DyTik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Já jsem maximálně PSPčko brickl ,když jsem si měnil schéma :D Do 3min jsem to měl spravený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 kámoš se zlomenou nohou šel po schodech domů a asi víte jak to skončí, zakopl a displej v dupě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Můj kámoše šel do schodů zakopnul a zlomil celou základní desku o schod :D Mýmu PSP se naštěstí nic nestalo :D ///EDIT: Jo jo, jak jsem to čet, tak jsem si na to vzpoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Můj kámoše šel do schodů zakopnul a zlomil celou základní desku o schod :D Mýmu PSP se naštěstí nic nestalo ;) vidím že nejvíc rozbití pspéček se stalo na schodech:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ja zadne PSP nerozbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Ja taky nikdy naschvál neublížil svému psp .. ale jedno se mi stalo že mě sapdlo ze skříně když jsem nebyl doma.... Ale ani jeden malynký škrábaneček... a klidně odkoupím ty psp co jsou rozbité kdyžtak pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Já bych svýmu PSP nastchvál nikdy neublížil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 jn mas pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 ja svoje PSP umlatil vzteky pesti , ma mega pavouka na internim LCD displayi a tak to i zustane :-) to ses frajer:roll: jediny co se mi stalo, ze jsem si ho omylem bricknul:) alke pandora to zpravila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 PSP jsem neměl jen jedno bylo jich víc ale nikdy jsem žádné nezničil. Kámoš si na PSP sedl a zničil si display... měnil to ňák okolo 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 to se stalo memu kamosovi asi pred rokem, nechal si to opravit ale az ted :D taky asi 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 tusim sa najviac rozbili PSPcka omylom ale nektori ,,hlupaci,,si ho naschval rozbili a tusim najviac ste sa nastvali s hrou FIFA 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 to zase kamos snim mrdal o stul az se mu skurvil displej a mel tam modry cary ze se na tom slo blbe hrat:D a pak to udelal i s Iphonem 3G :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Kamos si neuklizel v pokoji ani kdyz mu rekla mama tak k nemu vlitla kdyz hral vcs vytrha mu ho z ruky a mrd s nim o zem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 moje pspčka pár ran schytali (asi každé 20 ran xD) všechny drží do ted :D je vidět že sony dávám do svých konzolí kvalitní HW :D ... takové LG(mobil) dostalo jednu ránu a byl konec :( (shitka xD) Kamos si neuklizel v pokoji ani kdyz mu rekla mama tak k nemu vlitla kdyz hral vcs vytrha mu ho z ruky a mrd s nim o zem :lol: dobře mu tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 to zase kamos snim mrdal o stul az se mu skurvil displej a mel tam modry cary ze se na tom slo blbe hrat:D a pak to udelal i s Iphonem 3G :D Velice chytré .. nj "Fifty" v avataru a 14 let dělá divy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Rozbít flashnutelný PSP který se už dneska nedá koupit to je horší než vražda. Jo a nedávno mi ho kámoš hodil omilem ze shodu a possrala sem mi dvířka u UMD mechaniky tak že to dam spravit (byli jenom vyhození z pantů) a 250,- pak se mi to stalo znova tak sem se nasral a šlo to (a pak že násilí nic neřesí :D). A nakonec sem UMD mechaniku uplně vymontoval a teť jí tam nemam možná mam nejlechčí PSP na světe (ještě sem z něj vyházel nějáký plechy co byli uvnitř :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Lol hodil omylem ze schodů:):)To si dokážu představit :):) Jinak abych nebyl OT, tak zatím sem PSP nijak nezničil i když pár ran schytalo :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modlany Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Sem si na psp sednul v autě- omylem.... a pulka displeje praskla a tak sem si objednal novej za 800 kc a vse ok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Moje Psp uz parkrat spadlo "omylem" ze stolu atd. taky kdyz sem hral s kamosema multak tak sem to asi 1/10her prohral a tak sem se nastval ze sem s nim trochu flakl o zem a hle nic se mu nestalo potom sem ho o prazdninach nechal u babci a po 4 mesicich sem prijel koukl na nej a najednou prasklina na prednim krytu u tlacitka R a babi povida:ale ono bylo celou dobu v téé skřííni . ;) Jinak sem rozsedl mp3ku a spadl mi discman ale to sem nepatri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huks-oN3 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 mne asi iba jeden krat padlo a vypadla snej MMS a baterka, a secko islo, odtedy sa mi snim nic nestalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cHEmo Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Neničim si psp, ale občas mi spadne no .. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masar01 Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak já ho asi vyhodím teď . Dával sem do něj češtinu a zapoměl sem vyměnit recovery.prx, satelite.prx. Restartoval sem psp a už ani nenaskočí!!! Co s tím? VHS složky mám zálohovaný, ale není jak je vrátit zpět :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Tak já ho asi vyhodím teď . Dával sem do něj češtinu a zapoměl sem vyměnit recovery.prx, satelite.prx. Restartoval sem psp a už ani nenaskočí!!! Co s tím? VHS složky mám zálohovaný, ale není jak je vrátit zpět :-( jestli si mel flashnutelny psp (mel si tam treba 5.50 GEN nebo 5.00 M33 atd.) tak si sezen nekoho s pandorou a MMS (flashera), ten ti to za malej obnos opravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaZe Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 ja slysel ze je nejake pojisteni na psp ktere kdyz si udelas tk s tim flaknes o zem a oni ti daj novy psp:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.