak si to nechte pro sebe :ziped: a nemusíte bejt hned na všechny hnusný -- tak se pozná úroveň vaší IQ - a náhodou já sem se fat pobavil :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu