ClayMore Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Zničili jste už nějáké PSP ? Nebo snad kámoš ? A kolik stála oprava ? Napište zajímá mě to. :bash: Já osobě jsem ho už jednou utopil :cry: a chťeli mi viměnit celou základní desku :cry: 3600 Kč za to chtěli :cry: tak sem ho smutně pohřbil do krybice a dal do šupíku :cry: a po půl roce sem ho vyndal hodil na nabíječku a LoL vono to normálně DE :wohow: a dnes už zase vesele....:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 ja svoje PSP umlatil vzteky pesti , ma mega pavouka na internim LCD displayi a tak to i zustane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 LoL sem měl párkrá taky sto chutí hlavně když hraju FIFu :D sem s nim tříknul ale nikdy se nic nestalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Cool :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 hm... tak proto máš 590 příspěvků. hahahah a prej a prej jenom oryginál hry :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Né, tak jako lidi co ničej psp nebo něco tak je mi jich líto - demence .. A pokud jsi na Console-forum, tak o tomhle se tu nebaví, bavilo se tu o tom už x lidí, a každej má na to názor takovej - strčtě si takový topicy doprdele ! Fakt se máte oba čím chlubit .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 WTF ? jako nechapu ... utopeni OK stane se... ale aby me chytil rapl a rozmlatik PSP,Xbox,PC, ... nemam slov lidi.. mozan by to chtelo psychouse.. ten by vam mozna pomoh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Já polil kámošovo PSP 2000 flashlý a nejdou šipky ale on prej chtěl stejně PSP Go tak mu ho babička koupí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Já polil kámošovo PSP 2000 flashlý a nejdou šipky ale on prej chtěl stejně PSP Go tak mu ho babička koupí :Dlol tak muj kamos ho polil sam stavou (omylem samo. neni blbej) a obcas to zaskripa ,ale nic vic jinak urcite souhlasim s PC-maniak a MiCHi rozmlatit psp atd. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ja do nej obcas jebnu,ale vzdy malo,nic se mu nestane(mluvim o PSP)nebo kdyz me nasere,pokazde FIFA tak snim hodim o gauc,ptze je mekkej a nic se PSPcku nestane...takze ja to mam vklidku:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Nechápu lidi co si níčí PSP, ať už snim hází, nebo do něj mlátí, jsou to debilové... mě když něco nejde, tak PSP vypnu a jdu dělat něco jinýho... Nechápu proč by jste si měli nějak níčit PSP, to že vám to nejde, neni jeho vina, ale vaše, takže ten kdo mlátí do psp, by se měl vlastně mlátit sám...:D Koukám, že dneska je dost těžký být debilem, když je tak veliká koukurence...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Ty vole, jak nekoho muze zajimat, ze si nakej debil rozmlatil PSPcko pesti atp. Jeste zaloz topic "Kolik sklenicek uz jste doma rozbili?".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 lol tak hold nekdo nevi co s penezi tak da klidne PSPcku pesti vid En3my ?? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 ja mam dycky sto chuti rozmlatit psp na drt kdyz mi nejde nejaka hra, ale radsi si vzdycky flaknu do zdi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 mě se z nevysvětlitelných důvodů PSP zapnulo, až když jsem do něj párkrát fláknul... Asi špatnej kontakt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 já když jsem měl PSP v kapse v neoprenovem obalu a bežel tak sjem zakopl a najednou křáááp zapnu a tam hezky dva pavoučci a zelené čárky a ted je furt v šuplíku a čekám až se z něj ozve...tak mě zapni nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertys Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Já bych nějaký to rozmlácený PSP bral na náhradní díly za symbolickou cenu pokud by někdo to své chtěl vyhodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 debilove ste vy kdyz urazite lidi co misto toho aby nekomu zlamali zebra neboho umlatili k smrti radsi rozmlatej PSP ;) rek sem snad ja o vas ze ste debilove ? nerek , tak neurazejte , kdyz nemate duvod pak ste debilove vy a ne ja ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Né, tak jako lidi co ničej psp nebo něco tak je mi jich líto - demence .. A pokud jsi na Console-forum, tak o tomhle se tu nebaví, bavilo se tu o tom už x lidí, a každej má na to názor takovej - strčtě si takový topicy doprdele ! Fakt se máte oba čím chlubit .. tak smaz sekci Pokec blbecku a nenadavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 já když jsem měl PSP v kapse v neoprenovem obalu a bežel tak sjem zakopl a najednou křáááp zapnu a tam hezky dva pavoučci a zelené čárky a ted je furt v šuplíku a čekám až se z něj ozve...tak mě zapni nééé a nechtěl bys to PSP prodat ? jestli ten display funguje jenom tam je pavouček a čáry dám za něj 350 + pošta bereš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey69 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Oprava displaye 2500 komentovlai to takhle kdy sem vam to stane jeste 2x vratime vam prachy za PSP tudiz zaplatim 7500 dostanu 5000 vyhodne ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ridick-cz Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Kámoš kerého necu jmenovat(Pigi96), tak tomu spadla na displej voňavka (psp Fat) a tak se prý hned potom podkala se zdí.:angry: Oprava ho přišla na 1200Kč. Nechtěl bych to zažít na vlastní kůži :psp:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Teda vy to dobre likvidujete :) Ja mam svoje PSP moc rad porad v obalu a nikde s nim nehazim jen me obcas nastve kdyz se mi sekne MapThis to rostu.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 debilove ste vy kdyz urazite lidi co misto toho aby nekomu zlamali zebra neboho umlatili k smrti radsi rozmlatej PSP ;) rek sem snad ja o vas ze ste debilove ? nerek , tak neurazejte , kdyz nemate duvod pak ste debilove vy a ne ja ;) přesně - když máte problém tak si to nechte pro sebe :ziped: a nemusíte bejt hned na všechny hnusný -- tak se pozná úroveň vaší IQ - a náhodou já sem se fat pobavil :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 já sem v klidu,ale kamarád byl před koncem Call of Duty roads to victory veterán a tu sem u vyplo psp , neuložený nic , ta kho vzal a začal na něm skákat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.