Rocko Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 pojisteni proti blbosti no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 jojo happy care.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteroidplZ Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Mě jednou spadlo na zem a musel jsem si koupit nový kryt a bylo to v pohodě kupoval jsem neoriginál a vyšlo mě to na Nákých 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Zničili jste už nějáké PSP ? Nebo snad kámoš ? A kolik stála oprava ? Napište zajímá mě to. :bash:Já osobě jsem ho už jednou utopil :cry: a chťeli mi viměnit celou základní desku :cry: 3600 Kč za to chtěli :cry: tak sem ho smutně pohřbil do krybice a dal do šupíku :cry: a po půl roce sem ho vyndal hodil na nabíječku a LoL vono to normálně DE :wohow: a dnes už zase vesele....:psp: Nikdy se mi to nestalo, protože PSP nemám ,ale člověk nikdy neví a může se stát cokoliv.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Ja sem ho teda (zatím :cheesygrin: ) nerozmlátil jen mi spadlo na beton a je trochu poškrábaný , ale co funguje 8) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominko52 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 thakže ja som vyhral 2 PSP...jedno má bricknutu dosku >doska je nová takže nejde unbrick:D na druhom je puknutý dysplej....zložil som si jedno kompletne a to pokazene predal za 30 egro jak pán:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 Ne ja jsem zadne PSP neznicil ani zadnou elektroniku, to co mam je moje prvni a zatim mi akorat tak 2x spadlo tod vse, na elektroniku si davam velky pozor 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 nikdy mi nespadlo,zadny sem neznicil,veci si vazim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2010 Já ho jednou za čas očistim aby nebylo upatlaný a to je tak všechno, jinak furt vypadá jako nový. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorar Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 WTF ? jako nechapu ... utopeni OK stane se... ale aby me chytil rapl a rozmlatik PSP,Xbox,PC, ... nemam slov lidi.. mozan by to chtelo psychouse.. ten by vam mozna pomoh... ne jen by to chtelo aby si to psp museli koupit za sve vydelane penize a ne od rodicu :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Thorar: souhlas!!! Ono je to jiný když si musíš peníze na to vydělat sám! Mě stačilo když mi ho jednou učitelka zabavila a doslova ho hodila na její stůl!! Jsem po ní tenkrát vyjel co dělá jestli není blbá!!! Co bude dělat když mi to rozseká jestli mi dá na nový??? ona že prý nenám co hrát při hodině!! Ano má pravdu ale není to tenisák na házení to je citlivá technika!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendy125 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 věřte nebo ne ale mne vypadlo asi ve 150km/h udelal sem blbost chtel sem se svezt na motorce a dal sem si psp do kapsi ale psp je trochu vetsi ne mobil tak za chvilku vypadlo no asi ve 150 tak ze psp totalne na kusy a jeste sem to psp nenasel cele ale uz mam nove (ale nechteli mi vzit reklamaci nevim proc mel sem ho asi jen rok :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 no kámošovy spadlo z balkonu :D ale než stich dojít dolu tak ho někdo šlohnul :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 tak to opravdu naštve :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 ja sem zadne nerozbil ale moje psp vydrzelo hodne - hodne padu na zem,politi mineralkou,uplne se rozsypalo a po jednom padu se mi plokly umd dviřka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 !JÁ! si žádný psp ještě nezničil protože vim co to stojí mám ho pějně položený na plyši a je furt jak nový,akorád jednou mi spadlo :( ale přežilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digitalq Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Tak když už je tu tolik věcí, přidám i svůj zážitek. Jednou jsme byli s kámošem u jedné kamarádky a on měl sebou PSP (totální závislák). Tak šel na wc a po pěti minutách přišel, že mu spadlo do záchoda ... Tak sme se zeptali, jak se mu to mohlo stát a on že si všiml pavouka a to PSP hodil před sebe rovnou dolů. Já jsem tam padl, když jsem to PSP viděl v té míse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Jo taky jsem četl že tady na fóru někomu PSP spadlo do polívky. :cheesygrin: To mě fakt dostalo. Si představte že by to šel reklamovat a v UMD mechanice by mu ještě zbylo pár nudlí nebo nějákýho jinýho svinstva. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Já dneska utopil baterku od PSP a klíče, PSP se skoro dotýkalo vody a před nějakou dobou sem měl rozbitý display, ale nechal jsem si ho opravit za !VLASTNÍ! peníze a vážím si ho mnohem víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Fakt záleží jen na přístupu. Ja mam takovou filozofii, ze zásadně kupuju novy veci, pokud se teda daj jako novy sehnat a protože si na to musim sam vydělat, tak si veci dost vážím. Představa, ze bych si rozmlátil novy flashly (jakkoliv starý) psp... To bych si musel sam nafackovat. Jediná vec, ktera mi kdy odešla byl mobil SE w700i kvuli baterce. Ted jsem koupil novou a zas jede. Neříkám, ze me nekdy nechytne amok, kdyz mi neco nejde, ale tak proste psp vypnu, odložím a pak se k tomu vrátím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 lidi co hazi s PSP kdyz jim nejde hra je mi lito...asi to PSP dostali a nemuseli na nej vydelavt sami,jinak by se k nemu chovali normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Risakplysak Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 K čemu? Pořád mi ještě běží :psp:--------:psp: Paříme po wifině:cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.