Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zničení PSP ?

ClayMore

Recommended Posts

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Zničili jste už nějáké PSP ? Nebo snad kámoš ? A kolik stála oprava ? Napište zajímá mě to. :bash:

Já osobě jsem ho už jednou utopil :cry: a chťeli mi viměnit celou základní desku :cry: 3600 Kč za to chtěli :cry: tak sem ho smutně pohřbil do krybice a dal do šupíku :cry: a po půl roce sem ho vyndal hodil na nabíječku a LoL vono to normálně DE :wohow: a dnes už zase vesele....:psp:

Nikdy se mi to nestalo, protože PSP nemám ,ale člověk nikdy neví a může se stát cokoliv..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
WTF ? jako nechapu ... utopeni OK stane se... ale aby me chytil rapl a rozmlatik PSP,Xbox,PC, ... nemam slov lidi.. mozan by to chtelo psychouse.. ten by vam mozna pomoh...

ne jen by to chtelo aby si to psp museli koupit za sve vydelane penize a ne od rodicu :wohow:

Odkaz ke komentáři

Thorar: souhlas!!! Ono je to jiný když si musíš peníze na to vydělat sám!

Mě stačilo když mi ho jednou učitelka zabavila a doslova ho hodila na její stůl!! Jsem po ní tenkrát vyjel co dělá jestli není blbá!!! Co bude dělat když mi to rozseká jestli mi dá na nový??? ona že prý nenám co hrát při hodině!! Ano má pravdu ale není to tenisák na házení to je citlivá technika!!

Odkaz ke komentáři

věřte nebo ne ale mne vypadlo asi ve 150km/h udelal sem blbost chtel sem se svezt na motorce a dal sem si psp do kapsi ale psp je trochu vetsi ne mobil tak za chvilku vypadlo no asi ve 150 tak ze psp totalne na kusy a jeste sem to psp nenasel cele ale uz mam nove (ale nechteli mi vzit reklamaci nevim proc mel sem ho asi jen rok :) )

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Tak když už je tu tolik věcí, přidám i svůj zážitek.

Jednou jsme byli s kámošem u jedné kamarádky a on měl sebou PSP (totální závislák).

Tak šel na wc a po pěti minutách přišel, že mu spadlo do záchoda ... Tak sme se zeptali, jak se mu to mohlo stát a on že si všiml pavouka a to PSP hodil před sebe rovnou dolů.

Já jsem tam padl, když jsem to PSP viděl v té míse :D

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Fakt záleží jen na přístupu. Ja mam takovou filozofii, ze zásadně kupuju novy veci, pokud se teda daj jako novy sehnat a protože si na to musim sam vydělat, tak si veci dost vážím. Představa, ze bych si rozmlátil novy flashly (jakkoliv starý) psp... To bych si musel sam nafackovat. Jediná vec, ktera mi kdy odešla byl mobil SE w700i kvuli baterce. Ted jsem koupil novou a zas jede. Neříkám, ze me nekdy nechytne amok, kdyz mi neco nejde, ale tak proste psp vypnu, odložím a pak se k tomu vrátím.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu